A tisztaság és fertőtlenítettség szerepe ebben az emberöltőben még nem volt ilyen fontos, mint most, ezért érdemes megfontolni, hogy ezen a területen vállalkozzunk, ebből keressük kenyerünket.

De mi az a mód, ami elég professzionális ahhoz, hogy az emberek szívesen fizessenek érte, elég gyors és biztonságos ahhoz, hogy gondolkodás nélkül megrendeljék és elég hatékony, hogy egy szemernyi kétsége se maradjon senkinek, hogy neki ezt igénybe kell most vennie?

A Dr.Cleaner technológia a legmodernebb fertőtlenítő módszer, mely megöli a vírusokat, baktériumokat és gombákat, még a legapróbb résekben is. De az igazán meglepő tulajdonsága az, hogy mindezt úgy tudja végrehajtani, hogy a kezelés kémiai szermaradványokat nem hagy maga után, a szer nem toxikus, így már rövid időn belül újra használatba is vehetőek a fertőtlenített terek.

Milyen területeken alkalmazható ez a módszer?

Szinte minden típusú vállalkozásnál megoldható a használata. Legyen az kereskedelem, szolgáltatóipar vagy élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás, bolt, raktár vagy iroda, Dr.Cleaner jön, lát és végez az összes vírussal gombákkal, szagokkal és baktériummal. Mivel maga a vegyszer, más technológiákkal ellentétben, nem hagy mérgező maradványt (és nem növényi alapú), nincs olyan terület, ahol ne lenne alkalmazható. Ha van egy szabad fél óra, amikor a helyiséget üressé lehet tenni, a fertőtlenítést gond nélkül el lehet végezni, anélkül, hogy a vállalkozás feleslegesen állna. Professzionális felhasználásra kifejlesztve, így újabb piac nyílik meg azok számára, akik hivatásszerűen ezzel szeretnének foglalkozni. Akár otthonok, autók fertőtlenítésére is alkalmazható ez a csodás és nem utolsó sorban magyar gyártású technológia.

De hogyan is történik egészen pontosan a fertőtlenítés?

A képlet egyszerű, de mégis elképesztően hatékony. Egy mikró porlasztós ködképző berendezés segítségével juttatjuk a fertőtlenítő adalékot a levegőbe. Az aktív részecskék minden felületen megtapadnak, ott hatékonyan elvégzik a fertőtlenítést, megölik a vírusokat, baktériumokat és végeznek a gombák spóráival is. Miután kijuttattuk a fertőtlenítőszert a levegőbe, fél óra hatóidő kivárása után a helyiség a tulajdonosnak újra átadható, az ismételten használatba is vehető.

Ugye, most már te is belátod, mekkora létjogosultsága van a DR. Cleanernek a magyar piacon?

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

Legyen akár olyan vállalkozásod, mely már most is hasonló tevékenységgel foglalkozik, vagy indíts egy új vállalkozást, mi várjuk jelentkezésedet. A jelenlegi megnövekedett igényeket kielégítendő, országszerte tervezzük a partnerhálózat kiépítését. Legyél te a környék egyedüli Dr. Cleanere, aki az összes szolgáltató, autókozmetika, üzlet, iroda és raktár fertőtlenítését elvégzi. Relatíve kis befektetéssel tehetsz szert kimagasló jövedelemre, úgy, hogy közben az emberi egészséget védelmezed.

Csatlakozz hát a Dr. Cleaner csapathoz, és érjünk el együtt óriási sikereket! Mire vársz még?

Részletek: dr-cleaner.hu