Interjút készítettünk Potempski Kamillal, az RR Tuning tulajdonosával és ügyvezetőjével, az RR Customs márka magyarországi forgalmazójával.

RR Customs, az autókozmetika magasiskolája. RR Tuning

Ha otthon, ha autómosóban szépül a járgány, nagyon fontos, hogy az a megfelelő takarító és ápoló vegyszerekkel történjen. De mi alapján tudjuk eldönteni, hogy melyik márka felel meg a kritériumoknak? Mitől lesz egy termékcsalád alkalmas, míg a mások nem felelnek meg a követelményeknek?

A leghatékonyabb autóápolási trükkök és alkalmatosságok titkát kerestük, ezért interjút készítettünk Potempski Kamillal, az RR Tuning tulajdonosával és ügyvezetőjével, az RR Customs márka magyarországi forgalmazójával.

 

Először is köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál ebben a kivételes helyzetben. Mennyire változott a rutinotok az elmúlt időszakban?

 

RR Tuning: Nagyon szívesen válaszolok az autóápolással kapcsolatos kérdésekre bármikor, hiszen nekem ez nem csak a munkám, hanem a szívügyem is. Szerencsére minket nem érintett a válság negatívan, hiszen a tisztaság szerepe most fontosabb, mint valaha, és az általunk forgalmazott termékeket nem kizárólag autótisztításra, hanem a háztartásokban is kiválóan lehet alkalmazni. Emellett pedig vannak olyan termékeink is, mint például az alkoholos fertőtlenítő, amik kifejezetten hasznosak most kivétel nélkül mindenki számára.

 

Jól értem, hogy az általatok forgalmazott termékcsalád tisztítószereit háztartási takarításra is lehet használni?

RR Tuning: Mivel egytől egyig kiváló minőségű, hosszú éveken át kitesztelt vegyszerek találhatóak webáruházunkban, így magabiztosan állíthatom, hogy ezek igazán széles körben felhasználhatóak. Legyen az otthoni takarítás, vagy akár irodai, az RR Customs termékek rendkívül jól helytállnak.

 

Ha általános takarításra is alkalmasak a termékeitek, mi különbözteti meg őket mégis az általános tisztítószerektől?

RR Tuning: Talán a legfontosabb, amit ki tudok emelni, az a 20 éves fejlesztői múlt, ami a cég mögött áll. Ennyi időt és sok energiát belefektetve egy olyan termékcsaládot sikerült létrehozni, melynek minden egyes darabja tökéletesen szolgálja ki funkcióját. Tisztításban és ápolásban is az élen járunk, az autó- és járműiparban használatos, minden különböző felületre található nálunk, arra kifejezetten jól használható, külön vegyszer.

 

Tudnál esetleg erre konkrét példákat mondani?

RR Tuning: Ha a tisztítószereket nézzük, van például rendkívül hatékony felni tisztítónk, ami amúgy makacsul szennyeződött kőpadló tisztítására is roppant hatékony. Van külön tisztítószer a műanyagok és külön a kaszni fém részeinek tisztítására és még a gumikat is egy különböző vegyszerrel tudjuk takarítani. Az ápolásnál is ugyan ez a helyzet, ebben is találunk specifikus szereket a különböző anyagokra, fémre, bőrre, gumira vagy műanyagra. Az egyik kedvenc termékem az RR Customs üvegtisztítója, amivel roppant gyorsan és teljesen csík mentesen lehet letakarítani az ablakokat és a tükröket.

A tisztítószereken kívül milyen termékeket forgalmaztok még?

RR Tuning: A termékcsaládnak rendkívül széles az illatosító választéka, amiket természetesen nálunk is hiánytalanul meg lehet vásárolni. Emellett forgalmazunk az autótakarításhoz elengedhetetlen eszközöket is.

 

Általánosan mennyibe kerülnek a termékek? Otthoni használatra is elérhetőek?

RR Tuning: Az ár-érték arány rendkívül kedvező, de ennek figyelembevétele nélkül is mondhatom, hogy a termékeink egyáltalán nem drágák, szinte bárki tud nálunk vásárolni. Mivel kis és nagy mennyiségekben is kiszolgálunk, így egyaránt várjuk magánszemélyek és ipari felhasználók megrendeléseit is. Ha a termékek hatékonyságát vesszük alapul, akkor a mi termékeink klasszisokkal gazdaságosabbak, mint az általános tisztítószerek, így a háztartási felhasználás esetében is érdemes a váltáson elgondolkodni.

 

Hogyan lehet nálatok vásárolni?

RR Tuning: Az rrtuning.hu webáruházunkban megtalálható az összes termékünk, így ott érdemes szétnézni és kiválasztani a szükséges tisztító és ápoló szereket. Ha valaki bizonytalan, nem tudja eldönteni milyen termékeket válasszon, vagy csak ki szeretné próbálni a termékeket, az oldalunkon csomagokat is talál, melyek pontosan ennek jegyében lettek összeállítva. Ha bármiben segítségre van érdeklődőinknek szüksége, ügyfél-szolgálatunk készségesen áll rendelkezésre