Itt már nem csak a kiemelkedően széles választék, ha nem a rendkívül kedves kiszolgálás és a szinte példátlan kedvesség és segítőkészség is levett a lábamról

Kényelmes és sikkes egyszerre: ez a női overál

 

Mikor kimondom azt a szót: overál, sokaknak a síeléshez vagy szánkózáshoz rendszeresített meleg pufi kezes-lábas ugrik be elsőként. Pedig réges-régen elmúlt már az az időszak, amikor kizárólag ennyit jelentett az overál.

Ma már számtalan nőies, csinos formája van, szinte minden alkalomra találunk egy megfelelő szabásvonalat.

Az overál ugyan is csak annyit tesz, hogy nadrág és felső egyben. Nagyon praktikus ez a ruhadarab több okból is.

1., nem kell külön felsőt és alsót is választanunk, egy ruhával le van tudva a teljes öltözék. Ebből adódóan attól sem kell félniük a divat ügyileg bizonytalanabbaknak, hogy jó párosítást választottak-e össze az adott alkalomra.

2., az esetek döntő többségében szuper kényelmes viselet. Manapság inkább a lezserebb szabásvonalak és rugalmas anyagok a trendibbek, amiket egyszerűen fantasztikus viselni.

3., kiegészítőkkel remekül kombinálható. Így lehetséges, hogy ugyan azt az overált felvehetjük akár kutyasétáltatáshoz, de még akár egy esküvőre is.

4., szinte minden alakra találhatunk belőle megfelelőt. Nincs olyan, hogy túl vékony, vagy túl telt valaki ahhoz, hogy overált hordjon.

5., és végül szinte minden évszakban viselhetjük valamilyen formáját. Az igazán forró napokra választhatunk belőle rövidnadrágosat, míg ősszel és tavasszal kombinálhatunk akár farmerdzsekivel is egy szuper, lezser fazont, télen pedig egy szuper nőies magassarkú csizmával, de akár gumicsizmával is viselhetjük kedvenc overálunkat.

Tehát, mint látható, számos előnye van, ha az ember lánya arra adja a fejét, hogy egy (vagy több) jól kombinálható overált vásárol magának. Már csak egyetlen kérdés maradt hátra.

Honnan lehet igazán jól kombinálható, szuper kényelmes, de közben szexi overálokat beszerezni!

Nos, én tudok egy lelőhelyet. Egy alkalommal, mikor egy nagyon régi barátnőmmel találkoztam, szerettem volna igazán jó benyomást kelteni. Untam már a sztenderd nadrág felső, vagy szoknyaruha szetteket, szerettem volna egyedi és különleges benyomást kelteni.

Egyszer csak bevillant, hogy overált fogok felvenni erre a fontos találkozóra, ezért felkutattam az összes lelőhelyet.

Nem akartam megkockáztatni, hogy véletlenül is ugyan abban legyünk, ezért mindenképpen olyan boltot kerestem, ahol nem tömegtermékeket árultak. Így találtam rá a Scarlet Fashionre. Először az online kínálatot néztem át a scarletfashion.hu webáruházban.

Nagyon tetszettek a ruhadarabok, de teljesen biztosra akartam menni, ezért úgy döntöttem, elmegyek személyesen az üzletbe, és felpróbálom a potenciális lehetőségeket, így fogok választani.

Itt már nem csak a kiemelkedően széles választék, ha nem a rendkívül kedves kiszolgálás és a szinte példátlan kedvesség és segítőkészség is levett a lábamról.

Az meg már tényleg csak hab volt a tortán, hogy it kifejezetten egyedi ruhadarabokat árulnak, ami tutira nem fog az utcán szembe jönni. Minden ruhából csak néhány darab van méretenként, így kicsi az esélye, hogy abba a kellemetlen helyzetbe kerülj, hogy valaki ugyan azt viseli, mint te, egy fontos eseményen.

Azon az alkalmon több overált is vásároltam magamnak, de nem ez. Volt z utolsó, hogy betértem a Scarlet üzletébe. Rendszeresen visszatérek, ha egy fontos eseményre keresek outfitet, a gardróbom nagy része az itt vásárolt rucikból áll össze.

Ugyan már nem csak overálokat veszek itt, de mégis, annak köszönhetem, hogy rátaláltam erre a kincses szigetre. És én azóta is mindenkinek jó szívvel ajánlom a különleges, de egyben szuper kényelmes női overálokat!

1203. Budapest, Ady Endre u. 68-70

wwww.scarletfashion.hu