Dr. Bognárné Szabó Ildikó kozmetikus szakember olyan eljárásokat alkalmaz a bőrön, amit otthoni módszerekkel nem lehet megoldani

 

Kozmetikus Fegyverneken

 

Ahhoz, hogy arcbőrünk szép legyen, ragyogjon, ne legyen pattanásos, vagy éppen túl száraz, és hogy minél tovább megőrizze a feszességét, rendszeresen kozmetikushoz kell járnunk

 

Most kiderül, hogy ez miért létfontosságú, és hogy miért nem elég csupán az otthoni arcápolás, noha ennek is döntő szerepe van az arcbőr állapotában

A kozmetikus szerepe az arcápolásban – az arcbőr egészségéhez elengedhetetlen!

A két dolognak egyszerre kell megtörténnie, egyiket sem lehet elhanyagolni.

Az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken a legprofibb módszerekkel ápoljuk a bőröd, hogy az a legjobb formájában lehessen!

Igen széles kozmetikum kínálat áll rendelkezésünkre a drogériákban. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy miket használunk, és hogyan!

Ha megveszünk egy krémet vagy egy szérumot, az önmagában még nem fog csodát tenni, ha nem megfelelően használjunk, például túl gyakran van túl ritkán alkalmazzuk a bőrünkön.

Nagyon nehéz kiválasztani, hogy milyen termékek is illenek igazán a mi bőrünkhöz. Annak érdekében, hogy tudjad, mivel kell ápolnod a bőrödet, kozmetikus segítségét kell kérned.

 

Az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken minden tanácsot megkapsz, amire szükséged van: szalonunkban bőrápolási tanácsadásra is eljöhetsz!

 

Itt megtudhatod, hogy mivel és hogyan érdemes ápolnod a bőrödet, hogy az egészséges és szép lehessen.

Hogy minél jobban feltárd bőröd titkait, professzionális bőrdiagnosztikában is részed lehet nálunk!

Ennek a módszernek köszönhetően bőröd minden apró részlete láthatóvá válik, kiderül, hogy pontosan milyen is a bőröd, hogyan épül fel, mire lehet hajlamos, vagy érzékeny.

Amennyiben nem vagy elégedett arcbőröd állapotával, nagyon javasoljuk ezt a lehetőséget! Itt mindenre fény derül.

Egy kozmetikus azonban nem csak tanácsokat ad.

Az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken rengeteg kozmetikai kezelés közül válogathatsz, amely mind azért van, hogy arcod sima, fiatalos és egészséges lehessen.

Ha például zsíros, pattanásokra és mitesszerekre hajlamos a bőröd, akkor mindenképpen ajánlott a gyakori kozmetikus látogatás számodra.

 

Dr. Bognárné Szabó Ildikó kozmetikus szakember olyan eljárásokat alkalmaz a bőrön, amit otthoni módszerekkel nem lehet megoldani.

Az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken elektrokozmetikai kezeléseket is végeznek!

Ezek a legmodernebb és leghatékonyabb kezelések a kozmetika területén. Náluk egyszerre érhetők el a hagyományos kozmetikai eljárások, és a legkorszerűbb elektrokozmetikai módszerek!

Amennyiben vízhiányos, száraz bőrrel küzdesz, ebben az esetben is elengedhetetlen egy jó kozmetikus. Bőrödet gyakran kell hidratálni, hogy pótlódjon benne a víz.

Azonban erre nem elég egy arckrém. A kozmetikus a bőr mélyebb rétegeit hidratálja, így javulni fog az állapota.

Viszont akkor is kell időnként kozmetikushoz járni, ha úgy érzed, hogy minden rendben van a bőröddel! Például, ha már a húszas éveid végén jársz, akkor megelőzésképpen javasoltak a kollagéntermelést serkentő kezelések, hogy később induljon be a ráncosodás folyamata.

Ezzel, sok-sok évvel késleltethetők a ráncok és a szarkalábak! Ezen kívül nagyon fontos még a bőr mély tisztítása, a hámlasztása, amely kitisztítja a pórusokat, eltávolítanak minden láthatatlan szennyeződést.

Ez a mély tisztítás szintén nem megoldható otthoni keretek között. Mindenképpen egy profi, tapasztalt kozmetikába kell elmenni ilyen célokkal: Az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken!

Együttesen kell megvalósulnia a megfelelő otthoni bőrápolásnak és rendszeres kozmetikushoz járásnak. Csak így lehet bőröd sokáig szép, sima és egyenletes! Erre már fiatalon gondolni kell.

Az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken késleltethető a ráncok kialakulása, megszüntethetők a pattanások, kezelhetők a különféle bőrproblémák, mint például a rosacea!

Ez a magas tudású szakembereinknek és a rendkívül hatékony elektrokozmetikai kezeléseinknek köszönhető.

Gyönyörű, ráncmentes arcbőr, nem csak 20 évesen!