A szoláriumozás utáni zuhanyzás kérdése régóta foglalkoztatja az embereket

 

Vannak, akik higiéniai szempontból fontosnak tartják a zuhanyzást, míg mások úgy gondolják, hogy így mossák le az újonnan szerzett napbarnított bőrüket

 

De vajon kinek van igaza?

 

Ebben a cikkben segítségül hívtuk a Trend automata szolárium stúdió hálózat tulajdonosát és összegyűjtöttük, mikor érdemes zuhanyozni szolárium után, és milyen egyéb fontos tényezőkre érdemes odafigyelni a szolizás során.

 

A cikk végén olvashatsz az automata szolárium előnyeiről is.

 

Lehet fürödni szolárium után?

Lehet fürödni szolárium után?

Először is, el kell oszlatnunk azt a tévhitet, hogy a szolárium utáni zuhanyzástól tartózkodni kellene.

A napozás vagy a szoláriumozás után bármikor zuhanyozhatunk, fürdhetünk, vagy akár olyan aktív sportot űzhetünk, amiben megizzadunk. Ez mind a napozásra, mind a szoláriumozásra igaz. A megszerzett barnaságot nem lehet lemosni, nem lehet bőrradírral ledörzsölni.

Egyes bőrgyógyászok szerint, ha valaki mindenképpen szoláriumozni szeretne, akkor azt inkább tusolás előtt tegye meg. Így a bőr tisztább lesz, és a szoláriumozás során kialakult izzadságot is könnyebben lemoshatjuk.

 

Meddig ne fürödjünk szolárium után?

 

Ha mégis aggódunk a szolárium utáni fürdés miatt, akkor nyugodtan várjunk vele addig, amíg hazaérünk. Otthon mindig kényelmesebb és higiénikusabb a zuhanyzás, mint egy több ember által használt szolárium. Emellett fontos, hogy aznap mindenféleképpen kenjük be egész testünket testápolóval, mert ez megnyugtatja a bőrt.

Azonban, ha olyan szoláriumkrémet használunk, amelyben olyan barnító összetevők vannak, amelyeknek a felszívódása hosszabb, mint a szoláriumban töltött idő, akkor javasoljuk a krémet pár óráig fennhagyni a legjobb hatás elérése érdekében. A megfelelő szoláriumkrém használata több dolog miatt is fontos.

 

Mikor érdemes zuhanyozni szolárium után?

 

A szolárium gépeket bőrkárosító fertőtlenítő szerekkel kezelhetik, így sokak által megbízhatóbb az álló szoláriumok használata, ahol nem érintkezünk közvetlenül a gép felületével. A fertőzéseket is könnyebben elkerülhetjük ezekkel a típusú gépekkel (Természetesen a szolárium stúdiók alaposan odafigyelnek a fertőtlenítésre).

Ha fekvő szoláriumot használtunk, akkor zuhanyozzunk szolárium után. Számos más előnye/hátránya van a két különböző típusnak, olvass utána!

Óvakodjunk azonban a szolárium előtti fürdéstől. Ha a szoláriumozás előtt letusolunk, azzal lemosszuk a bőr természetes védőrétegét is, könnyebben sérül a gép sugaraitól a bőrünk.

 

Összegzés

 

Érdemes tájékozódni a szalonról, ahova szolizni szeretnénk menni. Első alkalommal különösen fontos a megfelelő tájékozottság a biztonságos szolárium használatról. Semmi baj nincs a szoláriummal, ha odafigyelve, felkészülten és meggondoltan használod. Mindig óvd és ápold a bőrödet, így elérheted a tökéletes napbarnított megjelenést.

 

Automata Szolárium: A Modern és kényelmes barnulás élménye

Automata Szolárium: A Modern és kényelmes barnulás élménye

Ha még nem próbáltad az automata szoláriumokat, most megtudhatod, milyen előnyei vannak a hagyományos szoláriumokkal szemben! Olvasd el ezt az útmutatót, és ismerkedj meg az automata szoláriumok csodálatos világával!

 

Bevezetés az automata szoláriumok világába

 

A barna bőr mindig is vonzó volt, és sokan szeretnének élvezni az egészséges és napbarnított megjelenést. Azonban a hagyományos szoláriumok látogatása időigényes lehet, és sokszor nehéz időpontot találni.

Ezen kívül, a személyzet nélküli automata szoláriumok új lehetőségeket nyújtanak a gyors és kényelmes barnulásra.

Az automata szoláriumok, mint például a Trend automata szolárium hálózat, innovatív megoldást kínálnak a barnulni vágyóknak.

