Számodra sem elérhetetlen! Keresd a HD termékcsaládot az RR Tuning webáruházában! A takarítás, a felületek tisztán tartása most egy rendkívül fontos feladat, amihez nem csak időre, de hatékony eszközökre is szükség van.

A takarítószerek piaca széles, az ember sokszor azt sem tudja, hol és mit keressen, mit válasszon a kielégítő hatékonyság jegyében. Minden gyártó a saját termékét vallja a legjobbnak, ez persze természetes, de mind tudjuk, hogy óriási minőségbeli különbségek is lehetnek az egyes termékek esetében. A jó reklám nem elég, az eredményekben kell tükröződniük az ígéreteknek, és ez sajnos elég ritkán valósul meg a piacon.

Az RR Tuning webáruházát az autós berkeken belül mindenki arról ismeri, hogy a nagy múltú RR Customs autókozmetikai és tisztító termékcsalád hivatalos magyarországi forgalmazója. Már maga a márka is garanciát jelent a kivételesen magas minőségre, és megmutatja, hogy az RR Tuning cégfilozófiája nem ismer kompromisszumot a minőség és hatékonyság tekintetében.

Mivel a főszerepben eddig az autókozmetikai termékek álltak, sokaknak kerülhette el eddig a figyelmét, hogy nem csak az autók tisztántartásában játszik fontos szerepet az RR Tuning Magyarországon, hanem az otthoni, háztartási takarítószerek piacán is nagy térhódítást mutat. Az ezen a területen kínált lehetőségeket szeretnénk most megismertetni mindazokkal, akik nem rendelkeznek elegendő információval az RR Tuning ilyen irányú tevékenységével és kínálatával kapcsolatban.

De először is: nézzük meg, miért is lényeges, hogy megfelelő tisztítószereket válasszunk otthonunk tisztántartására.

Senki számára nem kétséges, hogy az otthon tisztántartása az egyik legfontosabb feladat most. Ez az a hely, ahol mindennel érintkezünk, ami körülölel minket, ahol muszáj biztonságban lennünk mindig, minden helyzetben és minden körülmények között. Jól meg kell hát választanunk, mivel takarítunk, úgy az eszközöket, mint a vegyszereket illetően, hogy szemernyi kétségünk se maradhasson a tisztaságot és fertőtlenítést illetően.

De a takarítószerek hatékonysága nem csak azért lényeges, mert így sokkal tisztábbra varázsolhatjuk a bútorokat vagy a padlót, az üveg felületeket, vagy a használati eszközöket, de egy jól megválasztott tisztítószer összeállítással rengeteg időt és energiát is spórolhatunk.

Nem mindegy ugyan is, mennyi időt töltünk azzal, hogy egy adott helyet alaposan kitakarítsunk. Főleg az aprólékos feladatoknál spórolhatunk rengeteget a drága időnkből, mint a fugatisztítás, a vízkőoldás, a konyhai takarítás vagy éppen az ablakpucolás. És az így felszabadult időnket tölthetjük inkább a szeretteinkkel, szentelhetjük valamilyen hobbinak, vagy szeretett tevékenységnek, olvasásnak, pihenésnek.

De akkor térjünk is a lényegre, és ismerjük meg a HD otthoni tisztítószer termékcsaládot az RR Tuning kínálatából.

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a környezet tudatos életmódra, és az arra való odafigyelésre, hogy minél kevesebb szennyező anyaggal terheljük környezetünket. A HD termékcsalád minden egyes terméke biológiailag lebomló anyagból készül, így nem károsítja bolygónkat, valamint a flakonok is újrahasznosított műanyagból készülnek, a környezettudatosság jegyében.

Ugyanakkor nem kell félnünk attól, hogy a vegyszerek hatékonysága kisebb lenne pusztán azért, mert környezet kímélőek, hiszen a tapasztalatok alapján minden igényt kielégítő a működésük használat közben.

 

A HD otthoni tisztítószer termékcsalád repertoárja igencsak széles. Megtalálható benne minden fontos vegyszer, ami az otthonok tisztán tartásához és a felületek megfelelő fertőtlenítéséhez szükséges lehet. De nem csak tisztító, hanem felületspecifikus ápolószerek is megvásárolhatóak, hogy tényleg teljes legyen az összehang a tökéletes végeredmény érdekében.

