Sok esetben a motortér okoz igazán nagy fejtörést, mert itt olyan anyagokkal is találkozhatunk, ami az átlagos erősségű vegyszerek erején túl mutat.

Motortisztítás szakszerűen és egyszerűen!

Hogyan tudod eltávolítani autódról a legdurvább szennyeződéseket?

 

Az autó tisztításakor sok bosszúság érhet, főleg, ha nem vagyunk szakavatottak és nem tudjuk még, mik a legjobb és leghatásosabb vegyszerek. Itt nem csak általános kosszal kerülhetünk szembe, sokszor igazán nagy kihívás eltávolítani a makacs szennyeződéseket.

Sok esetben a motortér okoz igazán nagy fejtörést, mert itt olyan anyagokkal is találkozhatunk, ami az átlagos erősségű vegyszerek erején túl mutat. Az olajos foltokat, zsírokat, a kátrányt szakszerűen eltávolítani nem egyszerű feladat, ehhez igazán professzionális, ütős segítség kell!

A szakmában legjártasabbak ezért nem is próbálkoznak már mással, nem futnak felesleges köröket, csak is a legjobbal kezdenek neki a motortér tisztává varázslásának. Az RRC Hardcore, ahogy a neve is elárulja, extrém erős tisztító hatással rendelkezik, ennek köszönhetően pedig elbánik az összes rendkívül nehezen eltávolítható kosszal. De nem csak a motortérben, más felületeken is hatékonyan alkalmazható. Könnyedén tisztíthatunk vele ipari- és tehergépeket, pótkocsit, vasúti szerelvényt, alvázat vagy kereket, nincs az a szennyeződés, amelyet ne lehetne vele eltávolítani. Ereje az erősen lúgos kémhatásában rejlik, így sokáig nem szabad a könnyű fém felületekkel érintkeznie és a bőrünkkel való érintkezéssel is vigyázni kell.

Annak ellenére, hogy az RR Customs termékcsalád legerősebb és leghatékonyabb termékéről van szó, elmondhatjuk, hogy ez a kiválóan hatékony vegyszer nem szennyezi a környezetet. Semmilyen, a biológiai lebomlást gátló foszfátot nem tartalmaz, ezért biztonságosan alkalmazható ipari vagy privát felhasználás során is. Rendkívüli erejének köszönhetően a háztartási takarítás során is kiemelkedően hatásos. Durván szennyezett járólapok vagy kőburkolatok tisztítására is alkalmas.

Az RR Customs több, mint 20 éves fejlesztési múltjának eredménye ez a nem mindennapi tisztítószer, mely könnyedén eltávolítja az eddig bosszúságot okozó foltokat is. Nem kell többé az időt pazarolni arra, hogy a nehezen eltávolítható szennyeződésektől megszabaduljunk, az RRC Hardcore még a legnehezebben oldható anyagokat is rövid időn belül lemossa. Hab és permet formában is alkalmazható, két fázisú vegyszer, ezért használat előtt alaposan fel kell rázni, és a kívánt erősségűre kell hígítani. Az első használat előtt érdemes egy kisebb területen felhordani és kipróbálni. 30 másodperc után lemosható, ennyi idő alatt is maximálisan kifejti hatását. Az RR Tuning kínálatában szereplő RRC Hardcore a valaha volt legerősebb autóipari tisztítószer. A háztartásokban is nélkülözhetetlen, de kifejezetten ajánlatos autómosók, autókozmetikák és ipari takarítók számára. Alapvetően professzionális felhasználásra készült és az RRC többi termékével együtt alkalmazva, könnyen és gyorsan kivitelezhető a professzionális autótisztítás.

Ipari felhasználóknak és viszonteladóknak rendkívüli áron elérhetőek az RRC termékek az RR Tuning kínálatában. Keresd a termékpalettát a weboldalon:

www.rrtuning.hu