Tudom, nagy rizikónak tűnik, hiszen sokan azt gondolják, ha valami használt, azzal törvényszerűen minőségi problémák is vannak, vagy ha most még nincsenek, akkor később biztosan lesznek.

 

Gondolkodtál már Használt traktor vásárlásán?

Mert ezt is lehet jó helyről, biztonságosan!

Növelnéd mezőgazdasági gépparkodat? Szükséged lenne új gépekre, de szeretnéd forrásaidat a leghatékonyabban kihasználni? Miért nem veszel használt traktorokat?

Tudom, nagy rizikónak tűnik, hiszen sokan azt gondolják, ha valami használt, azzal törvényszerűen minőségi problémák is vannak, vagy ha most még nincsenek, akkor később biztosan lesznek. De ez nem így van a Krimzon-nál!

Náluk ugyanis a használt traktorokra is van szerviz garancia, így bátran megvásárolhatod a kínált gépeket. A cég a 90-es évek óta folytat aktív tevékenységet a magyar mezőgazdaság területén, és 2013 óta forgalmaz új és használt mezőgazdasági gépeket, így traktorokat is. A nagy értékű gépek esetében egyáltalán nem mindegy az ár, hiszen milliós nagyságrendekről beszélünk, nagyon meg kell fontolnunk ezért a használt traktor vásárlás lehetőségét.

A Krimzon Kft kínálatába csak és kizárólag a legkiválóbb minőségű gépek kerülhetnek be, melyeket megrendelésre rövid határidőn belül le is tudnak szállítani a megrendelők részére. Műszakilag átvizsgált, kifogástalan állapotban kapja készhez minden újdonsült tulajdonos a munkagépet, és a Krimzon még a papírmunkát is elintézi, így a használatba vételen kívül nem is marad más feladat.

És hogy milyen márkák szerepelnek a lehetséges kínálatban?

Hát csak is a legjobbak. Ilyenek, mint: John Deere, Claas Axion, JCB Fastrac, emellett pedig a legkiválóbb lengyel márkák, mint Michalak, Krukowiak és Weremczuk.

A márkakínálat is mutatja, milyen igényesen megválogatja a Krimzon választékát, biztosítva ezzel ügyfeleit, hogy tőlük rendelve megspórolhatják a problémákat is a súlyos összegek mellett.

A műszaki átvizsgálás és szervizgarancia pedig egyenesen garantálja a vásárolt termék remek minőségét. Rengeteg elégedett vásárló hirdeti már a Krimzon szolgáltatásainak kiválóságát, gyere, és csatlakozz te is az elégedett vásárlók körébe, még ma! Az sem gond, ha finanszírozási kérdésekben is segítségre lenne szükséged, hiszen a Krimzon ebben is szakértői segítséget tud nyújtani ügyfeleinek. Legyen az hitel vagy egy kifizetődő lízing konstrukció, itt ebből is, mint ahogyan a gépekből, csak a legkiválóbb lehetőségek jöhetnek szóba.

Nincs miért késlekedned, erről a lehetőségről senki nem akar lemaradni. Jelentkezz még ma elérhetőségeiken, és ők kielégítő válaszokat adnak majd a további felmerülő kérdéseidre is.

Ne hagyd ki ezt az ellenállhatatlan lehetőséget. Növeld gépparkodat használ és egyben jó minőségű, kivételes állapotú traktorokkal!

 

Keresd fel a weboldalt és töltsd ki a kapcsolati űrlapot:

www.krimzon.eu

Keresd fel személyesen a telephelyet:

6772 Deszk, Széchényi István u. 51/B

Hívd az Ügyfél-szolgálatot

+36305591552

Vagy írj e-mailt:

info@krimzon.eu