Elég sok veszíteni valója van annak, aki nem szentel elegendő figyelmet járművének tisztítására. Az autón sok a sérülékeny felület, megkophatnak és megsérülhetnek felületek nem megfelelő vegyszer vagy eszközválasztás következtében, ez pedig súlyosan befolyásolhatja az autó értékét.

Számolj le a makacs az autón lévő szennyeződésekkel is!

 

Az autótisztítás kényes téma. Sokkal kényesebb, mint azt sokan gondolnák. Hogy miért? Mert nem mindegy, hogy mikor, nem mindegy mivel és az sem mindegy, hogyan csináljuk.

Elég sok veszíteni valója van annak, aki nem szentel elegendő figyelmet járművének tisztítására. Az autón sok a sérülékeny felület, megkophatnak és megsérülhetnek felületek nem megfelelő vegyszer vagy eszközválasztás következtében, ez pedig súlyosan befolyásolhatja az autó értékét.

Ugye, te sem szeretnéd, hogy egyik pillanatról a másikra autód értéke akár a felére csökkenjen? Pedig ez egy valósan fenyegető veszély, ha nem figyelsz kellőképpen!

Ha számodra is fontos az állagmegőrzés, akkor tegyél is érte. Kezd például azzal, hogy alaposan megválogatod, milyen takarítószerekkel tisztítod autódat.

Főleg a nagyon makacs szennyeződések esetén kell nagy körültekintéssel lenni, mert a legtöbb ilyen szennyeződést eltávolító vegyi anyag erősen maró hatású. Emiatt nem szabad őket hosszú ideig a tisztítandó felületen hagyni, szóval életbevágó, hogy gyorsan ki tudja fejteni hatását. Az én javaslatom számodra az rrtuning.hu kínálatában szereplő RR Customs Hardcore terméket.

Kiválóan hatékony tisztító hatása pillanatok alatt eltávolítja a kátrányt, az olajat, a zsíros szennyeződéseket, tehát a legmakacsabb koszt is. Két fázisú tisztítószer, mely alapos összerázást követel használat előtt, alkalmazható hab és permet formában is.

Hatékonysága olyan magas, hogy nem csak személyautók, hanem akár teherautók, ipari gépek, vagy egyéb alumínium felületek tisztítására is jó szívvel tudjuk ajánlani használatát.

Alkalmazása egyszerű és világos:

Használat előtt alaposan fel kell rázni vagy keverni, a megfelelő százalékban vízzel hígítani, majd permet vagy hab formátumban felvinni a szennyezett felületre. 30 másodperc hatóidő után már el is lehet távolítani, mert a hatását ilyen rövid idő alatt ki is fejti. Mivel rendkívül erős vegyszer, így vigyázni kell, hogy frissen lakkozott felülettel ne érintkezzen, és hogy a bőrünket óvjuk tőle, mert azt erősen lúgos kémhatása következtében csúnyán megmarhatja.

Az RRC Hardcore a piacon egyedülálló termék, hiszen kiváló hatása ellenére egyáltalán nem környezetszennyező termék, nem tartalmaz biológiai lebomlásokat gátló foszfátokat. Ebből adódón biztonsággal alkalmazható ipari és lakossági felhasználásra egyaránt.

És hogy hol lehet beszerezni?

Egy ennyire erős vegyszert csak és kizárólag biztos forrásból érdemes megvásárolni, így az rrtuning.hu webáruház lesz számodra a legjobb megoldás. Kedvező árral és gyors kiszállítással fogsz szembesülni, ha őket választod, így a csalódás eleve ki van zárva.

Ne haboz, rendeld meg még ma az RRC Hardcore terméket és távolítsd el vele az össze makacs szennyeződést járművedről. Ha eddig egy komplexebb autótisztítási és ápolási termékcsomagot keresel, az rrtuning.hu oldalán akkor is jó helyen jársz!