Kényelmes szállás és pihentető környezet

 

Gyomaendrődön, a festői szépségű városban található Rubin Panzió egy igazi vendégszeretet oázis

Gyomaendrődön, a festői szépségű városban található Rubin Panzió egy igazi vendégszeretet oázis

A Rubin Panzió a várostól mindössze 3 km-re helyezkedik el, egy közel két hektáros parkban. A panzió kiváló szálláslehetőségeket kínál, számos vendégszobával és lakosztályokkal.

Minden szoba modern berendezéssel és kényelmes ágyakkal rendelkezik, valamint légkondicionálóval, telefonnal és 4K okos TV-vel felszerelt. A VIP lakosztály különösen luxus, világítás terápiás hidromasszázskáddal és stílusos bútorokkal.

 

 Wellness és kikapcsolódás vidéken

 Wellness és kikapcsolódás vidéken

A Rubin Panzió vendégei számára számos wellness és kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre. A panzióban szauna, jacuzzi és medence található, ahol a vendégek felüdülhetnek és ellazulhatnak.

Ezenkívül grillező terasz és játszótér is megtalálható a parkban. Az ingyenes internet-hozzáférés mellett az infra szauna, jacuzzi és kalandmedence használata is díjmentes. További szolgáltatások, mint például pingpong és bowling is igénybe vehető.

A Rubin panzió segít szervezni különböző programot is, mint például horgászat, vadászat, íjászat és túrázás.

 

Esküvők és rendezvények varázslatos helyszíne

A Rubin Panzió különösen alkalmas esküvők és rendezvények lebonyolítására. A helyszín akár 200 vendég befogadására is képes, és saját étteremmel rendelkezik, amely magas minőségű ételeket kínál.

A szállási lehetőségek és a wellness központ lehetővé teszik, hogy a vendégek kényelmesen és zavartalanul élvezhessék az eseményt.

A Rubin Panzió szolgáltatásai magukban foglalják a helyszín dekorációját, a cateringet és az esemény menedzselését, hogy minden tökéletes legyen. A gyönyörű környezet és a nyugodt légkör egyedülálló élményt nyújt az esküvői és rendezvényeket kereső vendégek számára.

 

Rugalmas foglalási és szolgáltatási feltételek

 

A Rubin Panzió szállás foglalását telefonon lehet lebonyolítani a +36 (30) 941 8954-es telefonszámon. A panzió kedvező szállásdíjakkal és rugalmas foglalási feltételekkel várja vendégeit. Elfogadnak Szépkártyát is fizetési módnak.

A Rubin panzió emellett állatbarát is, így a vendégek kedvenc háziállataikat is magukkal vihetik.

A Rubin Panzió Gyomaendrődön található, és a vendégszeretet jegyében kényelmes szállást, minőségi éttermet, varázslatos esküvői és rendezvényhelyszínt, valamint pihentető wellness szolgáltatásokat kínál.

Látogasson el a www.rubinpanzio.hu weboldalra, és foglaljon szállást ebben az idilli környezetben!