Itt tehet a legtöbbet az egészségéért-Funkcionális medicina és szakértői hormon kezelés

 

Tapasztald meg az egészséges élet örömeit a funkcionális táplálkozáson keresztül!

 

Nem túlzás azt állítani, hogy a Dietetika, az egészségtudatos táplálkozás enciklopédiája.

A NATUR-MED (Rónay Barbara, dietetikus, táplálkozástudományi szakember, funkcionális táplálkozási referens, hormonterapeuta.) egy olyan személyre szabott étrendet állít össze neked, aminek köszönhetően gyökeresen megfog változni az életed.

A Dietetika egy olyan helyes és tudatos táplálkozási módszer, ami minden apró részletet figyelembe vesz és egy egyedi terápiás módszert állít fel számodra.

 

De miért is van erre szükség, és miért nem jó, ha azt esszük, ami van, és akkor, amikor ahhoz kedvünk szottyan

 

Az ösztönszerű étkezésnek, azon kívül, hogy az életben tartó funkciója megkérdőjelezhetetlen fontosságú, lényegében csak negatív hozamai vannak az egészségünkre.

Az állatoknak miért nincs ilyen jellegű problémájuk?

Minden szabadon élő állat étkezése ösztönös és szemmel láthatóan jól is érzik így magukat a bőrükben.

Az állat természetes környezetében fellelhető és elfogyasztott táplálék, illetve az egyed adottságainak és szükségleteinek megfelelően a bevitt tápanyag természetszerűen harmonizál, szóval a lehetőségekhez képest optimalizálódik.

Így mondhatjuk, hogy amíg rendben mennek a dolgok, és a természetes közeg változásai nem túl gyors ütemben zajlanak le, ezért minden rendben is lesz.

Annak ellenére, hogy az élő szervezet kiválóan alkalmazkodik a környezeti változásokhoz, ezt csak egy bizonyos mértékben és egy meghatározott időintervallum keretei között tudja megvalósítani.

 

Igy van ez az ember esetében is.

 

Egy olyan felgyorsult modern világban élünk, ahol a kényelem és a praktikum szempontjai prioritásba kerültek, ezért sajnos az egészségnél is előrébb helyeződtek.

De a probléma sajnos ennél sokkal összetettebb.

Nem csupán kényelmi szempontok befolyásolják kedvezőtlenül az étkezési szokásainkat, hanem számos olyan dolog együttese, ami a modernizációnak köszönhetően egy lokális és minőségi étrend kavalkádot okozott az ember terítékén.

Ez túl gyors változás, ahhoz, hogy az emberi szervezetben kifejlődjenek az ehhez szükséges biológiai átváltozások.

Az evolúciós folyamatoknak nagyságrendekkel több időre van szüksége, még ennél jóval kisseb változásokhoz is.

 

De akkor tehetünk mi bármit is?   Igen! És kell is tennünk.

De akkor tehetünk mi bármit is?   Igen! És kell is tennünk.

A funkcionális táplálkozás, tulajdonképpen egy visszatekintés a régi, még természetközeli étkezési szokásainkhoz, ami végül az egészségtudatos táplálkozás kialakulásához vezetett.

Ezt ma Dietetikának nevezzük

Mielőtt megismerkednénk a Dietetika rejtett világával, és fény derülne a hatékonyságainak részleteire, oszlassunk el néhány szűnni nem akaró tévhitet, ami az őrület energiáját felhasználva fenntartja önmagát a világunkban.

Elsőként egy olyan téveszme felett szeretnénk eloszlatni a szürke köd fátylait, ami szűnni nem akaró módon újra és újra felfedi magát a köztudatban.

Ez pedig nem más, minthogy csak akkor érezhetem jól magam és ünnepelhetek önfeledt, ha nem foglalkozom semmivel és azt teszem és eszem, amit csak akarok.

Ez egy jólcsengő önigazolás a szervezetet túlterhelő habzsolásra.

De ha Te a tudatos táplálkozást választod, akkor nem csak hogy nem kell az étkezéssel együtt járó élvezetekről lemondanod, hanem még egy sokkal kifinomultabb ízérzékeléssel is gazdagodni fogsz.

A táplálkozás tudománya minden apró részletében azon igyekszik, hogy a Te egészséged egy magasabb, tudatosabb szintre emelkedjen.

 

Ajánljuk mindazon embereknek,

 • Akik egészségesek, és ezt szeretnék is megőrizni maguknak.
 • Akik valamilyen egészségügyi vagy lelki problémával küzdenek.
 • Jobban szeretnék érezni magukat a bőrükben,
 • Fogyni akarnak.
 • Vérnyomási problémákkal küzdenek
 • Egésznapos üllő vagy álló munkát végeznek.
 • Sportolóknak
 • Várandós kismamáknak

Akik elégedettek az életükkel, azok általában a fizikai állapotukkal, illetve az egészségükkel is meg vannak elégedve.

Ők általában egészségmegőrzési céllal fordulnak Rónay Barbara DIETETIKUS, FUNKCIONÁLIS TÁPLÁLKOZÁS ÉS HORMON TANÁCSADÓ-hoz.

Ők általában egészségmegőrzési céllal fordulnak Rónay Barbara DIETETIKUS, FUNKCIONÁLIS TÁPLÁLKOZÁS ÉS HORMON TANÁCSADÓ-hoz.

De számos betegség gyógyításában is segítettünk már. Keressen fel minket akár fogyási céllal, vagy legyen szó akár egy betegség leküzdéséről, ha a tudatosság mellett dönt, az a teljesértékű táplálkozásnak köszönhetően, még számtalan egyéb kedvező hatásait is érezni fogja szervezetében

Pozitív mellékhatások:

 • Kifinomultabb ízérzékelés,
 • Jobb közérzet,
 • Szebb bőr,
 • Kiegyensúlyozott életvitel,
 • Zsír-izom százalék javulása,
 • Egészségesebb élet.

A funkcionális táplálkozással, nem csak egy egészségesebb élet vár rád, hanem az ízleléssel való kapcsolatod is egy kifinomultabb szintre emelkedhet.

Dietetika: A személyre szabott egészség!

Dietetika: A személyre szabott egészség!

Felruházzuk az egészséges élethez való döntés jogával!

A funkcionális táplálkozás rejtelmei, első hallásra bonyolultnak tűnhet, de mi egy egyedi felmérést követően egy olyan érthető formában juttatjuk el hozzád a személyre szabott terápiás tervünket, mely könnyen átlátható és követhető lesz számodra.

A funkcionális táplálkozással nyerhető ki a legtöbb hasznos tartalom az ételeiből. Ne csak annak járj utána, hogy mit eszel. Fontos az is, hogy mikor és hogyan étkezel!

Az egyéni felmérését követően, egy olyan testreszabott térképet kapsz tőlünk, ami a testi és lelki megtisztulás útján, az egészség oázisáig vezet el!

KÉRD A SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND BEÁLLÍTÁSÁT, MERT EZ NEKED JÁR!

Látogass el oldalunkra: https://ronaybarbara.hu/csomagajanlataink/ és válaszd ki a 15 terápiánk közül azt, amelyik éppen aktuális a Te élethelyzetedben.