A több mint 20 éves múlta visszatekintő RR Customs több mint 50 féle magas minőségű autóparfümöt ajánl számunkra.

Egy utazás – egy  illat

 

Az illatok mindenhol, minden nap jelen vannak az életünkben.

 

Mit jelent számunkra az illat?

Miért használunk szívesen parfümöt?  

Nem az orrunkkal, hanem az agyunkkal érzékeljük az illatokat. Az illatok erőteljesen stimulálhatják a hangulatokat és az érzelmeket. Illatokkal könnyen érhetünk el hangulatjavító hatást.

Minden parfüm egy igazi remekmű. Az idő múlásával az egyes alkotóelemek meglehetősen hamar elpárolognak a levegőben. Parfümöt nemcsak önmagunknak, hanem otthonunkban és nem utolsó sorban autónkba is vásárolhatunk.  A mai világban szinte minden háztartásban legalább egy autóval rendelkeznek. Életünk során egyre többet utazunk, egyre több időt töltünk az autóban. Nem szabad megfeledkezni a kellemes, komfortos érzetről, amely egy hosszú út során nélkülözhetetlen, azt elviselhetőbbé teszi mindenki számára.

A több mint 20 éves múlta visszatekintő RR Customs több mint 50 féle magas minőségű autóparfümöt ajánl számunkra.

Az eltelt évek alatt újabb és újabb minőségi termékekkel jelentek meg a piacokon, így az RR Customs Scent autóparfümök kínálata is egyre bővült. A gyömölcsös, az exotikus, mentolos, Top Secret és sorolhatnánk még azt a hatalmas kínálatot, amely illatok között bárki megtalálhatja az önmaga, valamint környezete, utasai számára is megfelelő illatot az RR Tuning-tól.

Valamennyi autóparfümöt egy könnyen használható kis flakonban helyeztek el. A parfümhöz tartozó illatmedált, az autóban tetszés szerint helyezhetünk el. A medálra permetezett parfüm mennyiségével szabályozhatjuk, hogy mennyire szeretnénk intenzíven érezni az illatot környezetünkben.

A magas minőség parfümök azzal az egyedi ismertetőjellel rendelkeznek, hogy az üvegen található képregények elkalauzolnak bennünket az RR Customs több éves történelmébe a cég indulásától számítva egészen napjainkig.

Amennyiben megtaláltuk egy, vagy több, számunkra kellemes illatot, akkor nem csupán autónkban, hanem otthonunkban és munkahelyünkre is magunkkal vihetjük. Így népszerűsíthetjük, de akár országos szinten viszonteladójává is válhatunk  a kiváló, magas színvonalú termékeket forgalmazó RR Tuning termékeknek.

Itt tudod megvásárolni a termékeket: www.rrtuning.hu