Nem is csoda, hogy egyre többen választják a Spirit autókozmetikát, és akár több tíz, vagy 100 km-t is utaznak azért, hogy itt takaríttassák ki autójukat

Autótakarítás szakszerűen, precízen és gyorsan a

Spirit-nél!

 

Sokan gondolják, hogy autómosóba vagy autókozmetikába járni teljesen felesleges, hiszen a járműveket otthon is le lehet mosni. Van otthon víz, háztartási tisztítószerek és rongyok is, meg szivacsok, minek fizetnénk hát ezért valakinek?

A feltevés részben igaz is, valóban lehetséges az otthoni autómosás és tisztítás, csak az nem mindegy, hogy hogyan. Csak kevesen tudják, hogy a nem megfelelő vegyszerek alkalmazásával vagy éppen rossz technikával az autómosás tulajdonképpen kárt is tehet autónkban.

Hogy mire gondolok pontosan?

Egy részről, az autó bizonyos elemei könnyen amortizálódnak, kopnak, fakulnak vagy éppen korrodálódnak, amit megfelelő karbantartással és hatékony védőbevonatokkal lehet csak megelőzni. Ehhez pedig megfelelő vegyszerek és profi eszközök, technikák kellenek. A háztartási tisztítószerek hatékonyak otthon, de az autó egy teljesen más terep, ide specifikusan erre kifejlesztett szerekre van szükség.

Ha rossz vegyszerrel kezelünk egy autó felületet, még kárt is tehetünk benne, mert az megmarhatja, fel is sértheti azt, ami vissza nem fordítható kár is lehet. Jobb az ilyet elkerülni, mert típustól függően akár százezreket vagy éppen milliókat is csökkenthetünk egy ilyen ballépéssel az autónk értékén, ezt pedig biztosan senki nem szeretné.

Hova vigyük hát autónkat tisztíttatni, ahol biztonságos és szakszerű munkát végeznek?

Hát például a gyomaendrődi Spirit-hez! Itt rendkívül tisztességesen kitakarítják majd autódat, különösen ügyelve annak épségére. Egy kifejezetten autóiparra kifejlesztett termékcsaláddal, az RR Customs termékeivel takarítanak és ápolnak, így itt minden felület azt kapja, amit megérdemel és amire szüksége lehet. De nem csak használják, értékesítik is ezt a nagyszerű autótisztító és ápoló termékcsaládot, így ezeket a nagyszerű termékeket akár haza is tudod vinni és ha éppen nem tudsz eljutni a mosóba, otthon is alkalmazhatod őket.

A fertőtlenítésnek sosem volt akkora szerepe, mint jelenleg, így a Spirit autókozmetika kibővítette szolgáltatását Dr. Cleaner fertőtlenítéssel is. Így már nem csak tiszta, de biztonságos és baktérium mentes autót vihetsz haza, ha rájuk bízod járműved tisztítását.

Nem is csoda, hogy egyre többen választják a Spirit autókozmetikát, és akár több tíz, vagy 100 km-t is utaznak azért, hogy itt takaríttassák ki autójukat. A minőségi, szakértő munkáért kiadott pénz sosem felesleges, hiszen olyan szolgáltatást és eredményt kapsz cserébe, amit te magad nem tudtál volna elérni. Megóvhatod járműved épségét, tiszta és komfortos közegben utazhatsz A-ból B-be, de még az egészségedért is teszel, ha a Spirit szolgáltatásait veszed igénybe!

Próbáld ki te is, és tapasztald meg, milyen tényleg tiszta és fertőtlenített autóban ülni és utazni. Ne lepődj meg, ha mindenki azt fogja kérdezni majd, hogyan lehet autódnak egyszerre ilyen csodásan tiszta és ápolt a külseje.

Időpontért keresd: www.spirit-autokozmetika.hu

Bejelentkezés: +36/70-272-0997