Mindig is nagyon szerettem öltözködni, már kislány koromban is érdekelt a divat világa, így egyértelmű volt számomra, hogy ez a terület a nekem való.

Ahová a stílus, az egyediség és a minőség össze vannak zárva: üdv a Scarlet Fashion-ben!

 

A divat mindenki és mint olyan, nagyon fontos nőknek és férfiaknak egyaránt. Ezért is szeretünk ezzel a témával foglalkozni és felkutatni azokat az egyedi és nagyszerű lelőhelyeket, ahol legalább egy kicsit eltér a választék a multik fast fashion kínálatától.

Ma Szanyi Brigittával a Scarlet Fashion megálmodójával beszélgettünk.

 

Kérlek, mesélj egy kicsit arról, mi adta az ötletet a Scarlet Fashion Boutique-hoz?

(Szanyi Brigitta)-Mindig is nagyon szerettem öltözködni, már kislány koromban is érdekelt a divat világa, így egyértelmű volt számomra, hogy ezen a területen szeretném megvalósítani önmagam. Aztán, mikor szembesültem vele, hogy a legtöbb multinál minden szezonban ugyan olyan ruhákat kapni, ami jó eséllyel az első sarkon szembe is jön veled, az egyedi ruhák választéka pedig igencsak magas ár kategóriába tartozik, úgy éreztem, lehetőséget kell biztosítanom a magam fajta nőknek, hogy egyedi ruhákat viselhessenek és ezeket be tudják szerezni elérhető áron. Így jött létre a Scarlet fashion.

 

Milyen stílusú ruhákat árultok az üzletben?

(Szanyi Brigitta)- Többféle stílus is ötvöződik nálunk, de ha muszáj lenne megfogalmaznom, úgy írnám le: vagány elegancia. Ha a hétköznapokra keresel kényelmes de egyben stílusos ruhát, ha egy alkalomra szeretnél felöltözni, nálunk biztosan megtalálod hozzá a megfelelő ruhát és a szükséges kiegészítőket. Cipők, táskák és övek is szerepelnek a kínálatban, érdemes szétnézni közöttük.

 

Ha jól tudom az egyedi márkák mellett saját tervezésű ruhákat is forgalmaztok, Miben mások ezek, mint a többi?

(Szanyi Brigitta)- Nem kötünk kompromisszumot a minőség tekintetében, csak a legjobb anyagok felhasználásával dolgozunk. A szabásvonalak nagyon egyediek, letisztultak és egyben csinosak és nőiesek. Egy olyan márkát akartam, aminek darabjaival a nőies nők azonosulni tudnak. Szerintem sikerült ilyet alkotnom.

 

Hol és hogyan lehet a ruháitokat megvásárolni?

(Szanyi Brigitta)- Ez a kérdés nem is lehetne aktuálisabb, hiszen pont most indult el webáruházunk a scarletfashion.hu, így most már nem csak személyes, de online vásárlásra is van lehetőség. Aki viszont nem szeret az interneten ruhát venni, mert fél, hogy nem lesz jó a méret vagy nem fog jól állni a szín vagy a fazon, annak is érdemes a rendelést online leadni. Kérhetnek vásárlóink személyes átvételt, így az üzletben felpróbálhatják a ruhákat, mielőtt hazaviszik, mégis bebiztosítják, hogy ne maradjanak le egy-egy olyan darabról, ami nagyon felkelti az érdeklődésüket.

 

Személyes hol keressenek benneteket a vásárlók?

(Szanyi Brigitta)- Pesterzsébeten, az Ady Endre utca 68-70 szám alatt található üzletünk, ahol mindig szeretettel várjuk az érdeklődőket. Szívesen segítünk a választásban, szettek összeállításában, amennyiben erre valakinek van igénye. Vásárlóink többsége, elmondásuk alapján, a nagyszerű választék mellett a hozzáállásunk miatt is választanak minket. Nekünk valóban szenvedélyünk a divat és szeretnénk ezt a lelkesedést másoknak is átadni. De szeretném megjegyezni, hogy lehetőség van az online vásárlásra is a www.scarletfashion.hu oldalon.

 

Köszönjük az interjút és kívánunk legalább ebben a tempóban növekvő üzleti sikereket a jövőben!