Sok szó esik a híradásokban arról, hogy a vendéglátó ipar, a turizmuson alapuló szektorok milyen lehetetlen helyzetbe kerültek a Covid 19 által.

Elvitathatatlan, hogy ők a válság legnagyobb vesztesei, de azért más szektorok is érintettek a leállások és bezárások, korlátozások következményeiben.

 

Mai friss hír, hogy újabb 3 nagy divatcég vonul ki kishazánkból, de már nem ez az első hullám, a leépülés lépcsőzetes.

 

És ugyan nem tudjuk még, mi várható a jövőben, az oltás sokakban reményt kelt, abban biztosak lehetünk, hogy a gazdasági veszteségek sora nem áll meg.

 

Sőt! Most jön még csak a java, hiszen hiába az újra nyitás, akik nem rendezkedtek be egy ilyen felállásra, ők már felélték tartalékaikat és egyáltalán nem biztos, hogy talpra tudnak állni ebből a lehetetlen helyzetből.

 

Vannak azonban olyan vállalkozások, melyek előre gondolkodtak, és lépést tartva a technika fejlődésével már időben kiépítették az online kereskedelemhez szükséges platformokat, lehetőségeket.

 

Az egyik nagyon jó példa erre a Scarlet Fashion, mely a tavalyi évben sokakkal ellentétben gyarapodott és fejlődött. Ha megkérdezzük Szanyi Brigittát, a vállalkozás tulajdonosát, miben rejlik a titka, akkor a válasza nem más, mint a rendületlen elhivatottság, a rendszeres vásárlók igényeinek legmagasabb szintű kielégítése, és maga az elv, hogy amit igazán szeretünk, az egyszerűen nem mehet tönkre.

 

Brigitta minden esetben nagy szenvedéllyel és elhivatottsággal nyilatkozik vállalkozásáról, minden esetben elmondja, hogy ez nem csupán egy munka, hanem szenvedély is egyben számára. Élete legnagyobb célja, hogy egy olyan magas színvonalú birodalmat építsen, melyet biztonságos jövőképként hagyhat kislányára.

 

A butik különlegessége, hogy rendkívül jó minőségű és egyben egyedi ruhákat forgalmaznak, rendkívül kedvező áron és széles méretválasztékban. A ruha árukészlet folyamatosan cserélődik, így nem nehéz fenntartani a vásárlók érdeklődését, szinte minden nap érdemes betekinteni az üzletbe, vagy mostanság inkább a webáruházba.

 

Az online értékesítési felület alapvetően azért jött létre, hogy ne csak lokálisan, hanem ország szerte is tudják folytatni az értékesítést, azonban az élet úgy hozta, hogy az életben maradás záloga lett ez a remek korábbi ötlet.

 

Brigitta nagyon bizakodó, és folyamatosan azt hangsúlyozza: a nők igényeinek kielégítése, akár a divattal nem szünetelhet, ez egy olyan alapvető igény, melyhez a hozzájutás alapvető jogunk.

Az önbecsülés, a tartás és a kisugárzás mind fontos részei a nőiességnek, és egy szép öltözet ezt mind növelheti, optimális szinten tarthatja. Brigitta a csapatával minden nap azon fáradozik, hogy a nőket boldognak és kiegyensúlyozottnak láthassa, és ehhez a divaton keresztül segíti hozzá őket.

Érdemes szétnézni hát a scarletfashion.hu weboldalon, és ha megtetszik valami, rendeljük csak meg bátran, egészen biztosan nem fogunk benne csalódni.

Ha pedig kérdés merülne fel az egyes ruhadarabokkal kapcsolatban, vagy éppen elbizonytalanodnál, ne feledd: minden elérhetőségen rendelkezésre állnak az üzlet alkalmazottjai, keresd őket bizalommal!

 

Bár a divatipart is érinti a válság, azért nem fog mindenki csődbe menni!

 

Azok a vállalkozások, melyekben nem csak üzleti érdek, de lélek is van, biztosan túl fogják élni ezt a rendkívüli helyzetet!

Ilyen lesz a Scarlet Fashion is!

Egy öröké nyüzsgő vállalkozás, ahová mindig lehet egy csinos ruháért, egy modern és stílusos outfitért, tanácsért vagy éppen csak néhány jó szóért fordulni.