Itt nem csak egy egyszerű kereskedelmi tevékenységről van szó. Ha a Krimzon-t választod, komplex szolgáltatás csomagban gondolkodhatsz.

Használt mezőgazdasági gépek vásárlása, olyan helyről, amit még a szakma is elismer?

 

Minden iparágnak vannak híresen kiemelkedő alakjai. Olyanok, akik hosszú évek tapasztalatával és rengeteg sikerrel és elismeréssel rendelkeznek, akiket mindenki tisztel és akiknek kikérik a véleményét. Ha mezőgazdasági gépek kereskedelméről van szó, akkor az egyik ilyen nagyágyú Magyarországon a Krimzon Kft.

Több évtizedes múlttal és ebből fakadóan rettentő nagy szakértelemmel, kapcsolati hálóval és szakmai információval rendelkeznek, nem csoda hát, hogy az ő véleményüket még a konkurensek is kikérik.

Ha mezőgazdasági gépesítésről van szó, szinte megkerülhetetlen a Krimzon Kft. A teljes kereskedelmi piac nagy százaléka rajtuk fut keresztül, import és export volumenjük is dinamikusan növekszik annak ellenére, hogy már így is az egyik piacvezetőről beszélünk. Legyen szó akár használt vagy új gépekről, náluk minden gazda megtalálja, amire szüksége van.

 

És hogy miben rejlik ez az elsöprő siker?

Ha egy szóval kéne rá válaszolni, akkor azt mondanám: a profizmusban.

Rengeteg tapasztalatuk magával hozza, hogy ismerik a piac dinamikáját és mozgásait, jól tudják, mik az igények és ezek hogyan változnak, és minden tettük arra irányul, hogy ezeket a lehető legjobban kielégítsék. Kizárólag a legjobb márkákat forgalmazzák, nem kötnek minőségi kompromisszumot és csak olyat adnak el, amit ők maguk is szívesen megvásárolnának.

Itt nem csak egy egyszerű kereskedelmi tevékenységről van szó. Ha a Krimzon-t választod, komplex szolgáltatás csomagban gondolkodhatsz. Segítséget nyújtanak a gépek kiválasztásában, a finanszírozás megtervezésében és lebonyolításában, elvégzik a papírmunkát helyetted, házhoz viszik a megvásárolt gépeket és ha a későbbiekben bármilyen problémád adódna, esetleg meghibásodás történne az itt vásárolt gépeke esetében, szerviz garanciával biztosítják, hogy egyetlen napig se álljon a munka.

Elképzelni sem lehet ennél komplexebb segítséget, ezért a feltörekvő nemzedék, az utókor is ezt a példát követve építi fel értékesítési stratégiáját, ők is a Krimzon üzleti modelljére alapozva fejlődnek.

Tehát, aki a Krimzon szolgáltatásait választja, a szakma csúcsától kér segítséget. Ennél pedig nincsen jobb módja a biztonságos és hatékony fejlődésnek.

Számtalan mezőgazdasági vállalkozás elmondhatja már magáról, hogy a Krimzon Kft elégedett vásárlója. Sokan vissza is térnek, mikor fejlesztenek, vagy bővítenek, a cég pedig ügyfelei sikeréből még tovább építkezik.

Te is szeretnéd megtapasztalni, milyen érzés, mikor a szakmailag legfelkészültebb és ezáltal legbiztonságosabb helyen veszed meg mezőgazdasági gépeidet?

Nincs más dolgod, mint felkeresni a Krimzon Kft telephelyét Deszken, vagy az ügyfél-szolgálatukat telefonon vagy e-mailben, és már el is indulhat a folyamat. Itt egészen biztosan nem lesz olyan felmerülő kérdés, amire ne tudnának neked választ adni. Ha nem akarsz csalódni, akkor a legjobbat kell választanod, és ha mezőgazdasági gépvásárlásról beszélünk, akkor csak a Krimzon-t érdemes választanod!

Vissza