Már Érden is elérhető az egyik legkeresettebb kozmetikai kezelés, a Thesera lifting

 

Hogyan fejti ki a hatását a THESERA LIFTING kozmetikai eljárás? Kozmetika Érd

Érden, de persze más kozmetikában is a bőr előkészítésével kezdődik Thesera lifting kezelés

Érden, de persze más kozmetikában is a bőr előkészítésével kezdődik Thesera lifting kezelés

Azért van szükség erre, hogy a bőr sokkal hatékonyabban képes legyen befogadni a kezelés további hatóanyagait, továbbá a bőrbe olvadó BIO szálakat. A kozmetikai előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visznek fel a bőrre az Érden található Ebony kozmetikában, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges glikolsavat, tejsavat és szalicilsavat.

A kozmetikai kezelés során speciális olvasztott bio szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felviszik a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedik le a kozmetikában.

A feloldódott folyékony állagú bio szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és meglepően látványos lifting hatást érnek el.

A Thesera kezelés előnyei:

 • egyedülálló technológia

 • nincsenek mellékhatásai

 • tű-és fájdalommentes

 • látványos eredmény már az első kezelést követően

 • 1 órás pihentető kezelés

 • biztonságos

Ez a kozmetikai kezelés teljesen FÁJDALOMMENTES!

A Thesera lifting kezelés kezelés menete:

 1. Előkezelés alatt a bőr előkészítése: arclemosó hab + speciális hámlasztó szérum

 2. PDO szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum

 3. A vérkeringés fokozása Hydra Booster-el

 4. A bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használata

 5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

Thesera lifting kezelés kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezelnek, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan ki foglya fejteni a hatását.

Az Érden történő Thesera lifting kezelés legfőbb előnye, hogy a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt.

Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.

Milyen eredményre számíthatunk a Thesera kezeléstől az Érden található kozmetikában?

Milyen eredményre számíthatunk a Thesera kezeléstől az Érden található kozmetikában?

A lifting hatású kozmetikai kezelés a bőrt jelentősen megemeli, és volument ad neki. A savak és a bioszálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz.

A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.

Ennek a kozmetikai kezelésnek az alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezelnek, ahol a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti a várt hatását.

A kozmetikai kezelés tulajdonképpen a bőr saját kollagéntermelődésének serkentését célozza meg.

A kozmetikai kezelés hatására:

– A megereszkedett bőr feszesebb lesz
– A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek
– A bőr tömörsége növekszik
– A finomabb ráncok kisimulnak
– A jelentősebb ráncok mélysége fokozatosan csökken
– A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas lesz

A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

 

Érden ez a speciális kozmetikai kezelés maga öt lépésből áll:

A bőr előkészítésével kezdődik, amely során egy hámlasztó habot és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre. (tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat).

Az ilyen módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait és a bőrbe olvadó szálakat.

Érden ez a speciális kozmetikai kezelés maga öt lépésből áll:

A kezelés következő lépése a szálak bőrfelszínbe juttatása. Speciális szálakkal dolgozunk, amelyek külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A szérum és a szálak zselé-szerű kollagénes keverékké alakulnak, amely antioxidáns tartalmának köszönhetően nyugtatja a hámlasztással előkezelt bőrt.

Ezt egy tápláló maszkkal zárjuk, amely serkenti a vérkeringést és segít a szálak bőrbe jutását. 20-30 perc alatt fejtik ki együttes hatásukat.

A következő lépés egy erős feszesítő maszk, melynek hatására a szálak szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki. Szintén 20-30 percig marad a vendég arcán.

Az utolsó lépés egy intenzív feszesítő szérum, amely fokozza a bőr ragyogását, csökkenti a ráncok mélységét és elsimítja a finomabb ráncokat.

A kezelés eredményének tartóssága a kúraszerű használatot követően 6-8 héttől kezdve, akár 6 hónapig is tartható.

A bőr állapotától függően 3-5 kezelés javasolt.

A kezelések 2-4 hetente alkalmazhatóak.

Kúraszerű alkalmazás 6 havonta ismételhető.

A kezelés alkalmazható:

-arcon
-nyakon
-dekoltázson

A kezelés várható időtartama: 75-80 perc