A SkinBar kozmetikai és alakformáló szalonban Dabason alakformálási kezelések széles skáláját találod meg

 

Segítünk abban, hogy lefogyhass! PowerShape2. Dabas

 

Az elhízottság mára már sajnos egy népbetegségnek is nevezhető

 

Az ülő életmód, a gyorsételek fogyasztása, a mozgáshiány miatt rengeteg a túlsúlyos ember.

Csak onnan olvad le a zsír, ahonnan szeretnéd: PowerShape2 kezelés

Mivel a túlsúly nem csak a kinézetre van hatással, hanem több egészségügyi kockázat is felléphet miatta, a fogyás elengedhetetlen.

 

Azonban sokak fejében fordul meg ekkor a kérdés, hogy hogyan lehet eredményesen és tartósan fogyni?

Hiszen a fő cél az, hogy a kilók ne jöjjenek vissza, hogy a karcsúság hosszútávú legyen. Az is előfordulhat, hogy valaki nem szeretne mindenhonnan fogyni, csak egy bizonyos testrészből, például a hasából. Most mindez megvalósul!

 

A sikeres fogyást és alakformálást a SkinBar kozmetikai és alakformáló szalon hozza el számodra Dabason, a PowerShape2 kezeléssel!

 

Amennyiben szeretnéd elkerülni a sikertelenséget, a csalódottságot, és azt, hogy visszajöjjenek a leadott kilók, számodra ez egy kitűnő választás lehet.

A PowerShape2-vel gyors és hatékony alakformálást érhetsz el azon a területen, ahol szeretnéd. Nagyon sokszor ütköznek a fogyókúrázók abba a problémába, hogy nem onnan fogynak, ahonnan szeretnének: ez azonban a SkinBar-ban elkerülhető!

A PowerShape2 egy világszerte alkalmazott rendkívül népszerű módszer az alakformálásra és az arcfiatalításra. Viszont ezen a két funkción kívül még egy nagy előnye van ennek az eljárásnak: még a narancsbőr elhalványítására is képes!

A narancsbőr szinte mindenkinél megjelenik, egyenletlenné téve a bőrfelszínt. Sokunkat bosszantja, hiszen nem nyújtanak szép látványt a bőr alatt felgyülemlett zsírok. A PowerShape2 ettől is megszabadít!

Lássuk, hogy miért ennyire hatékony ez a módszer.

A PowerShape2 multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával és lipolézerrel dolgozik.

A PowerShape2 magas fokú hatékonysága a speciális kezelőfejének és a kibocsájtott hőnek köszönhető.

A kezelés során egy négy féle technológiát tartalmazó kezelőfejet alkalmaz a szakember. A négy különböző technológia erősíti egymást, így érhető el a legjobb alakformálási, arcfiatalítási és narancsbőr elleni kezelés.

Ezen kívül még a vér- nyirokkeringést is serkenti, amely megint csak a fogyást segíti elő. Ez nem csak a fogyás miatt előnyös, de az egészségedre is jó hatással van!

A kezelőfejek hőt bocsájtanak ki, amely felgyorsítja a zsíranyagcserét: ennek hála tud a zsír onnan leolvadni, ahonnan szeretnéd, és meglepően gyorsan!

 

Az eredmény szemmel látható, több centivel is csökkenhet a tested körfogata.

 

Ez már az első alkalommal megtörténhet!

Ennek az eljárásnak hála nem fogsz többé azzal a kellemetlenséggel szembesülni, hogy nem onnan olvadt le a zsír a testedről, ahonnan szeretted volna.

A sikertelen fogyókúráknak is búcsút mondhatsz. Többé nem fogod visszahízni a leadott súlyfelesleget!

A megoldás a súlyproblémákra egy alapos, modern és hatékony alakformálási eljárás.

A SkinBar kozmetikai és alakformáló szalonban Dabason alakformálási kezelések széles skáláját találod meg. Segítünk abban, hogy lefogyhass!

A legjobb eredmény érdekében testanalízist is végeztethetsz a SkinBar szépségszalonban, amelyből kiderül, hogy pontosan miből áll a tested, hogyan épül fel, mennyi a testeden a zsír és az izom.

Személyre szabott, egyéni étrendet is megalkotunk számodra! Ez akkor rendkívül előnyös, ha nem vagy tisztában azzal, hogy mit kellene enned, hogy a legjobb formában legyél.

A PowerShape2 erejének hála egyszerre karcsúsodhatsz, fiatalodhatsz, és számolhatsz le a bőrödet csúfító narancsbőrrel.

Több hatás egy kezelésben!

Amennyiben szeretnél egy profin felszerelt, tapasztalt szakemberekkel dolgozó, igényes és kellemes hangulatú kozmetikai szalonban fogyni, akkor a SkinBar kozmetikai és alakformáló szalonban van a helyed, Dabason!