Van egy jó hírem. Vagyis inkább egy nagyszerű hírem, ha neked is fontos az egyedi ruhatárad kialakítása. Divatos ruházati termékek. Scarlet Fashion. Budapest

Két nő egy ruhában

Na, ez nem fordulhat elő a Scarlet Fashion Boutique ruháival.

A trendi, divatos egyediség csak egy karnyújtásnyira van tőled!

Máig emlékszem egy elbeszélésre, amelyben egy férfi büszkén konstatálta, hogy egy csinos nő érdeklődő pillantásokat vetett felé a villamoson. A helyzet fokozódott, a nő vad, kihívó, már-már ádáz tekintettel illette emberünket, mígnem az rájött, hogy a nő pillantásának célpontja nem ő, hanem a mögötte ülő. Mikor sikeresen hátranézett, hogy felmérje a mögötte utazó, minden bizonnyal Adoniszi kinézettel rendelkező férfi vetélytársát, döbbenten tapasztalta, hogy az egy nő – ugyanolyan ruhában.

Ebből a rövid történetből is látszik, hogy milyen furcsa, érdekes vagy akár kínos jelenetek adódhatnak abból, ha két nő egyforma ruhát visel.

Hasonló kínos szituációk még híres előkelőségek esetében is előfordulnak. Ott van például Mária dán királyi hercegné és Nina Wedell Wedellsborg bárónő esete, akik egy eseményen egyforma dizájner ruhát(!) viseltek. Hát már ilyen esetben sincs garancia, hogy ne jöjjön veled szembe a ruhád? …Lehet elemezni azt is, hogy ugyanazt a ruhát mennyire másképp lehet viselni, de ez sovány vigasz, nem igaz?

Van egy jó hírem. Vagyis inkább egy nagyszerű hírem, ha neked is fontos az egyedi ruhatárad kialakítása. Könnyedén lehet különleges ruhadarabod, és még csak kemény tízezreket, uram bocsá’, százezreket sem kell kifizetned érte.

Szanyi Brigitta mert nagyot álmodni, és pár évvel ezelőtt megalapította a Scarlet Fashion Boutique ruházati üzletet. Olyan egyedi női ruhákat kínálnak, amiből méretenként egy-két darab készül, így biztos lehetsz benne, hogy jártadban-keltedben nem fogsz a saját viseletedbe botlani.

A kollekció összeválogatásánál nagy gondot fordítanak a megfelelő minőségű, divatos, egyedi ruházati darabok kiválasztására, amik ráadásul bárki számára elérhető árúak. Ezek a ruhák személyes élményt adnak, egyszerre kínálnak divatot, dizájnt és egyediséget, hogy megédesíthesd velük a monoton hétköznapok szürkeségét, feldobd a kedved egy hozzád illő, a személyiségedet teljes mértékig tükröző darabbal, ami ráadásul biztosan nem jön veled szembe az utcán.

A Scarletnél ráadásul nem csak más gyártók darabjai találhatók meg, de saját tervezésű ruháik is vannak, amiket az elképzeléseik szerint varratnak meg.

A Scarlet Fashion Boutique eleinte nehézségekbe ütközött, az emberek nem értették a koncepciót. Brigittának sok erőfeszítésébe került megértetni és elterjeszteni az elgondolását, de hálás szívvel gondol a sok emberre, akik segítették, támogatták missziójában. A bolt végül felkapott lett, a nők szeretnek a Scarlet Fashion Boutique egyedi és olcsó ruháiból választani maguknak. Még vidékről is felutaznak, hogy megtalálják a számukra ideális darabot, mert tényleg egyedi, kiváló minőséget kapnak jó áron.

A sikeres, folyamatosan fejlődő és növekvő vállalkozás nemrég új mérföldkőhöz érkezett: a személyes kiszolgálás mellett ma már webáruházban is kínálják termékeiket, így könnyítve a vidéki vásárlók vagy az otthon kényelméből válogatni szeretők dolgát. Honlapjukon kategóriánkként keresgélhetünk a trendibbnél trendibb ruhák között. Van köztük nőiesen elegáns, laza, csajos, modern, sportos… tehát mindenféle stílusban találhatsz ízlésednek megfelelő darabot, korosztálytól és testalkattól függetlenül.

Mire vársz még?

1203. Budapest, Ady Endre u. 68-70

Egyediségre fel! www.scarletfashion.hu