A felnik épsége is kiemelkedően fontos, az abroncsok ápoltsága pedig egyenesen élet-halál kérdés lehet. Nagyon nehéz hatékony, de mégis kíméletes tisztítószert találni a kerekekre, ezért is hanyagolják el sokan.

Ugye, Te megfelelően tisztítod és ápolod az autód kerekeit is?

 

Sokszor feltűnik az a probléma, hogy az autótisztítása során nem fordítunk elég figyelmet a kerekekre. Logikusnak tűnik, hiszen ez érintkezik egyből az úttal, és tisztítás után szinte azonnal koszos is lesz. Szennyezi az út pora, a fékről lemorzsolódó fékpor, a sár és még sok minden, arról már nem is beszélve, hogy ha valamilyen extrém szennyeződésen hajtunk keresztül.

Miért kell mégis extra figyelmet szentelnünk a kerékre?

Mivel ezen gurul az autó, sokkal nagyobb a jelentősége, mint azt sokan gondolnák. A felnik épsége is kiemelkedően fontos, az abroncsok ápoltsága pedig egyenesen élet-halál kérdés lehet. Nagyon nehéz hatékony, de mégis kíméletes tisztítószert találni a kerekekre, ezért is hanyagolják el sokan. A makacs szennyeződések eltávolításához erős vegyszerekre van szükség, de a felületeket óvni kell a marásveszélytől.

Mi hát a teendő, ha mi mégis szeretnénk tiszta és jól ápolt kerekeket?

Az RR Customs egy több, mint 20 éves fejlesztési múlttal rendelkező autókozmetikai termékcsalád, melynek termékeit bárki megvásárolhatja az rrtuning.hu webáruházban.

A széles termékkínálatnak köszönhetően megtalálható a webáruházban minden, ami a kerék megfelelő tisztításához és karbantartásához kellhet.

Ilyen pl. Az RRC felnitisztító, vagy az RRC felnitisztító plusz, melyek rendkívül hatékony, de közben a felületet nem bántó tisztítószerek. Rendkívüli gyorsasággal távolítják el a felniről a legmakacsabb szennyeződéseket is, legyen az fékpor, olaj, vagy éppen kátrány. Nem kell aggódnod akkor sem, ha a felnid egyedi, hiszen ezek a fantasztikus tisztítók szinte bármilyen felületen jól alkalmazhatóak. Annak ellenére, hogy a tisztítás 100%-is, a felület tökéletesen ép, tiszta és csillogó marad.

És mi a helyzet a gumiabronccsal? Annak épségéért vajon lehet tenni valamit?

Nem, hogy lehet, de kell is, ha nem akarunk idő előtt cserélni egy teljes garnitúrát. Az RRC Gumiabroncs tisztító egy különleges vegyszer, ami fellazítja és eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy a gumiban bármi féle kárt tenne. Sőt, megvédi azt. És hogy hogyan lehet használni? Ennél egyszerűbb már nem is lehetne. Flakonja azonnali felhordásra alkalmas, hígítani nem szükséges, és nagy hatékonysága miatt súrolni sem kell. Egyszerűen felfújod a felületre, megvárod, míg kifejti hatását és leöblíted. Ilyen egyszerű.

Az RR Tuning termékkínálata annyira nagyszerű, hogy vétek lenne, ha nem tekintenéd át. Minden felületre specifikusan arra kifejlesztett tisztítókat és ápolószereket találsz. Legyél akár háztartási felhasználó, vagy keress ipari felhasználásra termékeket, itt biztosan megtalálod, amit keresel, ráadásul egyedi, rendkívül kedvező feltételekkel.

Ne csak a kerék, de a teljes autó épségére figyelj, hogy járműved minél tovább megőrizhesse állagát, és ezáltal értékét is. Hidd el, a befektetett energia, a szakszerű tisztítás és ápolás nem lesz számodra eredménytelen! Keresd az RRC termékeket az rrtuning.hu-nál!

www.rrtuning.hu