A Krimzon Kft által forgalmazott traktorok azok a márkák, amelyek a használt traktorok vásárlói körében nagyon híresek. Krimzon Kft. Mezőgazdasági gépek.

5 A LEGINKÁBB FIGYELMEN KÍVÜL HAGYOTT TÉNYEK TRAKTOROK VÁSÁRLÁSAKOR A TRAKTOR SZÁLLÍTÓITÓL

 

Nyilvánvaló tény, hogy a hatékony mezőgazdasági traktorok kényelmesebbé és egyszerűbbé teszik a munkát a mezőgazdasági termelők számára.

De másfelől azt is tudjuk, hogy nem minden traktor hozza a kívánt hatékonyságot a gazdaságokban. Tehát nem könnyű kiválasztani a megfelelő traktorokat.

Még ha a megfelelő traktorgyártókat és beszállítókat is megtalálják, sok gazdálkodó figyelmen kívül hagy egy olyan tényállást, amelyet nagyon fontos figyelembe venni a mezőgazdasági traktorvásárlás során.

Itt áll az öt fő tényező, amelyet a Krimzon Kft szakértői javasoltak, és amelyeket a mezőgazdasági termelőknek figyelembe kell venniük a traktoruk vásárlása során.

  • TERJEDÉS:

Kétféle erőátvitel létezik – hidrosztatikus és mechanikus. A hidrosztatikus hatékonyabb műveleteket tesz lehetővé, míg a mechanikus, energia hatékonyabb.

A mezőgazdasági termelők szembenézhetnek ezekkel a mechanikai kifejezésekkel, amikor a traktorkereskedők eltérő traktor-specifikációkat említenek. A követelmények alapján viszont alaposan tájékozott döntést kell hozni.

  • SÚLY:

A megfelelő traktor súlyát meg kell határozni a talaj tömörítésének, emelésének és egyéb igényeinek megfelelően. Sok szállító azt is javasolhatja, hogy a súly a traktor minőségéhez kapcsolódik. Annak ellenére, hogy igazuk van, a jó súlyú, nagy súlyú traktorok robusztusak és megbízhatóbbak.

Azt is észreveheti, hogy minél több a súly, annál kevesebb az átlag, és ez a végén hat az alsó sorra. Tehát a döntést óvatosan kell meghozni.

  • MÉRET:

A legjobb traktorok, amelyeket a nagy traktor-beszállítók és gyártók forgalmaznak, megváltoztatják a méret, a tulajdonságok és a lóerő viszonyának hagyományos gondolkodását. Most a nagy traktorméret nem mindig jelenti a nagy kapacitást vagy a funkciók fölényét. Tehát nem szabad a hagyományos tények alapján meghoznia a döntést.

Még a kisméretű traktorok jó lóerős motorokkal és piacvezető tulajdonságokkal is rendelkeznek, tehát a méretigénye alapján kell választania.

  • EMELÉSI KÉPESSÉG:

Ha szokásos traktorgyártók termékeiből vásárol, ezek biztosíthatnak magas emelőkapacitást, de valójában nem felel meg a tényleges súlyának, amelyet fel tud emelni. És sokszor a magas emelőkapacitást idézik, de a rakomány nem oszlik meg hatékonyan.

Tehát ideális választás, ha megbízható mezőgazdasági traktort vásárol.

  • NÉGY KERÉK-MEGHAJTÁS KÉT KERÉK-MEGHAJTÓ FELETT:

Ha a négy kerék-hajtás és a két kerék-hajtás közötti választást fontolgatja, akkor mérlegelnie kell a terheléseloszlást, amely ténylegesen biztonsági, egyensúlyi és működési hibákat okozhat a mezőgazdasági területeken.

Alapos kutatást kell végeznie, vagy beszélnie kell a Krimzon Kft szakértőivel, ha ilyen jellemzőket lát.

  • VISZONTELADÁSI ÉRTÉK:

A végén tudja, hogy valamikor el kellene adnia a traktorát, ezért ellenőrizze, hogy a traktor márka a használt traktorok piacán híres-e.

A Krimzon Kft által forgalmazott traktorok azok a márkák, amelyek a használt traktorok vásárlói körében nagyon híresek. Mielőtt bármilyen más traktorkereskedőtől vásárolna, fontolja meg a Krimzon Kft szakértőivel való beszélgetés.

A Krimzon Kft kínálatában: Széles választékban kapunk használt traktorokat és mezőgazdasági eszközöket, mint pl; JOHN DEERE, CASE, CLAAS AXION, JCB, MICHALAK, KRUKOWIAK, WEREMCZUK,
SFAMASZ beleértve alkatrészeket és tartozékokat.

Vissza