A magam részéről rengeteg csalóval találkoztam a piacon, olyan cégekkel, amik valódi eleganciát és szemet gyönyörködtető szépséget, nagyszerű anyaghasználatot és kiváló varrást ígértek, de hiába.

A tökéletes ágynemű után kutatva rábukkantunk egy csoda helyre!

Ágyneműt már szinte mindenhol lehet kapni, de ha valaki valóban jó minőséget és a valódi luxus érzését keresi, akkor nagyon mélyreható kutatást kell végeznie, hogy rátaláljon arra, amit keres.

A magam részéről rengeteg csalóval találkoztam a piacon, olyan cégekkel, amik valódi eleganciát és szemet gyönyörködtető szépséget, nagyszerű anyaghasználatot és kiváló varrást ígértek, de hiába. A színvonal meg sem közelítette az elvárásaimat. Elhatároztam hát, hogy rábukkanok a legtökéletesebb ágyneműk fellelő helyére, még ha erre a missziómra rengeteg időt is kell fordítanom.

Mivel a magyar piac nekem szűkösnek tűnt, kutatásom során külföldön tapogatóztam. Így bukkantam rá az Yves Delorme csodálatos kínálatára. Ez a fantasztikus francia márka nagy múltra tekint vissza, 1845-ben alapították, és közel 170 éves tapasztalat és megfeszített kemény munka árán vált az amerikai kontinens egyik vezető luxus lakástextil márkájává. Érdekes, hogy európai gyökerei ellenére itt nem igen elterjedt, így kicsit aggódtam is, hogy annak ellenére, hogy nagyon tetszik a filozófia és a kínálat is, nem fogom tudni megtekinteni az aktuális kollekciók darabjait.

Kutatásom azonban teljességgel eredményesnek bizonyult, hiszen kiderült számomra, hogy Budapesten, a Falk Miksa utcában megtalálható egy Ralph Lauren Home, Yves Delorme bemutatóterem és üzlet, ahova rögvest el is látogattam. Szerencsére itt nem kellett csalódnom, hiszen a színvonal az ígérthez abszolút mérhető volt. Csodálatos anyagválasztás, rendkívül ízléses és elegáns minták és a legkiválóbb szabásvonalak vártak. Kedvem lett volna ott azonnal belebújni, magamat körül fonni egy Yves Delorme ágyneművel.

Tovább nézelődve kiderült számomra, hogy nem csak ágynemű, de egyéb lakástextil is megtalálható ebben a csodás üzletben, ennek a nagyszerű márkának a kivitelezésében. Fantasztikus terítők, roppant minőségi fürdőszoba textilek és még ruhák is szerepelnek a kínálatban. A tisztításukhoz és ápolásukhoz alkalmatos vegyszerek kidolgozására is nagy hangsúlyt fektettek, amiket ezen a csodás helyen szintén meg lehet vásárolni.

A legfinomabb selymek, káprázatos festések, ezek a textíliák egy valódi álmot valósítanak meg. Az ember akaratlanul is elképzeli, ahogyan megédesítik otthonának ölelő gondoskodását ezek a finom érzést adó textilek.

A boltban szerencsémre nem csak csodás termékeket, de rendkívül segítőkész kiszolgálást is kaptam, így csodálatos összhangra törekedve tudtam feltölteni az otthonom a kincsként kezelt új darabokkal. Nem csak a tökéletes ágyneműt találtam meg, de minden más területen is fantasztikus minőségi ugrás történt az engem körülvevő, lakásomat öltöztető textileket illetően. Ez pedig olyan mértékben növelte meg komfortérzetemet, amiről előtte álmodni sem mertem.

És hogy ajánlanám-e az Yves Delorme termékeit másoknak is, jó szívvel? A válaszom teljesen egyértelmű igen.

Aki a kortalan stílusosság, a valódi minőség és a luxus érzésének megszállottja, jobb helyre nem mehet, megfelelőbb terméket közel s távol nem talál. A megszokott basic termékeknél mérföldekkel, de az itt szokásos luxus kategóriánál is sokkal jobb minőségről beszélhetünk. Minden egyes darabon a most már több évszázadra visszanyúló tapasztalat és a munkába és tervezésbe tett szív tükröződik vissza. Aki még nem tette, menjen el és tekintse meg. Most az egyszer nem kell majd sajnálnod a kiadott pénzt, hiszen az árral egyenlő arányban lesz a minőség.

Gallery A (Ralph Lauren & Yves Delorme)
1055. Budapest, Falk Miksa u. 5
+ 36 (1) 9515468
Facebook: GalleryA.budapest/
www.ralphlaurenhome.com

Vissza