Hol van az megírva, hogy egy fiatal vállalkozó nem viheti hamar sikerre projektjét? Ha jóhoz nyúl, ugyan annyi az esélye, mint tapasztalt, idősebb társainak, főleg, ha már otthonról is vállalkozói vénát hoz magával.

Potempski Kamil nagyot álmodott, amikor a nagy múltú lengyel márka, az RR Customs termékeit a piacra dobta Magyarországon, de eddig úgy fest, nem lőtt bakot ötletével.

Sőt! Sikert sikerre halmoz és viszonteladói hálózata, valamint felhasználói ügyfélköre is egyre csak bővül. De mi lehet a titok? Miért viszik az RR Customs termékeket úgy, mint a cukrot?

A magyar piac ki volt már éhezve egy olyan minőségi, de egyben megfizethető termékcsaládra az autómosás és autókozmetika terén, mely maximálisan kielégíti a professzionális vegyszerekkel szemben támasztott igényeket, és amely lefedi az autóval kapcsolatos kezelések, tisztítások és ápolások szinte teljes spektrumát. A Magyarországon eddig kapható termékcsaládok, szinte kivétel nélkül vagy silány minőségűek voltak, vagy pedig olyan magas volt az áruk, ami az átlagos vásárlói réteg számára szinte már elérhetetlen.

Az RR Customs több, mint 20 éves fejlesztési múltjával és nemzetközileg is elismert mivoltjával már a piacra kerüléskor is felzavarta az állóvizet. De a szakmai berkekben való elterjedése volt az a momentum, amikor is egyértelművé vált, hogy az RR Customs lesz Magyarország egyik új, piacvezető autókozmetikai termékcsaládja. Messzemenőkig professzionális minőség, specifikusság és elérhető ár jellemzi a teljes termékpalettát, és mellette szól még az egyszerű és hatékony, valamint gazdaságos felhasználhatóság.

De ezek a nagyszerű vegyszerek nem csak az autómosókban és autókozmetikákban jelentenek kiváló választást, az otthoni felhasználás során is remek szolgálatot tehetnek. Mivel minden felületre speciálisan kifejlesztett tisztító és ápoló szer kapható, így nagyon egyszerű velük dolgozni, és tökéletes végeredményt hoznak. Sőt! Egyes elemeket a háztartási takarításba is át lehet vezetni, hiszen az autón található anyagok és felületek gyakorta megtalálhatóak a lakásban is. A bőrkanapéra például kiváló az RRC Bőr tisztító és bőr ápoló vegyszer, az RRC kárpittisztító is jó szolgálatot tehet a szövet kanapékon vagy székeken, az RRC HardCore-ral pedig olyan egyszerűen tudod majd letisztítani a legmakacsabb szennyeződéseket is a járólapról, hogy időd sem lesz felfogni mi történik.

És hogy miért érdemes még az RR Tuning-ot választani?

Rendkívüli ügyfélközpontú gondolkodásmód, széles választék és extra kedvező vásárlási feltételek. Megújult webshopjukban kategóriákba szedve találhatóak meg a kiváló RR Customs termékek, blogjukon pedig érdekes információkat, tanácsokat és tényeket is olvashatunk a termékekről.

Egy vadonatúj törzsvásárlói rendszer is kialakításra került az oldalon, melynek segítségével a vásárlások után, levásárolható pontokat kaphatunk, ezeket pedig a következő rendeléskor kedvezményként érvényesíthetjük. Így köszöni meg az RR Tuning vásárlói lojalitását és honorálja a vállalkozásba fektetett bizalmat.

Ha még nem próbáltad az RR Customs termékeit az RR Tuning kínálatából, most itt a remek alkalom! Ismerd meg az autómosás és ápolás egy teljesen új, egyszerű és hatékony dimenzióját. A professzionális autómosók sorban térnek át az RR Customs termékekre! Lássuk be, ez nem lehet véletlen!

Keresd fel a webáruházat, és nézz szét a széles választékban még Ma! Ha pedig kérdésed merülne fel, az ügyfélszolgálaton várják készséggel jelentkezésedet!