Gondolj bele, hogy szabadidődet nem kímélve megküzdesz a becsben tartott autód megtisztításával. Időt, energiát nem kímélve lemosod az utolsó szúnyogleheletet is róla. Csillog-villog a négykerekűd, mire elered az eső, és a gondos munkádnak lőttek.

Legyek a fogak között

 

avagy autó-wellness mesterfokon az RR Customs termékeivel

 

Megvan az a rajzfilmjelenet, amikor a sofőr nagy vagányan kinéz a menetszélbe, majd utána széles vigyort villant, a fogai között pedig megannyi kis fekete bogár virít?

Ha Te nem is, az autód gyakran kerülhet ilyen kellemetlen helyzetbe. Utazás közben szinte bárhonnan kerülhetnek rá rovarnyomok, foltok, szennyeződések, melyek eltávolítása nem mindig gyerekjáték vagy éppen nem minden esetben van kezed ügyében a megfelelő eszköz hozzá.

Mutasd az autód, megmondod, ki vagy!, szólhatna így is a mondás, hiszen egy autó ápoltsága sokat elárul a tulajdonos igényességéről. A kocsi kinézete alapján ugyanúgy következtetéseket vonunk le az emberről, mint az első benyomás alapján. Egy koszos, foltos, sáros kerekű autóról nem feltételezzük, hogy egy elegáns üzletemberé/üzletasszonyé, akinél fontos az ügyfelekre gyakorolt jó benyomás.

Amellett, hogy a kocsi állapota árulkodik gazdájának hozzáállásáról, az autóápolás más szempontból is fontos. Ezzel óvjuk a járművünket, hogy minél tovább jó szolgálatot tegyen nekünk. Egy jól karbantartott autó sokkal hosszabb ideig fog kifogástalanul vagy csak kisebb hibákkal működni, mint egy elhanyagolt, koszos társa.

Ha e sorokat olvasod, úgy vélem, Neked is fontos az autód. Fontos, hogy gondosan kezeld, és ezért mindent meg is teszel. Azonban a leggondosabb autótulajdonos életében is felmerülnek olyan mindennapi gondok, amik megkeserítik az életét.

Gondolj bele, hogy szabadidődet nem kímélve megküzdesz a becsben tartott autód megtisztításával. Időt, energiát nem kímélve lemosod az utolsó szúnyogleheletet is róla. Csillog-villog a négykerekűd, mire elered az eső, és a gondos munkádnak lőttek.

Vagy éppen frissen jössz az autómosóból, mert fontos üzleti partnerrel találkozol vagy mondjuk az álomrandidra tartasz. Dobogó szívvel és patyolattisztaságú kocsival indulsz a találkozóra. Aztán néhány tócsa szó szerint elmossa hatalmas reményeidet, hogy fénylő autóddal nyűgöződ le a partneredet, mert saras pocsolyavíz vagy éppenséggel kátrány csapódik fel a karosszériára, tönkretéve az összhatást. Szíved továbbra is hevesen ver, de már nem az örömtől…

Milyen jó lenne ilyenkor egy láthatatlan burok az autódra, amit szépen lehúznál minden piszokkal együtt…!

Ha nem is ennyire mesébe illő varázslattal, de hasonló hatékonysággal érheted el a kívánt hatást az RR Tuning magyarországi forgalmazónál elérhető RR Customs autókozmetikai termékeivel.

Hogyan is működik?…

Játsszunk el a gondolattal, hogy az autódra valóban rákerül egy burok, egy védőréteg, aminek tisztításához elegendő néhány könnyed mozdulat. Hihetetlenül jól hangzik, igaz? Ennek elérésére fejlesztették ki az RR Customs prémium minőségű tisztító- és ápolószereit, amelyek az autód bármely felületére hatékony megoldást kínálnak. Igen, minden felületre, kezdve a karosszériától, a szélvédőn keresztül, a műszerfalon át a belső kárpitokig. Ja, és a gumit se hagyjuk ki.

A teljesség igénye nélkül nézzünk néhány példát, mi minden érhető el az egyes termékekkel.

