2021.06.29.A Tetőző cég azonban egy egyedülálló lehetőséget kínál. Ez pedig nem más, mint a bank nélküli, kamatmentes, részletfizetési (halasztott fizetés) lehetőség.

A tetőfelújítás egy bonyodalmas és többösszetevős folyamat is lehet, attól függően, hogy mi a célunk. Sok mindent figyelembe kell venni, mielőtt nekilátunk egy ilyen projektnek.

 

Jól meg kell tervezni, mikor kezdődjön a felújítás, mekkora összeget szánunk rá, és persze, hogy mi legyen felújítva, csak egy-egy rész, vagy a teljes tetőszerkezet.

Több okból kifolyólag is szükségessé válhat a tető felújítása vagy annak a javítása. Ez leggyakrabban a tető korával jár, főként, ha palatetős házról van szó.

Ezen kívül rongálódhat a tető időjárási viszonyok miatt is, vagy előfordulhat, hogy nem megfelelően funkcionál a helytelen kivitelezés miatt, például, beázik.

Fontos tudni, hogy a felújítás és a javítás két külön dolog. Nem minden esetben kell ugyanis felújítani a tetőt, van, hogy elég egy résznek a javítása is.

Ha ezzel tisztában vagyunk, időt és pénzt tudunk spórolni. Tehát, ha a tetőnk újnak számít, és valami miatt egy-két cserép megrongálódott, természetesen nem kell az egészet kicserélni, ilyenkor elég a pótlás.

Viszont, ha egy régi, palatetős házban élünk, az már mindenképpen megérett a felújításra. A pala élettartama már lejárt, könnyen lehet, hogy bemohásodott, hogy rozsdásodik, esetleg már be is ázik.

Ha utóbbi még nem áll fenn, minél hamarabb lépni kell, hogy ez ne is történhessen meg. Ilyenkor is figyelni kell a körülményekre, körültekintően kell megkeresni a legjobb lehetőséget a palatető felújítására.

 

A Tetőző cég bontás nélküli palatető-felújítással szolgál.

 

Ez az eljárás sokkal gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb, mintha az egész tető lebontanánk. Bontással is lehetséges a palatető eltüntetése, de ez sokkal költségesebb és bonyolultabb.

Miért akarna valaki feleslegesen költeni, és rengeteg időt beleölni, ha gyorsan és olcsóbban is elérheti ugyanazt a nagyszerű eredményt?

Ha tetőfelújításról van szó, el kell dönteni, hogy milyen anyag kerüljön az ingatlan tetejére. Palatető esetében a zsindely lehet a legjobb megoldás.

Ha nem palát kell mással helyettesíteni, ekkor is fontos, hogy a szóba jöhető építőanyagokról jól átgondoljuk, hogy melyiknek mi az előnye, mi a hátránya, melyik mennyibe kerül, hogy a legjobb döntést hozhassuk meg.

Ne döntsünk rögtön egy féle alapanyag mellett, úgy, hogy másokat meg sem néztünk. Például, az nagyon fontos, hogy az alkalmazott anyag jó szigetelőképességgel rendelkezzen.

Természetesen az is számít, hogy mennyi összeget tudunk szánni a felújításra, kalkulálni kell, hogy mi mennyibe kerülhet. Az viszont rendkívül fontos, hogy NE spóroljunk a szakembereken!

Annál rosszabb nincs, ha saját magunk állunk neki a felújításnak, hiszen amellett, hogy a helytelen technikákat alkalmazzuk, meg is sérülhetünk, a tetőre felmászni baleset- és életveszélyes!

Elegendő pénz hiányában is mérlegelni kell a lehetőségeket. Felvehetünk hitelt a bankban, kérhetünk kölcsön ismerősöktől, eladhatjuk az autónkat, de ezek közel sem a legjobb megoldások.

A Tetőző cég azonban egy egyedülálló lehetőséget kínál. Ez pedig nem más, mint a bank nélküli, kamatmentes, részletfizetési (halasztott fizetés) lehetőség.

Nem kell elhalasztani a tetőfelújítást, hiszen csupán a tetőfelújítás összegének 50%-val kell rendelkeznie az ügyfélnek, a többit kifizetheti később is, részletekben, 1 évig. Természetesen a munkálatok így is elkezdődnek és haladéktalanul be is fejeződnek.

Ezek a legfontosabb dolgok, amiket tetőfelújításkor figyelembe kell venni.

A legkönnyebben úgy lehet megoldani, és elkerülni a problémákat a jövőben, ha egy megbízható, tapasztalt céget keres, akik elvégzik a munkálatokat.

Erre tökéletes választás a 25 év szakmai tapasztalattal rendelkező Tetőző!