Ezekben a modern stúdiókban mindent automatizáltak, így a vendégek maguk irányíthatják a szoláriumozást. A Trend automata szoláriumok a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják, és számos előnyt biztosítanak a hagyományos szoláriumokhoz képest.

 

Előnyök az automata szoláriumokban

 

Az automata szoláriumok számos előnnyel járnak, amelyek lehetővé teszik a gyors és hatékony barnulást. Nézzük meg ezeket az előnyöket részletesebben!

 

1. Rugalmas nyitvatartás

A Trend automata szoláriumok egész évben, 0-24 órában nyitva állnak a vendégek előtt. Ez azt jelenti, hogy bármikor, amikor kedved tartja, ellátogathatsz a szoláriumba. Nem kell többé aggódnod az időpontok miatt vagy a nyitvatartási idővel kapcsolatban. Akár éjszaka közepén is megteheted a szoláriumozást, ha úgy tartja kedved!

2. Nincs szükség előzetes bejelentkezésre

Az automata szoláriumokban nincs szükség előre időpont foglalására. Bármikor beugorhatsz a stúdióba, Szolnokra, Törökszentmiklósra, Budapestre, Tiszaföldvárra, vagy éppen Ceglédre anélkül, hogy előre jeleznéd a látogatásod. Ez a spontaneitás lehetővé teszi, hogy akkor menj szoláriumozni, amikor csak szeretnél, anélkül, hogy aggodalommal néznél szembe az időpontegyeztetés nehézségeivel.

3. Egyszerű használat

Az automata szoláriumok kiválóan alkalmasak mind a kezdőknek, mind a tapasztalt szoláriumozóknak. A gépek könnyen kezelhetőek és nem igényelnek szakmai tudást. Az instrukciók világosak és könnyen követhetőek, így nincs lehetőség elrontani a használatot. Ne aggódj a pénzed miatt sem, az automata nem fogja elnyelni, mivel a befizetett összeg alapján számolja ki a szoláriumozás idejét.

4. Biztonságos és minőségi UV-csövek

A Trend automata szoláriumokban kizárólag a legjobb minőségű UV-csöveket használják. Ezek a modern csövek nem égetik meg a bőrt, így biztonságos és egészséges barnulást biztosítanak. A gépekben két féle UV-cső található, az Original Hanau Magic Premium és a Collagen Terápiás Redlight csövek. Ezek a csövek optimális hatást érnek el, és a bőröd nemcsak tartós barnaságot kap, hanem hidratáltságot és selymességet is.

5. Kényelmi szolgáltatások

Az automata szoláriumokban kényelmi szolgáltatások is elérhetőek.

Például, a szoláriumozás előtt és után külön sminkszoba áll a rendelkezésedre, ahol eltávolíthatod és újra felviheted a sminkedet.

Ez a helyiség megkönnyíti a smink eltávolítását és felvitelét, így nem kell otthon készülődnöd a szoláriumozáshoz. Emellett a szoláriumozás közben kellemes zene szól, így teljes relaxációt és kikapcsolódást biztosít.

6. Szoláriumkrém választék

A Trend automata szoláriumokban széles választékban találhatók szoláriumkrémek. Ezeket könnyen és egyszerűen megvásárolhatod az automatából. A szoláriumkrémek használata fontos a bőr hidratálásához és a barnaság megőrzéséhez. Válaszd ki az igényeidnek megfelelő krémet, és élvezd az egészséges, ragyogó barnaságot!

7. Egészséges barnulás

Az automata szoláriumokban történő barnulás nemcsak esztétikailag vonzó, hanem a testedre is pozitív hatással van. A szolárium fénye javítja a hangulatot és erősíti az immunrendszert. Emellett a szoláriumozás elősegítheti a bőr hidratáltságát és rugalmasságát is. Fontos azonban, hogy megfelelően használd az automata szoláriumokat, és tartsd be az ajánlott időtartamot.

Összegzés

Az automata szoláriumok modern és kényelmes lehetőséget kínálnak a barnulni vágyóknak. Rugalmas nyitvatartásuk, nincs szükség előre bejelentkezésre, egyszerű használatuk, biztonságos UV-csöveik és kényelmi szolgáltatásaik mind hozzájárulnak a pozitív élményhez.

Ne habozz kipróbálni az automata szoláriumokat, és élvezd az egészséges és ragyogó barnaságot!

Az automata szoláriumokban való barnulás azonban nem helyettesítheti a napfényt és a természetes napozást. Fontos, hogy mindig tartsd be a szoláriumozásra vonatkozó ajánlásokat és korlátokat, valamint védd a bőrödet a túlzott UV-expozíciótól. Az egészséges bőr mindig a legfontosabb!

Bővebben az automata szolárium használatáról ide kattintva olvashatsz>>>