Ha a Magyarországon, az RR Tuning által forgalmazott RR Customs termékcsaládról van szó, mindenkinek az autómosók és az autókozmetika jut először eszébe, pedig ezeket a vegyszereket nem csak ezen a területen lehet nagy hatékonysággal felhasználni!

Ne csak tiszta legyen, de ápolt is!

 

Válassz professzionális tisztítószereket az otthon szépségéért is!

Ha a Magyarországon, az RR Tuning által forgalmazott RR Customs termékcsaládról van szó, mindenkinek az autómosók és az autókozmetika jut először eszébe, pedig ezeket a vegyszereket nem csak ezen a területen lehet nagy hatékonysággal felhasználni!

Mivel rendkívül sok energiát és időt fektetett a cég abba, hogy a termékeket professzionálisra és a piacon az egyik leghatékonyabbá fejlessze, így teljes nyugalommal kimondhatjuk, hogy az RRC termékek a háztartási takarítás területén is kiemelkedő munkát végeznek.

Sőt! Már nem csak arról van szó, hogy az autóipari takarítószereket bevetheted az otthonodban is, hanem kifejezetten specifikus otthoni tisztító és ápolószerek is szerepelnek a kínálatban!

A legfinomabb ápolószerektől a legmakacsabb szennyeződéseket is eltüntető erős vegyszerekig minden megtalálható az rrtuning.hu megújult webáruházában. Ha szereted a tisztaságot és olyan termékeket keresel, melyekkel a munka nem csak szépen, de hatékonyságuknak köszönhetően gyorsan is elvégezhető, akkor ki kell próbálnod ezeket!

A szekrények, bútorok és laminált felületek ragyogóvá tétele érdekében használd az RRC HD bútorápoló folyadékot! Ha unod már, hogy a bútorápolók többsége drága, de nem tesz mást, csak zsírossá és tapadóssá teszi a felületeket otthonodban, ezt mindenképpen ki kell próbálnod! Több különböző illatban is elérhető, hogy a takarítás után valóban komfortos legyen a tisztaság érzet!

Rég óta keresel olyan ablaktisztító folyadékot, aminek segítségével nem kell hosszan dörzsölgetned az ablakokat és tükröket, hogy azok csík mentesek és ragyogóan tiszták legyenek? Tegyél egy próbát az RRC HD Ablaktisztítóval. Ha ezt kipróbálod, többet semmi mással nem akarsz majd az ablakpucolásnak nekikezdeni!

Örülnél, ha a csempét és a járólapot végre úgy tudnád tisztítani, hogy miután megszárad, ne legyen a felület tiszta pötty vagy csík? Szereted, ha felmosás után csak úgy árad az Illat a lakásban? Próbáld ki az RRC HD Csempe és padlótisztítót! Sűrű koncentrátum mivoltjának köszönhetően akár minden napi használat esetén is hosszú távon kitart egy üveggel!

A kanapé, fotelek vagy kárpitozott székek tisztítása számodra egy végeláthatatlan küzdelem? Miért nem próbálod ki az RRC HD kárpittisztító spray-vel? Nem csak a tisztaság fog sokkolni, de elképesztően finom illat árad majd tőle az egész lakásban!

Az RRC HD kerámia és mosdó tisztító a legmakacsabb vízkövet és a rászáradt szappanmaradványokat is tökéletesen feloldja, anélkül, hogy a felületekben bármilyen kárt tenne. Nem mattit, nem mar, nem karistol, a végeredmény tökéletesen tiszta és csillogó hatás!

Rémálmod a sütőtisztítás? Az rrtuning.hu webáruházában erre is megtalálod a megoldást! Az RRC HD sütőtisztító megvásárolható enyhe és extrém változatban is! Tisztítsd akár naponta, vagy csak a balesetek után, ezekkel a vegyszerekkel könnyű dolgod lesz!

Végezetül pedig, ha a konyhában már eluralkodott a pánik, nyugi! Az RRC HD zsíroldóval úrrá lehetsz a káoszon! Tökéletesen feloldja a szennyeződéseket, de közben nem kell félned attól, hogy megmarná csodaszép konyhabútorodat, vagy használat közben a bőrödet!

Érzed már a tiszta, illatos otthon varázsát? Ezt most már nem csak a képzeletedben, de a valóságban is elérheted! Keresd a fent említett termékeket az rrtuning.hu webáruházban, ha pedig bármilyen kérdésed felmerülne, azt tedd fel az ügyfél-szolgálatnak bizalommal!

www.rrtuning.hu