Amikor egy szőrtelenítéssel foglalkozó kozmetikát keresel Gödöllőn, akkor te igazából a Royal Beauty kozmetikát keresed

A dióda lézer szőrtelenítésben, a visszajelzések alapján verhetetlenek

A dióda lézeres szőrtelenítő technológia a fény és hő szelektív dinamikáján alapul.

A lézer áthatol a bőr felületén és eléri a szőr gyökerét. A dióda lézeres készülék alapvetően 808 nm-es hullámhosszal dolgozik, mely hatékonyan célozza meg a szőrtüszőben lévő melanocitákat anélkül, hogy a környező szövetek és bőr károsodnának.

A lézer fény elnyelődik a szőrszálban és szőrtüszőben lévő melaninban, és hővé alakul, így megnöveli a szőrtüsző hőmérsékletét.

Mikor a hőmérséklet kellően magasra emelkedik, visszafordíthatatlanul károsul a szűrtüsző szerkezete, amely eltűnik a szőr természetes fiziológiai folyamatai során, így tartós szőrtelenítést érhetünk el.
Mennyi időt vesz igénybe a kezelés? 

Így nem jelenthet problémát a tartós szőrtelenítés legyen szó az ajakról, szakállról, hónaljról, mellről, bikini vonalról, vagy akár a kar-láb és hátszőrről.

Egyedülálló dióda lézeres technológia Gödöllőn

Egyedülálló dióda lézeres technológia Gödöllőn

A tartós szőrtelenítés előnyei

Napjainkban mindkét nem esetében hozzátartozik az esztétikus megjelenéshez bizonyos testrészek szőrtelenítése.

Bár sokan még mindig a hagyományos technikákra esküsznek (borotválás, gyantázás), egyre többen keresnek végleges megoldást. Ezek az eljárások kevesebb szövődménnyel fenyegetnek, ugyanakkor eredményesebbek, és kevésbé időigényesek.

Kezelés előtti/utáni tudnivalók

A lézeres szőrtelenítés csak úgy működik, ha szőr van jelen a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat – gyantázás, epilálás, csipeszek – nem javasoltak a lézeres kezelések alatt.

A szőrszálak színtelenítése szintén tilos, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotvával történő szőrtelenítés a legideálisabb választás erre az időszakra.

A lézeres szőrtelenítésre minden esetben úgy kell érkezni, hogy a kezelendő felületen a szőrszálak néhány milliméter hosszúak!

A napozást, erős napsugárzást és szoláriumozást a kezelés előtt és után legalább két hétig kerülni kell. Magas fényvédő tartalmú krém (minimum SPF 30) használata szükséges a kezelt területen legalább 1 hónapig.
A kezelést követő órákban az adott területen enyhe bőrpír, ödéma jelentkezhet. Érzékeny bőr esetén nyugtató krém, hűtő borogatás javasolt.

A lézeres szőrtelenítés utáni 7-10 napban az elhalt szőrszálak maguktól kihullnak, melynek folyamatát semmilyen módon ne sürgessük.

Ősz szőrszálakra és a fehér pihés szálakra sajnos nem alkalmazható a lézeres kezelés a melanin (festékanyag) hiánya miatt.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés? 

A kezelés menete:

– A lézeres szőrtelenítést egy személyes konzultáció előzi meg, részletes felvilágosítást adunk a kezelés menetéről, átbeszélitek a problémákat, így az egyeztetett információk alapján garantáltan a lehető leghatékonyabb módon tudják szőrteleníteni a kívánt területet.
– A lézeres szőrtelenítésre minden esetben úgy kell érkezni, hogy a kezelendő felületen a szőrszálak néhány milliméter hosszúak!

Ezért 2 nappal a kezelés előtt leborotváltatjuk a kezelni kívánt területet.

–  Ezután maga a lézeres szőrtelenítési kezelés következik, amely során a vendég bőr és szőrtípusának megfelelően beállítják a Royal Beauty kozmetikában a lézer paramétereit, letisztítják a szőrteleníteni kívánt területet, hűtést alkalmaznak. A kezelő és a páciens is felhelyezi a védőszemüveget (a szemölcsöket, anyajegyeket, tetoválásokat letakarják).

-A folyamat során a kiválasztott, megfelelő hullámhosszú lézerenergiát a leadott impulzusokon keresztül a szőrszál a szőrtüszőbe vezeti, az aktív szőrtüszők melanin tartalma elnyeli a lézerfényt.
-A kezelést követően a bőrfelületet nyugtató géllel hűtjük, arcon végzett kezelés esetén fényvédővel ápolják a bőrödet.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés? 

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés? 

A szőrtelenítő kezelés időtartama a kezelendő terület nagyságától függően kb. 20-60 percet vesz igénybe.

Hány alkalom, mennyi idő egy kezeléssorozat?

Mivel a szőr növekedési ciklusa testtájanként, egyénenként különböző, így általában eltérő számú 4-8 alkalomra van szükség a tökéletesen sima és hosszú távú bőrfelület eléréséhez. A kezelést 6-8 későbbiekben 12 hetente kell elvégezni. (Szőrtípustól függően.)
A lézerrendszer egyetlen kezelés során a szőrt 10-40 %-kal csökkenti, három kezelés 30-70 %-kal, és a további ismételt kezelések akár 90 %-kal. Célszerű ez eredményeket évente egy utókezeléssel fenntartani.

Tartós vagy végleges?

Bár sok forgalmazó, illetve szalon és klinika állítja, hogy a dióda lézeres szőrtelenítés végleges szőrtelenséget eredményez, ám nincs olyan megfelelő szintű klinikai tanulmány, amely alátámasztaná az élethossz végéig tartó szőrtelenséget.
A dióda lézeres szőrtelenítés tartós szőrtelenséget eredményez, az elkövetkezendő 6-8 évre a megfelelő kezelés sorozat mellett.

Royal Beauty kozmetika adatai: +36 30 690 7958

Nyitvatartás

Páratlan héten
Kedd 11:00-18:00
Csütörtök 11:00-18:00
Péntek:   9:00-15:00

Páros héten
Kedd 9:00-16:00
Csütörtök 9:00-16:00
Szombat 9:00-13:00