Most nézzük meg, mi az, ami egy háztartási takarításhoz mindenképpen elengedhetetlen. Vannak olyan tisztítószerek, amik különlegesnek mondhatóak, és csak bizonyos rétegeket szólítanak meg. Mások pedig minden egyes háztartásba szükségesek, hogy fennmaradhasson a tisztaság és a rend. Lássuk csak, az RR Tuning webáruháza mely tisztítószereket ajánlja minden egyes háztartásnak:

A HD ARMATURE CLEANER egy olyan univerzális fürdőszobai tisztítószer, mely minden fürdőszobai szerelvény tisztítására kiválóan alkalmas. Hatékonyan számol le a makacs szennyeződésekkel, tisztít és fertőtlenít, csillogóan tiszta hatást eredményez, ugyanakkor nem veszélyes a felületekre.

A HD LIMESCALE AND RUST a termékcsalád vízkőoldója, amely a legapróbb lerakódásoktól a legmakacsabb vízkő-rétegik mindent eltávolít. A manapság egyre keményebb víz okozta szennyeződéseket a környezetszennyezés terhét mellőzve tünteti el.

A HD UNIVERSAL FLOOR egy általános padlótisztító folyadék, melyre minden háztartásnak szüksége van. Kiválóan alkalmas laminált padló, parketta és kő burkolat tisztítására is. Nem hagy maga után zsíros érzetet, nem teszi csúszósság a padlót, ugyanakkor szépen tisztítja és ápolja is azt.

A HD Bútorápolóját mindenképpen be kell szerezned, ha az otthonodban található bútorok épségét és szépségét minél tovább szeretnéd megőrizni, valamint, ha szereted az olyan vegyszereket, melyek gátolják a por gyors visszarakódását a felületekre.

A HD DEGREASER egy villámgyors és könyörtelen zsíroldószer, aminek nagy hasznát veheted a konyhába és minden egyéb felületen. A sütőn, a mikróban és a tűzhelyen lecsapódó zsíros szennyeződések is egy szempillantás alatt eltűnhetnek ennek a csodás vegyszernek a segítségével.

A HD OVEN CLEANER STRONG kifejezetten a nagyon makacs, nagyon durva szennyeződések eltávolítására hivatott. Könnyű szerrel lemoshatod vele a sütőrácsot, akár a kerti grillt, és a sütőben található extrém szennyeződéseket is ki tudod vele takarítani.

A HD ÜVEGTISZTÍTÓ folyadék a tükrök, ablakok és egyéb üvegfelületek tisztításakor nélkülözhetetlen az otthonodban. Csíkmentes ragyogást biztosít, ugyan akkor nem zsírosít, nem nehezíti feleslegesen a dolgodat. Olyan könnyű vele dolgozni, hogy az sem kizárt, hogy ez lesz a következő kedvenc tisztítószered.

A fent említett tisztítószerek egytől egyig szükségesek az otthon tisztaságának fenntartásához, a gyors és hatékony takarításhoz. Mivel ezek a vegyszerek nélkülözhetetlenek minden háztartásban, így az RR Tuning oldalán nem csak egyesével, de szettben is megvásárolhatod őket.

Érdemes ezen a weboldalon rendelni, hiszen vásárlásaid következtében egy törzsvásárlói programban is részt vehetsz, mely során a vásárlások folytán gyűjtött pontjaidat a következő vásárlásodkor kedvezményekre válthatod be. Ellenálhatatlan lehetőség ez a tisztaság szerelmeseinek, akik nem csak úgy ímmel-ámmal, hanem tudatosan és megfontoltan, gyorsan, de közben alaposan szeretik tisztán tartani otthonukat. De nem csak kihagyhatatlan az ajánlat, roppant kényelmes is, még csak fel sem kell állnod a fotelből, nem kell hosszasan sorban állnod és kellemetlenül várakoznod, a legjobb minőségű tisztítószereket vásárolhatod meg otthonod kényelméből.

Érdemes figyelemmel kísérni az RR Tuning folyamatosan bővülő szolgáltatásait és rendkívül széles kínálatát. Ha szenvedélyed a tisztaság és nem akarsz vagyonokat költeni feleslegesen drága, ám de egyáltalán nem hatásos tisztítószerekre, akkor itt a helyed! Itt sem az árban, sem pedig a minőségben nem fogsz csalódni!

Rendeld meg még ma a HD termékcsalád professzionális vegyszereit, és használd őket akár néhány napon belül! Ha pedig kérdésed merülne fel, az RR Tuning ügyfélszolgálatán készséggel állnak majd rendelkezésedre, válaszolnak kérdéseidre!