Szereted az otthonodat, de rossz érzéssel tölt el, mikor kinézel az ablakon?

Pattog a festék, süvít be a szél, esetleg még az üveg is karcos vagy repedt? Most olyan lehetőséged adódik új ablakok beszereltetésére, amilyen még nem volt!

Mit szólnál új, professzionálisan beépített, kiváló minőségű műanyag nyílászárókhoz?

 

Közelebb vagy hozzá, mint valaha! Engedd, hogy elmondjam, hogyan!

Adott a probléma, a nyílászárók már nem funkcionálnak úgy, ahogyan elvárnánk tőlük, és eljött az ideje a cserének.

Javíts a kilátásaidon! Cseréltesd ki az ablakaidat újakra!

Mindenki örülne neki, ha ajtaja jól és biztonságosan záródna, az ablakok megfelelően szigetelnének, és az összes nyílászáró megfelelő esztétikai és funkcionális élményt nyújtana.

 

De hogyan is vágjunk bele?

 

Tényleg igaz, hogy a nyílászárók cseréje akár több milliós befektetés is lehet?

Először is érdemes átgondolni, hogy mi is az igényünk, mire van szükségünk pontosan. A jó minőségű műanyag nyílászárók szinte minden esetben optimális alternatívát nyújtanak, de a pontos részletekről nem árt egy szakértővel egyeztetni.

Egy jó és hozzáértő szakember ugyan is felhívhatja a figyelmedet olyan szempontokra is, melyekre te laikusként egyáltalán nem is gondoltál.

Aztán ha megvannak az ajtók és az ablakok, akkor eljött az ideje eldönteni, hogy milyen árnyékolás technikát választunk az egyes helységek sötétítésére. Fontos itt is szem előtt tartani, hogy sok féle lehetőség létezik, és hogy nem minden esetben ugyan az a megoldás a megfelelő.

De azt is tudnunk kell, hogy bizonyos árnyékolástechnikai eszközök, mint a redőny vagy a zsaluzia, nem csak fényszűrő, de hang és hő szigetelő funkciót is ellátnak.

A modern, alumínium redőnyök pedig még a biztonságtechnikai szempontból is előnyösek, hiszen nagyban nehezítik az ablakok vagy ajtók feltörését.

Az árnyékolók esetében nem csak azt érdemes eldönteni, hogy milyen fajtát, de azt is, hogy mikor akarjuk azt beszereltetni.

Természetesen a legoptimálisabb, ha a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, de az utólagos kiépítésre is van lehetőség.

Ebben az esetben azonban az ablakokat és ajtókat is úgy kell berakni, hogy a későbbiekben az árnyékolók felszerelése a lehető legkevesebb rombolással és utólagos helyreállító munkával járjon.

 

És akkor jöhetnek a várva várt számok, azaz az árak.

 

Természetesen az ablakcserére nem lehet egy általános összeget mondani, hiszen a munkaköltség és az anyagköltség mértéke is függ a kicserélni kívánt nyílászárók mennyiségétől, és a választott fajtától.

Néhány százezertől több millió forintig is terjedhet az árszórás, így, ha te is a munkálat elkezdésén töröd a fejed, első lépésben hívj ki egy szakembert, méresd fel vele a terepet, és kérj árajánlatot!

A Csiziredőny csapata az egész ország területén vállal felméréseket és kivitelezéseket is egyaránt, így őket bátran keresheted ezzel kapcsolatban.

Akkor sem kell megijedned, ha a kikalkulált ár magasabb, mint amire számítottál!

Idéntől már állami támogatás is igénybe vehető az ablakok és ajtók cseréjére, valamint az árnyékolástechnikai eszközök beszereltetésére is, így akár most 50% kedvezményben is részesülhetsz ennek köszönhetően!

 

Ha számodra is aktuális lenne a munkálat, ne késlekedj, vedd fel a kapcsolatot a Csiziredőny csapatával a weboldalukon található valamely elérhetőségükön.

 

A támogatás megigénylésétől az optimális nyílászárók és árnyékolók kiválasztásán át a beszerelésig mindent kézben tartanak, így neked nem is lesz más dolgod, mint élvezni a tökéletes eredményt!