Őrmezőn, a Kati szalonban megtalálod az összes felsorolt pozitívumot, sőt, még talán ennél is többet.

A jó pedikűrös személye is igazi felüdülés a léleknek. Kedves, udvarias, felismeri az igényeidet, és tudja mikor kell beszélgetni, de azt is, mikor maradjon csendben.

Nagyon jól válaszd meg a Pedikűrösödet!

 

Ne érd be kevesebbel, csak a legjobbal és válasz Budapest legkeresettebb Kati szalont!

Mi az, ami a jó pedikűröst jellemzi?

-Következetes látásmód

-Becsületes hozzáállás

-Szakmai felkészültség

-Rugalmasság

-Kedvesség

Nagyon kevés helyen lehet ezt mind megtalálni, így nagyon meg kell válogatni, hogy hová ül be az ember. Az a kisebbik gond, ha csak egy géllakkot szeretnénk, vagy csak egy minimális bőrkeményedést leszedetni, hogy felkészüljünk a nyári szezonra, de sokszor igen komoly problémával fordulunk lábápolóhoz, amit, ha nem megfelelően kezel, nagyobb baj is lehet belőle, mint amekkora eredetileg volt. Egy jó pedikűrös hamar átlátja, mi az ő hatásköre, és mi az a probléma, amivel vendégét inkább orvoshoz kell küldeni.

A kezelésekben a legmodernebb eszközöket alkalmazza, de tudásában ott vannak a régmúlt bölcsességei, nem zárkózik el sem a természetes orvoslástól, sem a gyógyszeres kezelésektől. Mindig azt teszi, amire éppen szükség van, így gyorsak a gyógyulási folyamatok és minimalizálja a fájdalmat. Sok pedikűrösnél kell feleslegesen szenvedni, de egy jó szakember megóv az ilyen negatív élményektől is.

A jó pedikűrös személye is igazi felüdülés a léleknek. Kedves, udvarias, felismeri az igényeidet, és tudja mikor kell beszélgetni, de azt is, mikor maradjon csendben. Tőle úgy jössz el, hogy már alig várod a következő alkalmat, máskor is szívesen térsz hozzá vissza.

A szalonja tiszta, kellemes hangulatú, eszközei igényesek, azokat gyakran fertőtleníti. A jó pedikűrösnél tett látogatás felüdülés a testnek és a léleknek egyaránt.

 

És mi a helyzet az anyagiakkal? Mennyibe kerül egy jó pedikűrös?

 

Én azt gondolom, hogy a tudást meg kell fizetni, így óvva intelek az olyan szakembertől, aki túl olcsón dolgozik.

Ha egy lábápoló keveset kér, azt a pénzt az eszközökön és sokszor a fertőtlenítésen fogja megspórolni, így hosszú távon biztosan nem jársz jól, ha ilyet választasz. De az sem jó, ha a pedikűrös ára túl magas, már-már irreális, ebben is az arany középutat kell megtalálni.

És ami még nagyon fontos. A jó pedikűröst mindenki ajánlgatja, mert olyat nagyon nehéz találni, ezért lehet, hogy várnod kell rá, mert a naptárjában sok az előjegyzés. De hidd el, meg fogja érni a türelem, ha végre egy igazán kedves, szakértő pedikűrös vesz majd kezelésbe.

 

Én tudok neked egy ilyen pedikűröst ajánlani!

 

Őrmezőn, a Kati szalonban megtalálod az összes felsorolt pozitívumot, sőt, még talán ennél is többet.

Nem is csoda, hogy Katihoz nem csak a környékről, de Budapest legtávolabbi pontjairól is szívesen eljárnak a vendégek. Ha tényleg szeretnél végre egy jó szakemberhez eljutni, ahol kulturált környezetben élheted át a látványos és hatékony kezelést, miközben kedves bánásmódban van részed, látogass el hozzá.Parkolás ingyenes, TV, Wifi, Klíma, minden megtalálható, hogy kellemes környezetben legyen rendbe téve lába!

 

Bejelentkezés:

+36/70-948-6003

www.kati-szalon.hu