A hétköznapok kihívásai folytonosan igénybe veszik szervezetünket, az oxidatív stressz, a modern kori káros hatások megnehezítik szervezetünk optimális működését

És ahogyan a mondás is tartja – ép testeben ép lélek – a boldog kiegyensúlyozott élethez nem csak belső lelki folyamatainkat, de testünk működését is a lehető legjobb módszerekkel kell segítenünk.

 

 

Nem lehet eleget beszélni az egészséges életmód, az elegendő testmozgás, egészséges étkezés, a sok friss levegő és a minőségi pihenés fontosságáról, ám mára már bebizonyosodott, hogy a maximális eredmény eléréséhez ez nem elég.

 

Szerencsére rendelkezésre állnak olyan étrend kiegészítők, melyek hatékonyan támogatják az egészség fenntartását, az energiaszint növelését, és ezáltal a test és lélek egészségét is egyben.

 

A HLBS Network csapata a legkiválóbb és legmodernebb technológiát vegyíti a hagyományos, nagy múltra visszatekintő népi gyógyászattal.

 

Filozófiájuk az, hogy egyszerre szolgálják a test a lélek és a szellem egészségét, mely egy teljesen más, magasabb tudatállapotba és magasabb életszínvonalra juttathat.

 

Ha a szervezet megfelelő energiaszintjének fenntartásáról van szó, a legjobb választás kínálatukból a CGS 12+ elnevezésű készítmény.

 

Összetevői a legkiválóbb minőségben, nagy meggondoltsággal vannak összeállítva, hatékonyan egészítik ki egymást abban, hogy segítsenek megbirkózni a fárasztó és energiapazarló hatások erejével.

 

A CGS 12+ nagy mennyiségű zöldkávé kivonatot tartalmaz, nem a hagyományos por, hanem a egy tovább fejlesztett, új generációs formában.

Ez az alkotóelem, de kifejezetten a benne található klorogénsav nagyon erős antioxidáns, képes megkötni a szabad gyököket.

Emellett a test metabolizmusának helyes beállításában is nagy szerepet játszik, jól elősegíti a zsíranyagcserét.

 

Található benne kiváló minőségű kurkuma is, mely antioxidáns tartalma mellett remek hatással van a bőrre és az ízületekre is egyaránt. Elősegíti a szív-és érrendszer optimális működését és az immunvédelemben is fontos szerepet játszik.

 

A szőlőmag tartalmazza a világ egyik legerősebb aminosavát, az OPC-t, így nem is kérdés, hogy belekerült ebbe a csodálatos készítménybe.

A Humisav 80 különböző féle ásványi anyagot tartalmaz, helyreállítja a test sav-bázis egyensúlyát és nagyban segíti az emésztést.

 

Emellett pedig még számos fontos vitamin és nyomelem megtalálható a CGS 12+ nevezetű készítményben, így teljességgel érthető, hogy a szervezet energiaháztartásának fellendítésére alkalmasnak találta a szakmai szervezet.

 

Ezt a készítményt a Természetgyógyászok szövetsége is bátran ajánlja.

 

Ha te is szeretnéd, hogy tested egy fárasztó edzés után gyorsabban regenerálódjon, ha örülnél egy jobban működő, stabilabb immunrendszernek, ha szeretnéd emésztésed és sav-bázis egyensúlyod optimalizálni, akkor ez a készítmény neked lett kitalálva.

 

Napi 2-3 kapszula fogyasztásával már egészen rövid távon is látványos sikerek érhetőek el, hatalmas életminőség változás tapasztalható. Az pedig csak hab a tortán, hogy a készítmény hatására akár még fogyás is tapasztalható.

 

A HLBS Network minden tudása és lelkesedése koncentrálódik ebben a nagyszerű készítményben.

Csatlakozz te is remek csapatukhoz, vagy csupán regisztrálj és kérd el vásárlói kódjukat, hogy minél jobb árakban részesülhetsz.

A Webáruházban számos, más célra is remekül használható táplálékkiegészítő, funkcionális ételek és kizárólag természetes anyagokból összeállított kozmetikumok is megtalálhatóak.

Válogass közöttük kedvedre, és ha kérdésed merülne fel, a weboldalon található elérhetőségeken azt is fel tudod tenni.

 

Felkészültél egy jóval magasabb energiaszintre, és ezáltal egy egészen más életvitelre? Akkor ne késlekedj!

Irány a hlbs.eu weboldala, és vásárlásra fel!

 

HLBS rendelés és információ: 06 20 212 1916