A teltebb idomokkal rendelkező hölgyek jól ismerik azt az érzést, mikor bemennek egy butikba, és a parttalan sóvárgáson vagy néhány teljesen alaktalan, zsák ruhán kívül nem jut más számukra.

Szomorú tény, hogy a legtöbb üzlet még a mostanság egyre inkább elterjedt, a kerekebb idomokkal szembeni pozitív hozzáállás ellenére sem forgalmaz egyáltalán ilyen méretű, de divatos és nőies ruhákat.

 

Pedig mindannyian felkaptuk a fejünket nem is olyan régen, mikor az egyik legnagyobb sportruházat gyártó cég is plus size próbababákon prezentálta, hogy az ilyen méretű hölgyekre is gondol, és számukra is készült egy vadiúj, divatos és nőies kollekcióval. A megszégyenítés kora lejárt, a divatcégeknek fel kell venniük a versenyt egymással, mert a jövő a még szélesebb választékban és az átgondolt, hiteles és kiterjedt lehetőségekre épülő filozófiában van a divat területén is.

De mivel is szembesül egy L-XL-es vagy ennél nagyobb méretű nő, ha bemegy egy átlagos ruhaüzletbe?

Jó esetben pusztán nem talál magára való ruhákat, vagy ha igen, azok is sokkal inkább emlékeztetnek egy zsákszerű lepelre, mint csinos és nőies viseletre. Rosszabb esetben azonban teljes megsemmisülésig szégyenítik ezeket a nőket, pedig lenne lehetőség az ő igényeiket is kiszolgálni.

Attól, hogy valaki teltebb idomokkal rendelkezik, még nagyon is lehet csinos.

Számtalan szabás és fazon állhat jól, emelheti ki az előnyösebb testrészeket és vonhatja el a figyelmet a kényesebb területekről. Sőt! Az átlagos konfekció darabok is jól állhatnak ezeknek a lányoknak, ha méretben elérhető számukra megfelelő.

Egy plus size-os lány is öltözhet csinosan, vagányan vagy akár elegánsan, ahogyan éppen kedve tartja, nem kell alaktalan zsákokat hordania, ami teljességgel előnytelen és önbizalomromboló a számára.

Erre tökéletes példát mutat a Scarlet Fashion legújabb, kibővült kínálata is. A TIMIAMI egy olyan márka, mely csodásan illeszkedik az üzlet eddigi kínálatába nagyméretű darabjaival. Nőies, csinos, előnyös szabású ruhák közül válogathatunk, és nem kell felesleges kompromisszumokat kötnie senkinek. A Scarlet-ben már eddig is kapható Beauty Fashion kollekciók csodás kiegészítése képen érkezett meg a TIMIAMI, hogy még szélesebb választékkal kényeztessék a teltkarcsú hölgyeket.

Csodás ruhák, kényelmes nadrágok és jól kombinálható felsők is elérhetőek mindazoknak, akik gyakran az átlagos divat üzletekben nem találják meg számításukat. Látogass el te is a Pesterzsébeti Scarlet Fashion üzletbe, és válogass kedvedre, legyél akár vékony, sportos vagy plus size alkat. Hidd el, itt tudják, hogy a divatos és stílusos öltözködés mindenkié, és biztosítják is ennek megéléséhez mindenki számára a lehetőségeket.

Várnak szeretettel az üzletben (1204 Bp. Ady Endre utca 68-70), vagy az online webáruházban is válogathatsz kedvedre. Ha pedig nem tudsz személyesen ellátogatni, de bizonytalan vagy az internetes vásárlásban, keresd őket bizalommal elérhetőségeiken és készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésedre!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Scarlet Fashion terjeszkedésnek indult Magyarország szerte, és elindítja viszonteladói hálózatát, hogy a lehető legtöbb nőhöz eljuthasson a csodás kínálat és az üzlet mögött rejlő modern filozófia.

Ha ez a lehetőség felkeltette érdeklődésedet, és szeretnél csatlakozni a Scarlet Fashion kiváló csapatába, keresd Szanyi Brigittát, az üzlet alapítóját és tulajdonosát!

 

www.scarletfashion.hu