Völgyesi Gabi az elmúlt 25 évben mit sem öregedett, amit a tizennyolc éves kori tablófotója is bizonyít.

A Unique énekesnőjén nem fog az idő. Utána jártunk, hol található ez az „időt megállító” kozmetikai gép.

Két gyermek után is bomba formában van a Unique énekesnője.

Két gyermek után is bomba formában van a Unique énekesnője.

Völgyesi Gabi nem foglalkozik az idő múlásával, noha minden tőle telhetőt megtesz, hogy 43 évesen is a maximumot hozza ki magából.

Igyekezete pedig szemlátomást nem hiába való, ugyanis az érettségi tablófotóját elnézve nem sokat változott az elmúlt 25 évben.

A Frakcionált, mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés Fegyvernek fegyvere!

– Igyekszem odafigyelni magamra.

Rendszeresen, hetente többször futok, edzőterembe járok, egészségesen táplálkozom, és ami a legfontosabb: nyolc órát alszom – kezdte lapunknak az énekesnő, aki szerint a sok rohanás mellett nem fordítunk elég időt a pihenésre, pedig, ha valamivel, akkor a minőségi alvással fiatalon tarthatjuk magunkat.

– Minden reggel hat óra húszkor kelek, úgyhogy én este tízkor már szigorúan az ágyba parancsolom magamat.

Nálam az alvás kardinális kérdés, ahogyan a lelkem fiatalon tartása is.

Hiszek a titokban, a vonzás törvényében, a gondolatok teremtő erejében. Igyekszem mindig pozitívan állni az élethez, hálát adni, és szeretni, mert hiszem, hogy az érzéseink kiülnek az arcunkra, a negatív gondolatok mélyítik a ráncainkat, míg a pozitívak egyenesen kisimítják – magyarázta Gabi, aki persze nemcsak gondolataival ránctalanítja az arcbőrét.

– Megvan a napi rutinom: krémeket, tonikokat használok, a kozmetikusomhoz havonta járok, és az arcszobrászatot sem vetem meg.

Nemrég egy orvosi rádiófrekvenciás, mikrotűs kezelésen voltam, amolyan kollagénes, hialuronos eljáráson – folytatta a Unique énekesnője, akinek a napokban debütált a legújabb videó-klipje, Madárka címmel.

Forrás: Bors