A Krimzon Kft több mint 20 éves mezőgazdasági és közel 10 éves mezőgazdasági gép kereskedői múlttal rendelkező vállalkozás. Telephelyük Deszken található, de teljes termékpalettájuk megtalálható a krimzon.eu weboldalon.

Michalak gyártmányú zöldség válogató és polírozó gépek kerültek átadásra Bugyin!

Ez a gazdaság is a kiváló minőséget választotta!

 

A megfelelő minőségű gépek nem csak a munkafolyamatokat egyszerűsítik, de nagy mértékben növelik a hatékonyságot is. Egy zöldségekkel foglalkozó gazdaság gépesítése kiterjedhet sok különböző folyamat automatizálására, az eredménymaximalizálás érdekében. Egy jó minőségű válogató gép például minimum 5, de kár 8 tonna termény kiválogatására is képes óránként, ami lássuk be, kézzel válogatás esetén óriási munkaerő igénnyel járó feladat, így a gép megvásárlása rettentően kifizetődő befektetés.

A fent említett gazdaság kifejezetten a szortírozás és zöldségpolírozás területén igényelt új géprendszereket, és ki is választották erre a célra a legtökéletesebb gépsort.

A Michalak az egyik legjobb mezőgazdasági gép előállító lengyel márka, ezért is kapható a Krimzon Kft kínálatában. Rengeteg féle célra gyártanak gépeket, mint kalodatöltő, fogadógarat, billenőkosár, mosó, polírozó és válogató…a teljesség igénye nélkül. Ezek kivétel nélkül elérhetőek a Krimzon kínálatában, így általuk más gazdaságoknak is lehetőségük adódik akár szélesebb körű infrastruktúra fejlesztésre is.

Az új polírozó és válogató gépsor segítségével az említett gazdaság sokkal szebb árut tud piacra bocsájtani, hiszen a polírozó használatával el tudják tüntetni termékeik felületéről a felesleges szennyeződéseket, simává és egyenletessé teszik a zöldséget, amitől sokkal vonzóbbá válik a kínálat a vásárlók számára is. A válogatóval pedig a méretbeli különbségeket is ki tudják küszöbölni, hiszen precíz válogatáson esnek át terményeik, mielőtt kikerülnek a piacra. Jól szegmentálhatóvá válik ez által az A, B esetleg C kategóriás termék, ami sokkal precízebb értékesítést tesz lehetővé, nagyobb haszonnal.

A polírozó és válogató egységességét érdemes még egy zöldség mosóval is kiegészíteni, a legtökéletesebb végeredmény és leggyorsabb, leghatékonyabb munka érdekében, hiszen egy vízfürdős vagy permetezős mosó a gépsorban további kényelmi és gyorsasági faktorokat biztosít a felhasználó számára.

És hogy honnan lehet mindezt biztonságosan beszerezni?

A Krimzon Kft több mint 20 éves mezőgazdasági és közel 10 éves mezőgazdasági gép kereskedői múlttal rendelkező vállalkozás. Telephelyük Deszken található, de teljes termékpalettájuk megtalálható a krimzon.eu weboldalon. Érdemes őket felkeresni, egyeztetni az elképzelésekről, meghallgatni legjobb ajánlataikat, majd ezt követően meghozni a döntést a megvásárolni kívánt gépekről. Sok éves szakmai múltjuk elősegíti, hogy gyakorlati alapokra támaszkodva tegyenek ajánlásokat a gazdáknak.

Itt nem fogsz rossz minőségű vagy túlárazott mezőgazdasági gépeket vásárolni, hiszen a Krimzon-nál alap szolgáltatás az üzleti korrektség. Csak olyan termékeket forgalmaznak, melyeket ők is nagy hatékonysággal és szívesen használnának.

Michalakon kívül más, a lengyel mezőgazdasági géppiacon fontos szerepet játszó szereplők termékeit is forgalmazzák, mint Krukowiak vagy Weremczuk, ezek választékát szintén érdemes nagy figyelemmel áttekinteni!