Erősítését a gyógyulás után azonnal, vagy akár a kezelés és gyógyulás során kell elvégezni. Ebben lehet nagy segítségére az IMMUNORMA Magyar szabadalom terméke.

Napjainkban hatalmas jelentőséget kell tulajdonítania mindenkinek az immunrendszer védelmére, fokozott megerősítésére.

 

Megfigyelte már, hogy vannak, akik nyugodtan járhatnak hideg időben, könnyű kabátban, úszhatnak hideg folyóban vagy kommunikálhatnak azokkal a barátokkal, családtagokkal, akik éppen valamilyen vírusfertőzésben szenvednek, és mégsem betegednek meg?

 

 

Míg mások maszkot hordanak, fokozott figyelmet fordítanak a fertőtlenítésre járványok idején, de nem szabadulnak a betegségtől?

 

Mi ennek az oka?

 

Minden az immunitásról szól!

 

A veleszületett immunitás a szervezet azon tulajdonsága, amelyet születéskor kap. Sok múlik az öröklődésen, de életmódunk is nagyban befolyásolja az immunitásunkat.

Az öröklődéssel nem tudunk mit kezdeni, viszont hatalmunkban áll bizonyos szabályok, szokások betartásával az immunitást erősíteni.

Az immunitás „emelhető” vagy rendbe hozható.

 

Erre napjainkban a Covid 19 világjárvány idején fokozottan szükség van!

 

Világszerte tanulmányok bizonyítják, hogy az emberek nagy többsége vitaminhiányban szenved.

Vitaminok nem képződnek az emberi szervezetben, kivétel ez alól a D-vitamin és néhány a bélbaktériumok által mesterségesen létrehozott vitamin.

Ezért önmagunknak kell gondoskodni arról, hogy szervezetünk számára biztosítsuk a megfelelő vitaminbevitelt.

Betegség, stressz, dohányzás, alkoholfogyasztás, terhesség, antibiotikum szedésének időszakában megnő a vitaminszükséglete szervezetünknek.

 

A Covid-19 a mai napig szedi áldozatait világszerte.

 

A koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásától és szövődményeitől tartva az emberiség minden lehetőséget igyekszik megismerni és használni a megelőzés érdekében.

Ugyanakkor a már megbetegedett, fertőzésen átesettek igyekeznek minél gyorsabban felépülni a betegségből, és elkerülni a később jelentkező esetlegesen súlyos egészségügyi következményeket.

El kell fogadni, hogy a társadalmi távolságtartás és a higiénia kivételével semmi nem véd a Covid-19 ellen.

Ez nem jelenti azonban azt, hogy el kell feledkezni az immunrendszer támogatásáról, amely pajzsként védi szervezetünket a különböző fertőzésektől és segít a betegségek leküzdésében.

A koronavírus súlyosan károsítja az immunrendszert és gyengíti azt. A betegség idején a szervezet stressznek van kitéve.  Erősítését a gyógyulás után azonnal, vagy akár a kezelés és gyógyulás során kell elvégezni. Ebben lehet nagy segítségére az IMMUNORMA Magyar szabadalom terméke.

A gyenge immunitás komoly élet-és egészségkockázatot jelent a Covid-19 időszakában. Nem szabad azt gondolni, hogy a koronavírus fertőzés enyhe formája szükségtelenné teszi az immunrendszer megerősítését.

 

A vírus mindenképpen hatással van a szervezetre.

 

Számos betegség kezelésének része az antibiotikum szedése. Bár a hatásfoka magas, de fogadtatása az immunrendszer számára nem marad észrevétlen, gyengülni kezd.

Testünk erőforrásai nem korlátlanok. Szükség van a folyamatos utánpótlásra, amely az immunrendszerünk védelmét szolgálja. A szervezetben fellépő vitaminhiány anyagcserezavarokhoz vezet.

Csökken az ember munkabíró képessége, a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képessége.

A vitamintartalékok gyorsabban kimerülnek, ha a fizikai aktivitás magasabb a szokásosnál, ha stressz, vagy szokatlan körülmények között van.

A Covid-19 terjedésnek időszaka éppen ilyen körülményeket teremt a mai ember számára. Függetlenül attól, hogy az ember éppen milyen fázisban van, mindenképpen érdemes odafigyelni a vitaminbevitelre, az immunrendszer fokozott védelmére.

Ehhez nagyon fontos a következő három tényező: egészséges életmód, vitaminok és kiegyensúlyozott táplálkozás, sport és fizikai aktivitás.

A kiegyensúlyozott táplálkozással a felnőtt szervezet megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot juttat a szervezetébe.

Az immunitás a világjárvány idején az emberi szervezet legigényesebb képessége, melynek védelme és erősítése érdekében minden szükséges feltételt biztosítani kell önmaga számára.

Ne feledje!

A vitaminok nem gyógyszerek, hanem kiegészítők.

Jelentős hatással vannak az immunrendszerre, megvédik az emberi szervezetet a különböző fertőzésektől és tartalmazzák a megfelelő immunvédelem kialakulásához szükséges valamennyi tápanyagot.