Sokan nem is tudják, hogy a bőr ülés speciális tisztítást és ápolást is igényel, ha azt akarjuk, hogy sokáig megőrizze állapotát. Használat közben a bőrt sok hatás éri, koszosodik, zsírosodik, kitörik és kifakul, de szerencsére mindez megelőzhető az RR Tuning ajánlatával.

Kihasadt és kikopott helyett legyen olyan inkább olyan, mint az új!

Az autókban a bőr ülés kényelmi fokozat, státuszszimbólum, de ha nem vagyunk megfelelően felkészülve, óriási macera és bosszúság okozó is lehet.

Sokan nem is tudják, hogy a bőr ülés speciális tisztítást és ápolást is igényel, ha azt akarjuk, hogy sokáig megőrizze állapotát. Használat közben a bőrt sok hatás éri, koszosodik, zsírosodik, kitörik és kifakul, de szerencsére mindez megelőzhető az RR Tuning ajánlatával.

Te próbáltad már az RRC Bőr tisztító és ápoló szettet?

Hatékony tisztítás, kímélő ápolás a megfelelő eszközökkel, kompakt módon, egy csomagban. Nem kell külön összevadásznod a megfelelő tisztítót és ápolót, valamint magadtól rájönnöd, milyen eszközökkel tudnád ezeket a leghatékonyabban használni, mi most mindent odaadunk neked egyben. Nincs más dolgod, mint rendeltetés szerűen alkalmazni ezeket, és autód bőr belseje hosszasan olyan marad, mint ha még mindig új lenne.

Szerencsére a használata sem bonyolult, csak kövesd a megfelelő lépéseket!

A tisztító habot egyenesen a tisztító kefére kell felvinni, majd egy alig látható helyen letesztelni, a biztonság kedvéért. Ez azért is fontos, mert ez a tisztító csak sík bőrön alkalmazható, perforált bőrön, mint a nubuc, alkantara és velúr NEM!

Ha meggyőződtél róla, hogy a te autódban lévő bőrre alkalmas a készítmény, a kefe segítségével egyenletesen tisztítsd le körkörös mozdulatokkal a felületeket, majd töröld le a habot nedves törlőkendővel.

Hagyd a felületet megszáradni, majd következhet az ápolás.

A csomagban, a kefe mellett egy rongyot is találsz, mely az ápolószer felvitelére hivatott. Ezzel a ronggyal, szintén körkörös mozdulatokkal vidd fel a felületre az ápolószert és hagyd megszáradni.

Biztosan nem is hinnéd, de az ápoló nem csak kezeli, de 3 hónapon keresztül védi is a felületet, amin használtad. Egy láthatatlan védőréteget képez, ami megakadályozza a kopást és a minőségromlást a használat következtében.

Ha neked is bőr belsős az autód, biztos vagyok benne, hogy ez egy ellenállhatatlan ajánlat számodra. A szakadt és kopott bőr belső nagyon bosszantó és rettentő lehangoló, felújítása pedig hatalmas költség, miért is ne költenél arra egy keveset, hogy inkább megőrizd azt az állagot, ami most van. Mert hidd el, az RRC bőrápoló csomagjával meg lehet őrizni.

Gyere fel az rrtuning.hu weboldalra, és nézz szét, mert ezen kívül még számtalan fantasztikusan hatékony tiszitók és rendkívül hatásos ápolónk van. Az RRC egy több, mint 20 éves fejlesztési múltra visszatekintő termékcsalád, így a termékek minősége garantáltan kifogásolhatatlan.

Ha nem hiszed, tégy egy próbát! Én garantálom, hogy nem fogsz csalódni! Nincs miért késlekedned, add le rendelésedet még ma!

itt: www.rrtuning.hu