Aki azt gondolja, hogy redőnyt, zsaluziát vagy éppen spalettát felszereltetni luxus kiadás, vagy éppen szükségtelen, az nagyon is téved. Csiziredőny

 

A redőny talán a legismertebb árnyékolás technikai eszköz, fajtái azonban nagy fejlődésen mentek keresztül az évtizedek múlásával

Míg nagyszüleink időszakában a fából készült redőnyök voltak elterjedtek, ma már ezek a típusok szinte nem is léteznek.

A modern redőnyök könnyű műanyagból vagy éppen alumíniumból készülnek, így használatuk is sokkalta kényelmesebb.

Funkciójuk azonban túl mutat a fény beengedésen vagy annak megakadályozásán.

A redőnyöknek fontos szigetelő funkcióik is vannak, így télen sokkal kevésbé engedik az ablakon keresztül kihűlni a házat, nyáron pedig nem engedik be a forró napsugarakat, így védik a házat a hirtelen felmelegedéstől.

Biztonságtechnikai szempontból is nagyon fontosak, ugyanis egy jól kivitelezett motoros alumínium redőny szinte meg is tudja akadályozni, hogy az ez által védett nyílászárókon keresztül bejuthassanak illetéktelenek a házba.

Persze, az sem hátrány, ha estére is le tudjuk engedni a redőnyöket, mikor bent világos van, kint meg sötét, így csökkentve a kifigyelés veszélyét.

Ha a redőny éppen nem tetszetős vagy megfelelően praktikus megoldás, választhatunk más típusú árnyékolástechnikai eszközt is.

Ezeket jobb, ha már rögtön az elején megtervezzük, még ha a kivitelezés várat is magára, hiszen érdemes a nyílászárókat is ennek tükrében kiválasztani, beszereltetni.

Persze, az a legjobb megoldás, ha rögtön az ablakokkal és ajtókkal együtt az árnyékolók is felkerülnek, de nem mindenki engedheti meg magának egy ütemben ezt a két nagy befektetést.

Újabban bíztató hír, hogy a családosok számára igénybe vehető felújítási támogatás árnyékolástechnikai eszközök beszerzésére és beszereltetésére is fordítható, így akár 50 %-os kedvezménnyel is felszereltethetjük a kiválasztott technológiákat.

 

Az állam ugyanis 6 millió forintig a felújítás felét állja, feltéve, ha legalább egy gyermeket nevel a család, és a számlák a támogatás mértékéig legalább 50% anyagköltség és 50% munkadíj részekben oszlanak meg.

 

Ha a Csiziredőny profi csapatát választod, nem kell azon sem törnöd a fejedet, hogy hogyan kell megigényelni a támogatást és milyen papírok szükségesek az igényléshez.

Ez a cég bár arról híres, hogy a legjobb minőségű árnyékolástechnikai eszközöket szerelik fel az ablakokra és ajtókra, illetve, hogy profi tanácsadásuk során segítenek megtervezni a kivitelezések legjobb módját, de emellett szívesen segítenek a támogatás megigénylésében és lehívásában is.

Ha a Csiziredőny csapatát választod, egy nagyon professzionális kivitelező csapatra teszel szert, akik a lehető legkisebb rombolással, a legszebb és legjobb minőségű termékeket szerelik fel otthonodra!

Nem érdemes tehát késlekedni, ha tervbe vetted idén az árnyékolók felszereltetését, keresd fel őket! Megkeresésedre készségesen reagálnak rövid időn belül, és az ország teljes területén tudnak kivitelezéseket vállalni.

Egy felmérés után javaslatot tesznek a legideálisabb kivitelezési megoldásra, majd egy árajánlat megtétele után már bele is vágnak a munkába!

Szakmai kérdésekkel, problémákkal is fordulhatsz hozzájuk, nagy tapasztalatukkal és szakértelmükkel a legjobb tudásuknak megfelelően segítenek majd neked!

Ne várj sokáig, ha még a nyári meleg beköszöntése előtt szeretnéd az árnyékolókat felszereltetni!

 

Érdemes már most az egyeztetéseket elkezdeni, hogy kiélvezhesd a profi árnyékolástechnika áldásos hatásait! Itt az idő a cselekvésre

itt a cég linkje: www.csiziredony.hu