Bár az időjárás kifejezetten változékonynak mondható mostanság, volt itt hóesés, jégeső, vad szél is az elmúlt pár napban, de mégis minden jel arra utal, hogy ha minden más igen is, a tavasz és a jó idő biztosan nem marad el idén sem

Jól esik végre egy kis vidámság, a napsütés már alapvetően is sokat dob kedvünkön, de a színek előkerülése és öltözködésünkbe való beépítése még tovább javíthatja a hangulatunk.

 

Gondolkodtatok már rajta, hogy miért választanak a legtöbben sötét színű télikabátot?

 

Persze, persze, biztosan benne van a pakliban, hogy a sötétebb anyagokon nehezebben látszódik meg a kosz, de igazából a téli komorság tükröződik vissza minden egyes fekete kabátos járókelőn.

 

Miért nem járnak télen az emberek színesben?

Miért nem hordanak neont vagy pasztellt?

Valamiért úgy általánosságban nincsen igényünk erre…

 

De, abban a pillanatban, ahogy eléri a földet az első tavaszi napsugár, és a hőmérséklet megközelíti a 15-20 fokot, szinte béklyóként vetjük le a sötét és komor kabátokat, és előkerülnek a vidám, életteli és figyelemfelkeltő színek.

Az idei évben sem lesz ez másként, sőt! talán most jobban ki vagyunk éhezve a vidámságra és az impulzusokra, mint valaha, így még az is elképzelhető, hogy a szettek még az eddig megszokottaknál is színesebbek, vidámabbak és élettel telibbek lesznek.

Mivel a lehetőségek igen szélesek, hogy hol lehet beszerezni a tavaszra szükséges ruhadarabokat, hagy adjak neked egy tuti tippet, hogy ne pazarold feleslegesen a drága idődet!

Ha valóban csinos, divatos, egyedi és jó minőségű, de egyben elérhető árú ruhákat is keresel. akkor mindenképpen látogass el a Scarlet Fashion-be!

Itt alapelv, hogy a divat mindenkinek jár, de nem is akárhogyan, egyedi, figyelemfelkeltő és önbizalomnövelő módon.A lefrissebb olasz divat egyedi darabjait hozza el neked Szanyi Brigitta, a Scarlet Fashion tulajdonosa, illetve emellett saját tervezésű ruháit, melyeket ő egyedileg álmod meg és gyártat le.

Az egyediség igénye szinte mindenki számára fontos, és ezt itt meg is kaphatod, hiszen minden fazonból csak néhány darab kapható méretenként, nem kell félned attól, hogy kedvenc szetted egyhamar az utcán szembe fog veled jönni.

Méretek tekintetében sincsenek itt éles határok, Brigitta mindenkire gondolt, amikor üzlete kínálatát kialakította.

A legkisebb mérettől a legnagyobbig megtalálható itt minden, ezért ne szabjon gátat érdeklődésednek semmi!

 

Az üzlet Budapesten, a XX. kerületben található, az Ady Endre utca 68-70 szám alatt, de akkor se keseredj el, ha számodra ez nem esik útba, vagy nagyon messze található.

A scarletfashion.hu weboldalon már online is elérhetővé tették kínálatukat, egy igazán ügyfélbarát és átlátható webshopból rendelheted meg a kiválasztott darabokat!

Itt az ideje, hogy felfrissítsd kinézetedet és beszerezz néhány szuper új darabot a tavaszra és a nyári szezonra.

Ne fukarkodj a színekkel, legyen megjelenésed mindig vidám és impulzív, nézz ki úgy, hogy minden esetben öröm legyen rád nézni!

Ha stílustanácsadásra lenne szükséged, ha nem tudod pontosan, neked milyen színek állnak jól, vagy csak jó lenne, ha valaki szakértelemmel asszisztálna abban, mit érdemes neked felvenni, akkor is mindenképpen látogass el a Scarlet Fashion üzletébe!

 

Hidd el, a világ legkedvesebb kiszolgálásával és roppant mód lelkes és elkötelezett hozzáállással fogsz itt találkozni!

 

Vidám öltözködésre fel