A legtöbb ember nem fordít különös figyelmet a divatra, mivel a divatosságot azzal társítja, hogy elegendő pénz áll rendelkezésére a divatigényének kielégítésére. Ez azonban nem így van, hiszen megfizethető ruhákban is lehetünk divatosak.

Miért fontos, hogy divatosak legyünk?

Ha úgy döntesz, hogy divatos ruhákat és kiegészítőket keresel, akkor képes leszel arra, hogy benyomást hagyj magadról másoknál.

 

Biztosítani tudod, hogy azok az emberek, akikhez közel kerülsz, és azok akikkel találkozol, divatosnak ismerjenek.

 

Az emberek képesek lesznek társítani Téged az osztályhoz és a divathoz. Ez annak ellenére lehetséges, hogy mekkora költségvetésed van, és mekkora a költséged arra, amit ruhákra fordíthatsz.

 

Mindaddig, amíg remek ruhákat vásárolsz, és ezeket jól formálod, képes leszel másokban jó benyomást kelteni.

 

További önbizalmat ad

Miután meggyőződtél róla, hogy divatosnak tűnsz, képes leszel magabiztosabban járni és kommunikálni másokkal. Képes leszel jól érezni magadat a ruhádban, és biztos lehetsz benne, hogy azok az emberek, akik látják, stílusosnak gondolnak.

A bizalom fontos, mivel segíti az önbecsülés felépítését és jobb testtartást biztosít.

 

Ad valamit, amire számíthatunk

Miután úgy döntesz, hogy divatos ember leszel, új trendeket keresel majd, amelyeket kipróbálsz. Kutatást folytathatsz, sőt boltokba is elmész, hogy új divatos és trendi ruhákat találj, amelyeket megvásárolhatsz.

Ha az embernek nincs ízelítője a divatból, hiányzik az izgalom, amikor új ruhadarabot vásárol, és bármit megvásárolna, amivel találkozik.

Amikor divatos maradsz, olyan ruhákat vásárolhatsz, amelyek vonzóak lesznek a számodra, és amelyeket hébe-hóba viselhetsz. A szekrényed nem lesz tele ruhákkal, amelyeket nem sokat viselsz.

Rengeteg választási lehetőség közül választhatsz, így biztosítva, hogy ne legyen hiány valamiből. Amennyiben budapesti vagy, akár ellátogathatsz Szanyi Brigitta által üzemeltetett Scarlet Fashion üzletbe, vagy webáruházába a www.scarletfashion.hu-ra.

Ha divatos ember vagy, akkor divat tanácsadóként végül ismert emberré válsz.

Azok, akiket lenyűgöz az öltözködésed, tanácsot kérnek tőled az öltözködéssel kapcsolatosan.

Ahhoz azonban, hogy valaki a divat iránti szenvedélyét üzleti vállalkozássá alakítsa, nagyon értenie kell a divathoz. Pl; (Scarlet Fashion név már egybe-fort Szanyi Brigitta nevével)

 

 

Következtetés

Sok előny származik, ha divatos vagy. Ezek az előnyök nem korlátozódnak csupán a jó megjelenéshez, mivel a divat óriási hatást gyakorolhat az általános életedre.

Divatosnak lenni nem csak azt jelenti, hogy követjük a divatirányzatokat, hanem azt is, hogy tudjuk, mit és hogyan kell viselni