Ha szakértő kozmetikust keresel, a legjobb helyen jársz! Ma már ugyan minden sarkon találni egy szépségszalont, kifogni azonban a profi szakembereket… az már nehezebb feladat.

A Fegyverneken található kozmetikai szalonban dolgozó Dr. Bognárné Szabó Ildikó, szinte minden kérést teljesíteni tud.

 

Az Individual Beauty Salon honlapján minden szolgáltatást megtalálsz, ami kozmetikával, hajkezeléssel, gyantázással, sminkeléssel vagy éppen tetoválás eltűntetésével kapcsolatos.

 

Ildikó számára nincs lehetetlen, munkája számára nem csupán egy hivatás, hanem a hobbija is.

 

És éppen ez az, amiért szívvel-lélekkel tudja végezni a munkáját nap, mint nap. A kozmetikai szalon honlapján minden szolgáltatásról és azok áráról tájékozódni tudsz, így már előre ki tudod választani, hogy mi az, ami téged érdekelne.

Emellett kicsit megismerkedhetsz Ildikóval is, a „Rólam” fül alatt olvashatsz néhány érdekességet a szalonnal kapcsolatosan is.

Sőt, ha ez még nem lenne elég, a weboldalon egy blog is található, érdemes belekukkantani abba is, ha érdekel Téged a kozmetika téma.

 

Manapság egyre jobban elterjed a kozmetikushoz járás nemcsak a nők, de a férfiak körében is.

 

A mai társadalom számára szerencsére az ilyesmi már nem számít elérhetetlen dolognak, viszont ahogy nő a piac, úgy nő a szakemberek száma is és ezzel egyenesen arányosan a nem hozzáértők száma is növekszik.

Éppen ezért érdemes alaposan utánajárni annak, hogy kit választunk, hiszen a bőrünkről van szó.

Tény és való, hogy amilyen sebességgel gyorsul a világ, úgy változik a kozmetikai kezelések folyamata és az ezekhez használt termékek, gépek kínálata is.

Az Individual Beauty Szalon honlapján a termékcsaládok listája is egyaránt elérhető, ráadásul van több fajta is belőlük. Ilyen például a Mesotica termékcsalád is, ami a világ elsőszámú peptid központú terméke.

A benne lévő peptidek hozzájárulnak a bőr megújuló folyamataihoz.

A Mesotica használatával látványos eredményeket lehet elérni, az ezzel végzett kezelés egyénre is szabható, emiatt pedig sok vendég szereti.

A Gonagold 24 karátos aranykezelés is egy olyan opció, ami nagyon kedvelt a vendégek körében, ugyanis az arany regenerálni tudja a sérült sejteket és ránctalanító hatása is van.

Az aranynak remek a vízmegkötő képessége is, nagyjából 300-szor több vizet tud megkötni a sejtekben, emellett pedig gyulladáscsökkentő is.

A másik közkedvelt termékcsalád, a MesoAcne, mint ahogy a nevéből is sejthető, az akné tünetek enyhítésére használható.

Ezt a szérumot lehet kombinált és zsíros bőrön egyaránt használni, hiszen antibakteriális komplex van benne, így a bőr képes visszanyerni az egészséges megjelenését.

A pattanásra, mitesszerekre hajlamos vendégek számára ez egy remek választás.

És ha ez még nem lenne elég, a Gigi Cosmetic Laboratories termékei szintén megtalálhatóak a szalon repertoárjában. Ez a kozmetikai termékcsalád már 1991 óta megtalálható a magyar piacon, rengetegen szeretik és használják rendszeresen őket.

Különböző termékcsaládok futnak a márkanév alatt, ilyen például az Aloe Vera termékcsalád is, aminek hidratáló, gyulladáscsökkentő hatása van.

A nagyszerű termékcsaládok mellett ne feledkezzünk meg a szalon elképesztően széles kozmetikai gépparkjáról sem. Ennek köszönhetően a klasszikus kozmetikai módszerek keverednek a modern technológia vívmányaival.

Jól látszik, hogy az Individual Beauty Salon kizárólag olyan termékekkel dolgozik, amik megbízhatóak és a vendégek is nagyon szeretnek.

Mivel az arcbőrünk egy nagyon érzékeny terület, fontos, hogy olyan kozmetikust válasszunk, akiben meg tudunk bízni és professzionális szolgáltatást nyújt.

Ildikó pontosan ilyen, innovatív technikákkal és luxus minőségű termékekkel dolgozik, így, ha szeretnél kozmetikushoz járni mostantól, akkor tudod, kit válassz.

A szalon oldalán minden elérhetőség megtalálható, nincs más dolgod, mint felvenni Ildikóval a kapcsolatot, a többit pedig bízd csak rá!