Kezdjük a bogárinvázióval. Kifejezetten nem esztétikus látvány a sok apró rovar nyoma az autó orrán. Miután egy perces néma csenddel adóztál az elhunyt bogarak emlékének, bizonyára szeretnéd eltüntetni a nyomaikat. Erre kínál tökéletes megoldást az RRC Rovaroldó készítménye (RR Customs Bug Remover). A legkisebb kiszerelésű, szórófejes flakont akár a kocsiban is kényelmesen magadnál tarthatod, így bármikor előkaphatod és bespriccelheted vele a tisztítandó felületet. Nem csak a rovarnyomokat, de a madárürüléket is eltávolíthatod vele. A kocsidat sem kell féltened, biztonságosan alkalmazhatod lakkfelületen és műanyagon is. …És mi lesz a szélvédővel? merülhet fel benned a kérdés jogosan. A megoldás az RRC nyári szélvédő mosó folyadéka (RR Customs Screen Wash Summer). Kellemes illatú, eltávolítja az ablakokról a közúti szennyeződéseket és a rovarmaradványokat, nem hagy csíkokat, ráadásul lakkfelületen és műanyagon kívül a gumi számára is biztonságos, így nyugodt lehetsz afelől, hogy a szer nem teszi tönkre az ablaktörlőt vagy a gumitömítéseket az autódon.

Ez mind szép és jó, de hol van már az a burok, amiről beszéltem? …

…Be kell vallanom valamit. A védőréteg-képzés nem az egyetlen eredménye ezeknek a szereknek. Alapvetően mindegyikük tisztít ÉS réteget képez az autód felszínén, ami a továbbiakban hetekig védi és könnyebben tisztíthatóvá teszi.

Kezdjük a legnagyobb felülettel. Az RRC Gyors ápoló (RR Customs Quick Detailer) felfrissíti és ápolja a lakkozott felületet, visszahozza a metál színek mélységét. És végre megérkeztünk: egy magas fényű csúszós réteget képez, ami elősegíti a mosást és megnehezíti a szennyeződés lerakódását. A csepp- és víztaszító képessége akár több hétig megtartja hatását. Jöhet vihar, jöhet útfelverődés, a víz és a szennyezések nehezebben ülnek meg a réteg felületén, és könnyebben el is távolíthatóak akár egy puha, nedvszívó törlőronggyal.

Ha pedig még gondosabb ápolást szeretnél hűséges négykerekűdnek, ne hagyd ki az RRC Gyors ápoló pluszt (RR Customs Quick Detailer+). Nem csak villámgyorsan fényesít, hanem optikailag javítja a lakkfelület kinézetét a nanogödrök és mikró karcolások kitöltésével. Mélységet ad a sötét színeknek, emellett víztaszító hatása van, mely tulajdonságát több héten keresztül megtartja. Védőréteget képez és ellenáll az időjárási viszonyoknak. Figyelem, gyerekektől távol tartandó, mert kellemes rágógumi illata van. Alkalmazhatod lakkozott, viasz- vagy kerámiafelületre, akár vizesen, akár szárazon.

Autód külső felületének ápolását folytatva nem hanyagolhatjuk el a műanyag részeket sem. Az RR Tuning által forgalmazott RRC Műanyagápoló (RR Customs Plastic Dressing) egy éppen erre a célra kifejlesztett szilikonkészítmény. Megújítja a kezelt felületet, mély és tiszta színt eredményez, víztaszító hatású és tartós ápoló, több mosás után is a műanyag felületen marad.

Kezded már érezni azt a burkot? Szeretnéd Te is kényeztetni az autódat?

A fentieken kívül még megannyi problémára kínál megoldást autókozmetikai termékeivel és kiegészítőivel az RRC magyarországi forgalmazója, az RR Tuning. Nem csak vízbázisú problémák esetében, de makacs, olajos, zsíros kosz eltávolításához is megtalálod a megfelelő terméket a kínálatukban.

Lehetsz magánszemély vagy autómosó cég, az RR Tuning jó választás, mert:

– mindenki számára elérhető, prémium minőségű termékeket kínál

– gyors és rugalmas ügyfél szolgálattal állnak a rendelkezésedre

– ők forgalmazzák a legjobb ár-érték arányú autókozmetikai termékeket Magyarországon

Mottójuk: „Megfizethető áron professzionális termékeket értékesíteni.”

Üzleteink:

A termékek elérhetőek:

????: 1078 Budapest, Nefelejcs utca 51.

????: 1163 Budapest, Lobbanó utca 4.

????: 6772 Deszk, Széchenyi István utca 51/B

Shop ➡️ https://www.rrtuning.hu/shop/hu/
Kérdés esetén keressetek minket bizalommal:

Deszk ????: +36 30 326 2899

VII. ker. ????: +36 30 333 2604

 XVI. ker. ????: +36 20 257 8016