Sok menyasszony követi el azt a hibát, hogy kizárólag adottságait veszi figyelembe a ruha kiválasztásánál, nem gondol arra, hogy az passzol-e igazán az esküvő hangulatához.

Pedig ahhoz, hogy tökéletes legyen a nagy nap, fontos, hogy minden részlet szépen illeszkedjen egymásba, kiegészítsék egymást az apró elemek és egy nagy kerek egészet alkossanak.

 

Ki gondolná, hogy különböző típusú esküvőkhöz más és más hangulatú menyasszonyi ruhák passzolnak?

 

A menyasszonyi ruha az esküvő központi eleme, nem mehetünk hát el amellett, hogy az tökéletes és az esemény stílusához passzoló legyen.

 

Most, hogy lassan elkezdődik az esküvői szezon, nézzük meg, milyen lagzihoz milyen típusú esküvői ruhát érdemes választani!

 

A romantikus

Minden kislány egy tündérmesének álmodja meg élete nagy napját, de vannak, akik aztán felnőtt korukban is a romantikus tündérmesék világát akarják ezen a nagy eseményen átélni.

Ha Te is úgy látod magad előtt a nagy napot, mint egy költeményt, gyertyákat, romantikus színeket, akár egy kastély hangulatát képzeled el, akkor a te legjobb választásod a csipke!

Kevés olyan dolog van, ami romantikusabb egy szépen kidolgozott csipkeruhánál, így ezt a ziccert biztosan nem hagyhatod ki!

 

A laza

Egész estés bulizás a terv? Menyasszonyként biztosan reggelig fogsz táncolni?

A vendéglista inkább a barátokból áll, mint a távoli rokonokból?

A te legjobb választásod egy könnyed és légies A vonalú ruha!

Viselete annyira kényelmes, hogy szinte észre sem veszed majd, biztosan nem korlátoz majd a mozgásban, és a nap végén sem fogod nehéznek és terhesnek érezni!

 

A fenséges

Igazi királynőként szeretnél az oltárhoz vonulni?

Számodra fontos, hogy minden szem csak és kizárólag rád szegeződjön?

A te választásod egyértelműen egy hercegnő fazon!

Ebből választhatsz akár tüll szoknyásat, csipke vagy strasszkő díszítésűt is, amit csak a saját stílusod megenged!

Ha a te esküvőd egy igazi királyi menyegző lesz, ahhoz szinte elengedhetetlen a drámaian hangsúlyos ruha!

 

A családias

Ne gondold, hogy azért, mert kisebb volumenű esküvőt tervezel, le kell mondanod a szép esküvői ruháról és egy sablonos kiskosztümben kell férjhez menned!

Egy néhány fős esküvőn is nyugodtan viselhetsz egy szép menyasszonyi ruhát, hiszen ennek a napnak te vagy a főszereplője.

Egy kellemes A vonalú menyasszonyi ruha remek választás egy kisebb polgári esküvőre is, kényelmes és csinos viselet, ami emellett azért látványos is.

 

Még nem találtad meg a tökéletes esküvői ruhát? Nehezített a pálya, mert neked nagy méretre van szükséged?

 

Ne gondold, hogy felesleges kompromisszumokat kell kötnöd azért, mert neked nagyobb a ruha méreted!

 

Budapesten, az Angeli Moletti de Luxe esküvői ruha szalonban minden plus size menyasszony megtalálja azt a tökéletes ruhát, amiben a legszebbnek érezheti magát az esküvőjén!

 

Jelentkezz be bátran, és engedd, hogy a szalon profi csapata megértse egyedi igényeidet és megtalálja számodra a tökéletes ruhát!

Itt nem csak a választék rendkívüli, de a szolgáltatásokkal is biztosan elégedett leszel!

Jó esetben egy életben csak egyszer van esküvőnk, ne vedd hát el magadtól a lehetőséget, hogy a lehető leggyönyörűbb legyél egy, az alkalomhoz tökéletesen passzoló ruhában!

 

Ha még nem tetted, még Ma jelentkezz be!

Itt egészen biztosan egy csodálatos élmény szerű ruhapróbában lesz részed!

Bejelentkezés: www.angelmolettieskuvoiruha.hu