A márka egyik fontos ismérve, hogy minden az autón található felületre külön tisztító és ápoló szert kínál. RR TUNING

Ha azt gondolnánk, hogy a professzionális autóápolási termékeknek szükségszerűen drágának és nehezen hozzáférhetőnek kell lenniük, akkor a jó hír számunkra ma kivételesen az, hogy ebben nagyon tévedünk!

Már egy jó ideje a magyar piacon is elérhető, és gombaként terjed főleg a szakmai körökben ugyan is egy olyan termékcsalád, mely az otthoni és a professzionális, ipari autómosáshoz és autókozmetikához is megfelelő alternatívát jelent, megfizethető az ára, és szinte mindenki számára elérhető!

Az RR Customs egy több, mint 20 éves fejlesztési múlttal rendelkező, nemzetközileg is elismert lengyel autókozmetikai márka, amely minden igényt kielégítően szolgálja használóit. Az RR Tuning webáruházában elérhető a széles választék és vegyszer, valamint eszköz paletta, amit a márka kínál az igényes autómosásra és kozmetikai eljárásra vágyók számára.

A márka egyik fontos ismérve, hogy minden az autón található felületre külön tisztító és ápoló szert kínál, melyek egytől egyig magas hatékonysággal és gyorsan végzik el dolgukat. Minden vegyszer egyszerűen használható, nem igényel különösebb szakmai tudást sem pedig extra felkészültséget vagy eszközt. A vegyszerek könnyű kezelhetősége garantálja, hogy személyes felhasználásra is épp oly alkalmas, mint a nagy, ipari autómosók esetén.

Az egyes termékek speciális igényeket szolgálnak ki, hogy azok is biztonsággal alkalmazhassák, akik nem sztenderd, hagyományos módon vágynak a tisztaságra. Az RRC ablaküveg tisztítóját például egy világbajnok autóüveg fóliázó igényeihez mérten fejlesztették ki, ez külön is szavatolja a tökéletesen ragyogó, folt és csíkmentes ragyogást a vegyszer előírás szerinti használata után.

Egyes, az RR Customs kínálatában szereplő vegyszerek tökéletesen alkalmasak a háztartási felhasználásra is, így több szempontból is jó befektetésnek minősül ezek megvásárlása. Az ápolók különösen, de a tisztító szerek is átvihetők a háztartási felületekre, és épp olyan professzionális munkát végeznek, mint az autó külsején és belsején.

Érdemes még tudni, hogy az egyes, az RR Tuning kínálatában megvásárolható RR Customs autókozmetikai vegyszerek különböző kiszerelésekben is megvásárolhatóak, kedvezve ezzel ugyancsak a személyes és ipari felhasználóknak egyaránt. Akkor is érdemes szétnézni, ha csak kipróbálnánk, de nagy tételben is vásárolhatunk itt, mindenki a maga igénye és kedve szerint.

Az RR Tuning törzsvásárlói pontrendszerrel kedveskedik lojális vásárlóinak, így minden vásárlást követően pontokat gyűjthetünk, melyeket később kedvezményekre válthatunk be.

És ha nem kifejezetten szeretjük az online vásárlást, hanem személyesen szeretnénk beszerezni ezeket a kiváló termékeket, akkor sincsen pánikra ok, hiszen fizikai boltokban is elérhetőek már, a viszonteladói partnerhálózaton keresztül.

Nem véletlen, hogy a szakma apraja és nagyja sorban tér át erre a csodálatos termékcsaládra, és hosszú távon nagy sikerességgel használja a kínált termékeket. Ami a legmagasabb igényeket támasztó rétegnek is kielégíti vágyait, az csak jó lehet, ezért ajánljuk az RR Customs termékeit mindenkinek biztonsággal és meggyőződéssel!

Ha kérdésed merülne fel a termékekről, keresd bátran az RR Tuning ügyfélszolgálatát! Ha pedig fent vagy a weboldalon, olvasd el informatív blogbejegyzéseiket, ahol még többet is megtudhatsz az egyes termékek hátteréről, használatáról és sokszor akár titkairól is!

Hidd el, nincs min gondolkodnod! Ha a cél a professzionális autómosás, irány az RR Tuning webáruház!