Volt egyszer egy fiú, aki mert nagyot álmodni, és nem riasztotta vissza az sem, hogy ezért rengeteg akadályon és nehézségen kell keresztülmennie.

Bár a valóság néha igen zord tud lenni, de azért, nem csak a tündérmesék végződhetnek Happyand-del!

 

Azt mindenki tudja, hogy a mesékben mindig a szegény ember legkisebb fia viszi el a hercegkisasszonyt, a fele királyságot és a boldog életet mindhalálig. Ez azért van így, mert rendkívül fontos a dramaturgia, és a történet hallgatósága mindig attól izgul, ha a legesélytelenebb viszi a legtöbbre. A való életben azonban nincsen csodatévő varázsbéka, sem tündérkeresztanya, aki mindent megold a varázspálcájával. A valóságban az nyer, aki keményen megdolgozik a sikerekért és a hátrányból is előnyt kovácsol. A való életben is vannak tündérmesébe illő, boldogan és sikeresen végződő történetek, csak egészen más a felépítésük, mint a kitalált történeteknek.

Meséljek neked egy igazán boldogan végződő igaz történetet?

Volt egyszer egy fiú, aki mert nagyot álmodni, és nem riasztotta vissza az sem, hogy ezért rengeteg akadályon és nehézségen kell keresztülmennie. Megálmodott valamit, és éjt nappallá téve azért dolgozott, hogy az álma valóra is váljon. A fiút Kamil-nak hívták, az álmát pedig RR Tuning autókozmetikai webáruháznak. Azt nem mondhatni, hogy a semmiből indult, egyedül volt és nem volt érdemben segítsége, hiszen édes apukája egy kiváló és elismert üzletember, de kamil-nak nem kellett a segítség, hiszen saját lábán szeretett volna megállni.  Elhívatott munkájának köszönhetően a ma már közismert RR Tuning cége szépen fejlődött és sikert sikerre halmozott. Szépen lassan odáig jutott, hogy lettek munkatársai, és egyre többen és többen vásároltak tőle.

Persze, ehhez az is hozzá járult, hogy a termékcsalád, amit autótisztításhoz és kozmetikához értékesített, a piacon az egyik legjobb minőség volt, és mivel a termékek gyártói értékelték Kamil kitartását és elhivatottságát, ezért rendkívül jó feltételeket biztosítottak számára, így Kamil is nagyon jó áron tudta a termékeit értékesíteni az embereknek, viszonteladóinak, autókozmetikáknak.

Mivel, tehát jó minőséget adott jó áron, és rendkívül lelkesen dolgozott, rövid időn belül a vállalkozása elég nagyra növekedett, és már szinte mindenhol hallották az RR Tuning nevét autómosó és autókozmetikai berkekben. Ha bárkinek szüksége volt autó samponra, extrém felületi tisztítókra, ápolószerekre, vagy éppen professzionális eszközökre, felkeresték őt az interneten, vagy személyesen valamelyik üzletében az országban, és tőle vásároltak a szakemberek.

Mára Kamil eljutott odáig, hogy közel 2000 magánszemély és több tucat autókozmetika vásárol tőle rendszeresen, sok viszonteladó partnere is van, és a történetnek még egyáltalán nincsen vége.

Még mielőtt eljutnánk a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” részhez, Kamil tovább bővíti ügyfélkörét, és el fogja érni, hogy a lehető legszélesebb körben váljon ismerté az RR Tuning, és ez által az RR Customs termékcsalád is, mert bár sikerei már most is elképesztőek, de egy igazán motivált főhősnek a cél sosem az üveghegyen, hanem még azon is túl van.

RRCshop

Kamil tehát egy valódi főhős ebben a történetben, és ha sikertörténetének te is a része szeretnél lenni, ne habozz, lépj vele kapcsolatba!

Itt tudsz belépni a történetbe: www.rrtuning.hu

Vissza