Ha neked is eleged van már a megszokott márkából, ha nem akarod, hogy a sarki közértig minimum hárman jöjjenek veled szembe ugyan abban a ruhában…

Csak akkor ajánlom neked, ha megőrülsz a divatért!

 

Itt a nyár, végre jön a jó idő, itt az ideje, hogy egyre többet legyünk a szabadban. De mit vegyünk fel? Ismerős a kérdés, lányok?

Létezik olyan nő, aki ne akarna kitűnni a tömegből és olyan egyedi, stílusos ruhákat viselni, amire a nők és a férfiak is felfigyelnek az utcán? Ha neked is eleged van már a megszokott márkából, ha nem akarod, hogy a sarki közértig minimum hárman jöjjenek veled szembe ugyan abban a ruhában, ha idegesít, hogy egyedi ruhákat általában csak csillagászati árakért lehet kapni, akkor most jól figyelj! Amit most elmesélek, nem fogod elsőre elhinni, ezért a saját szemeddel akarod majd látni.

Tudom, hogy Te is olyan boltokban szeretsz vásárolni, ahol a választék mindig megújuló, de egyenlő színvonalon ízléses, modern, csinos, de egyben szexi is. És azt is tudom, hogy manapság rettenetesen nehéz olyan boltot találni, ahol elérhető áron lehet beszerezni különleges és egyedi darabokat. Képzeld, találtam egy ilyen helyet, és mivel ma jó napom van, megosztom veled ezt a lelőhelyet. Sőt! Szólj róla a barátnőidnek is!

Nem, nem most nyílt, már jó ideje működik Pesterzsébet szívében, de én még csak most találtam rá, viszont IMÁDOM! Egyedi választék, kiváló minőség és nagyszerű színvilág jellemez minden egyes darabot. Bár többségében ruhákat lehet kapni, kiegészítők terén is széles a kínálat. És ha elakadnál a választással, nagyon szívesen segítenek is egy vagy akár több tuti szettet összeállítani. Rendszeresen érkeznek újdonságok, folyamatosan vannak akciók is, amikről a hírlevelekből is értesülhetsz, ha feliratkozol rá.

De tudod mi az, ami még ennél is jobb?

Hogy most már a neten keresztül is lehet tőlük rendelni, mert elindult a webshopjuk. Itt ugyan úgy megtalálod a teljes árukínálatot, amit akár házhoz szállítással, akár személyes átvétellel is meg tudsz rendelni. Ezzel pedig otthonról, kényelmesen tudod a ruhatáradat csinos új darabokkal bővíteni.

Egyedi overálok, sortos szettek, szexi miniruhák, nadrágok és laza pulóverek mind megtalálhatók a kínálatban, ezért vagyok biztos benne, hogy itt megtalálod, amit keresel, legyen bármilyen különc vagy akár merész a stílusod.

Egyetlen közös van az itt kapható darabokban: egytől egyig minőségi anyagválasztású, mai divat szerinti stílusos darabok, amikre minden nőnek egyértelműen szüksége van.

Legyél te is annak az elit klubnak a tagja, akik a Scarlet Fashion-ből öltözködnek, hiszen ez nem csak puszta vásárlást jelent, hanem egy új életérzést. Ha szereted a divatos ruhákat és szeretsz vásárolni, ezt a lehetőséget egyszerűen nem lehet kihagyni.

Tudtam, hogy nem fogsz hinni nekem, ezért is mondtam el már az elején, hogy személyesen kell átélned majd az élményt.

Keresd a Scarlet Fashion boutique-ot Budapest 20. kerületében, az Ady Endre utca 68-70 szám alatt, vagy a webáruházat: scarletfashion.hu