Egy modern kori mese, aminek happy end a vége, csak most nem a királyfi, hanem a királylány ment szerencsét próbálni!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királylány nagy álmokkal és ambíciókkal, de szűkös kezdeti lehetőségekkel.

 

Szerette volna valóra váltani az álmát és felépíteni egy sikeres vállalkozást, amely mellett a kislányával is elég időt tud tölteni, hiszen sajnos úgy alakult az élet, hogy egyedül nevelte őt.

Nagyon szerette a ruhákat, mindig csinosan öltözködött és különösen adott megjelenésére, így kézenfekvő volt a megoldás, hogy nyit egy ruhaüzletet, ahol az általa összeválogatott portékát fogja értékesíteni.

A kezdet nagyon nehéz és viszontagságos volt. Egy üzlet beindítása sok költséggel jár együtt, és rengeteg feladattal, amiket ő mind-mind egyedül próbált megoldani. Sokszor nagyon nekikeseredett, félt, hogy elbukik, de ezekben a pillanatokban is kislánya lebegett a szeme előtt, és nem adta fel, csak dolgozott tovább.

A bolt szépen lassan elkezdett megtelni élettel, egyre szélesebb lett a választék, és a nők nagyon szerettek itt vásárolni, mert a királylány csodálatos ruhákat szerzett be számukra. Nem kímélte sem az idejét, sem az energiáját és egészen a messzi Olaszországig is elment, hogy a legjobb minőséget biztosíthassa az érdeklődői számára. Sőt, ha nem talált meg valamit készen, amit a fejében elképzelt, vagy igény támadt egy különleges ruhadarabra, saját maga megtervezte és le is gyárttatta azt, hogy senkinek semmiben ne lehessen hiánya nála.

Az idő telt, és a vállalkozás egyre sikeresebbé vált, mert a királylány rettentő nagy odaadással és szeretettel végezte munkáját. Minden nő szeretett nála vásárolni, hiszen kedves volt és segítőkész, ismerte a női lelkek rejtelmeit, és nem mondott le a különleges igényű vásárlókról sem. Mindenkit egyformán kezelt, így a vásárlás a butikjában maga volt az élmény.

Egy idő után már mások is szerettek volna együtt dolgozni vele, mert hiteles volt és lelkes, és sosem futamodott meg a legijesztőbb kihívásoktól sem! Mivel jó érzés volt számára, hogy másokat is inspirálni tud, kidolgozta az együttműködések feltételét, és ma már egyre csak növekszik azok tábora, akik az ő termékeit forgalmazzák szintén saját butikjukban.

És hogy miért meséltem el mindezt?

Szanyi Brigitta az üzleti és divat világ egyik leginspirálóbb alakja, akinek története lelkesítően hathat azokra a vállalkozókra, akik mernek ugyan nagyot álmodni, de nem biztos, hogy bele is mernek vágni a megvalósításba.

A Scarlet Fashion sikertörténete Brigitta hitének és kitartásának köszönhetően mára odáig jutott, hogy egy online webáruházban már az ország bármely pontjáról meg tudják vásárolni egyedi ruhadarabjait, de még itt sem állt meg a fejlődés. A viszonteladói hálózat építése is megkezdődött, így fizikai értelemben is nem olyan sokára elérhetővé válik a Scarlet Fashion kínálata az ország minden hölgye számára.

Brigitta energiája és elhivatottsága inspiráljon téged is abban, hogy ne hagyd veszni a terveidet, vágj bele bátran és vidd is végig, egészen a célig, mert képes vagy rá, ha hiszed, ha nem! Ha pedig pont te is egy ruhabutik megnyitásán gondolkodsz, ne habozz, és keresd fel őt bátran, mert itt csodás táptalajt találsz majd a kibontakozásra!

www.scarletfashion.hu