2021.02.16.A februári időjárás minden évben nagyon hektikus, sok csapadékra és nagy hidegekre lehet számítani. Sok család ilyenkor döbben rá, milyen rossz állapotban is van a tető, és hogy itt lenne az ideje végre azt felújítani. De mégis miből?

Egy tetőcsere a hagyományos módszereket figyelembe véve minimum több százezres, de inkább milliós nagyságrendű tétel

 

 

A legtöbb család számára olyan nagy kiadást jelent, amit nem tudnak csak úgy egyik pillanatról a másikra előteremteni.

 

 

Másrészről viszont senki sem szívesen adja a fejét hitel felvételre, a kötöttség az adósság nagy nyomást jelent a jelenlegi kiszámíthatatlan helyzetben.

 

De mi is akkor a megoldás? Hogyan lehetne egy újszerű, jól funkcionáló tetővel gazdagodni úgy, hogy ne kelljen arra milliókat költeni?

 

 

Nos, az egyik legkézenfekvőbb megoldás ebben a helyzetben, ha a könnyű tető módszerét választjuk.

 

Hatalmas előnye a hagyományos tetőfedési módszerekkel szemben, hogy nem kell teljes egészében kicserélni az előző tetőt, hiszen a kis súly terhelésnek köszönhetően a zsindely fedésű könnyű tetőt szinte bármilyen szerkezet megtartja.

 

Másrészről pedig ez a tető típus gyorsan, rövid idő alatt elkészül, alacsony az anyagköltsége, így ezen a két területen is sokat spórolhatunk.

 

Fontos tudni, hogy a könnyű tető esetén sem kell rosszabb hatásfokkal számolnunk, ami a szigetelést illeti. A zsindely fedésű könnyű tetőszerkezet két rétege közé kerül az üvegszálas szigetelőanyag, mely az egyik legjobb hatásfokú szigetelő a piacon.

 

Ennek köszönhetően télen a tető bent tartja a meleget a házban, nem hagyja a tetőn keresztül kiszökni, nyáron pedig megvédi a házat a túlzott felmelegedéstől.

 

Sokan nem is tudják, hogy nem csak a téli időszakban nagyon fontos a tető szigeteltsége. Nyáron épp olyan lényeges, hogy a ház megfelelően tartsa a hőt, mint hidegben.

 

Hiába szereltetünk be nagy teljesítményű klíma berendezéseket, ha a tető nem véd a melegedéstől, jóval nagyobb számla ellenében tudjuk megtartani a kellemes hőt, mint ha fordítunk egy kis figyelmet a megfelelő tető kialakíttatására.

 

A családosok számára újabb jó hír, hogy idén januártól már a felújítási támogatást is igénybe vehetik, ennek köszönhetően akár 50%-kal is csökkenthetik a tetőfelújítás, tetőszigetelés költségeit.

 

Ha még nem találtad meg a megfelelő kiviteleződet, akkor ne késlekedj, keresd fel a Tetőző csapatát mihamarabb! Több tíz éves tapasztalat, számtalan elkészített tető és elégedett ügyfél van már a hátuk mögött, így bátran rájuk bízhatod tetőfelújításodat!

 

Sőt, a finanszírozásban is nagy segítségedre lehetnek, hiszen a piacon szinte teljesen egyedülálló, bankon kívüli részletfizetési konstrukcióval kedveskednek ügyfeleiknek.

 

Így már te is láthatod, hogy nem kell tovább várnod a tetőfelújítással, mert ha erre van szükséged, a Tetőző csapata tálcán kínálja neked az elérhető, kedvező árú és egyben minőségi megoldást!

 

ha kérdésed merülne fel munkájukkal kapcsolatban, vagy szeretnél egy felmérést, hogy mégis mennyibe kerülne a tetőd felújítása vagy szigetelése, ne késlekedj, keresd fel őket a weboldalukon található elérhetőségeiken.

 

Az ország egész területén tudnak felméréseket és kivitelezéseket is vállalni, így nem számít, hogy Magyarország melyik szegletében laksz.

 

Nem számít az sem, ha régi tetődön éppen palafedés van, amitől szeretnél már végre megszabadulni. Egyedi technikájukkal úgy fedik be tetődet vadonatúj zsindellyel, hogy a pala elszállításáért és bontásáért nem kell bonyolult engedélyeztetéseket kérned.

 

Ne halogasd, hiszen lassan beköszönt a tavasz, és a várakozási idők sokkal hosszabbak lesznek!

 

Keresd fel most a Tetőző csapatát! Hidd el, nem bánod meg! www.tetozo.hu