Az RR Tuning kibővítette szolgáltatási palettáját!

 

Ha autóápolásról vagy tisztításról van szó, akkor nem kétséges, hogy az RR Tuning mára már megkerülhetetlenné vált szakmai berkekben

 

A vállalkozás sikeressége a rendkívül minőségi termékek forgalmazásában, az ügyfélközpontú hozzáállásban és nem mellesleg az igények folyamatos szem előtt tartásában van

Hát eljött ez a nagyszerű lépése is az RR TUNING-nak!

Potempszki Kamil, az RR Tuning tulajdonosa és vezetője, fiatal kora ellenére is rendkívüli üzleti érzékéről tett tanúbizonyságot az elmúlt években, és ennek köszönhetően ma már ország szerte széles körben tudja a vállalkozás kielégíteni a profi autóápolással kapcsolatos igényeket.

Számos professzionális autókozmetika, és viszonteladó partner is szívesen választja az RR Tuning kereskedelmi szolgáltatásait és forgalmazott termékeit. Nem is kell ennél meggyőzőbb bizonyíték arra, miért is érdemes az RR Customs márka felhasználása mellett dönteni, akár ipari akár személyes felhasználás esetén is. A termékek egyszerű felhasználása melletti hatékonysága igazi kuriózum, és az elérhetőség magas foka is egy olyan meggyőző erő, melynek csak nagyon kevesen tudnak ellenállni.

Sokszor felmerül azonban az igény, hogy nem csak az elmélet megismerését, de a gyakorlati munkavégzést is szívesen megismernék az üzleti partnerek, az ipari felhasználók és a magánemberek is egyaránt, ezért az RR Tuning kibővítette szolgáltatását a felmerült igények kielégítése érdekében.

Az eddigi széleskörű és ügyfélközpontú kereskedelmi rendszer kiegészült fizikai szolgáltatásokkal, melyek igénybe vehetőek szinte bárki számára.

Nincs is annál hitelesebb, mikor egy „próféta” maga alkalmazza „tanait”. Az RR Tuning-nál most minden autó királyi bánásmódban részesülhet a mélyreható tapasztalatoknak és magas színvonalú szakmai ismereteknek köszönhetően. Mégis ki tudná professzionálisabban elvégezni az autók ápolását, mint aki sok éves tapasztalattal rendelkezik a termékek forgalmazásában, és tűpontosan ismeri azok működését, viselkedését, így a legnagyobb hatékonyságot tudja elérni a felhasználásuk közben is.

Legyen szó akár autó belső takarításról, ápolásról, vagy az autó külsejének megszépítéséről, itt szinte nincsenek határok a minőségben. Igénybe vehetjük a legmagasabb szintű szolgáltatásokat, és közben nyugodtak is lehetünk, mert a legnagyobb biztonságban tudhatjuk járművünket.

Akkor is érdemes ellátogatni az RR Tuning deszki telephelyére, ha a termékek ipari felhasználásán vagy forgalmazásán törjük a fejünket, hiszen a felhasználás módját most aktív körülmények között, éles gyakorlatban tudják prezentálni az érdeklődőknek.

Kétség nem fér hozzá, hogy az RR Tuning, mint az RR Customs termékek hivatalos forgalmazója a piac egyik leghitelesebb szereplője. Ennek gyakorlati megnyilvánulása a szolgáltatási kör kibővítése is. Akinek eddig kétségei lettek volna, az nyugodtan elengedheti most őket, mert a saját szemével is láthatja, hogy a sűrűn ajánlott, professzionális termékek mire képesek.

Keresd fel te is az RR Tuningot, és vedd igénybe széles körű szolgáltatásait. Itt nem csak egy tökéletesen tisztított és ápolt járművel, de a felhasznált termékekkel is távozhatsz egyidejűleg. Beszerezheted például a téli szezonra elengedhetetlen tisztító és ápoló szereket, valamint számos speciális vegyszert, amikről eddig nem is tudtad, mennyire megkönnyíthetik életedet.

Jelentkezz be még ma, hogy mihamarabb időpontot is kaphass a szolgáltatások igénybevételéhez. A nagy érdeklődésnek köszönhetően az időpontok gyorsan betelnek! Ne maradj le a magyar autókozmetikai piac egyik legszínvonalasabb szolgáltatásáról!

 

Időpontért itt jelentkezz:

Cím: 6772. Deszk. Széchenyi István 51/B.

Tel: 06 30 326 2899