Nem csak az autó belső terének tisztítására alkalmas a készítmény, hanem bármilyen más szöveten is kiválóan működik. Próbáld csak ki nyugodtan otthoni foteleden vagy szőnyegeden akár, a hatás itt is elképesztően látványos lesz, ez garantált.

Téged is bosszant a koszos szövet?

Jól jönne egy rapid megoldás?

Keresd az RR Tuningnál!

 

Legyen szó kárpitozott vagy éppen műbőr autóülésről, nagyon bosszantóak lehetnek rajta a szennyeződések. A koszos tető vagy oldal kárpit kiábrándító, de ennek ellenére igen gyakori, mert nagyon nehéz hatékonyan tisztítani ezeket a felületeket.

Ha a cigaretta füst például beleeszi magát ezekbe a szövetekbe, nem csak a sárgaságtól, de a szagtól is meg kell tudnunk szabadulni valahogy, de megfelelő készítmény nélkül ez egy szinte lehetetlen küldetés. Még szerencse, hogy már erre is van könnyen használható, gyors és hatékony alternatíva. És az is óriási hír, hogy ez a lehetőség számodra is könnyen elérhető!

Ha nem akarod súlyos pénzért kárpittisztításra vinni autódat és hosszú órákat várni rá, míg elkészül, akkor neked az RRC beltéri szövettisztítója kell. A spriccelős flakonból felrázás után egyszerűen fel tudod vinni a készítményt a mikrószálas kendőre majd onnan a felületekre, és már kezdődhet is az alapos tisztítás. Körkörös mozdulatokkal távolítsd el a koszt, majd egy száraz kendővel töröld át, és már élvezheted is a gyönyörűen tiszta és illatos belső teret!

De van még ennél is egy jobb hírem! Nem csak az autó belső terének tisztítására alkalmas a készítmény, hanem bármilyen más szöveten is kiválóan működik. Próbáld csak ki nyugodtan otthoni foteleden vagy szőnyegeden akár, a hatás itt is elképesztően látványos lesz, ez garantált.

Az RR Customs több, mint 20 éves termékfejlesztési múlttal rendelkező autókozmetikai vállalat, termékeik csak a leghatékonyabb és legkiválóbb minőségű eredményeket biztosítják. Végre elfelejtheted a végeláthatatlan csiszatolást és a kemény küzdelmet a foltok és szennyeződések ellen. Most átélheted, hogy egy jó minőségű, hatékony készítmény szinte csodákra lehet képes. Spórolj időt, pénzt és energiát, rendeld meg az RR Tuning-tól az RRC beltéri szövettisztítót. Két féle illat közül is választhatsz!

Ha más, az autótisztítás hatékonyságát növelő tisztítószer is érdekes lehet számodra, nézz szét az rrtuning.hu kínálatában. Itt minden felületre egyedi tisztító és ápolószert találsz, ráadásul elérhető áron. Akár otthoni, akár ipari felhasználásra keresel megfelelő tisztítószereket, itt biztosan lesz számodra is megfelelő alternatíva, sőt! Az itt vásárolt tisztítók rendkívül hatásosan alkalmazhatóak a háztartási takarításban is.

Már nincs is szükség több érvre, az RRC eredményei magukért beszélnek. Ha pedig nem hiszed el, nincs más hátra, mint hogy személyesen próbáld ki! Keresd fel a weboldalt és add le rendelésed még Ma! Ha pedig elakadnál vagy segítségre lenne szükséged, keresd az ügyfél-szolgálatot telefonon vagy e-mailben és ők segítenek neked!

Válaszd a kiváló minőséget kedvező áron! Vásárolj RRC termékeket az rrtuning.hu oldaláról!