Sokan azért ódzkodnak ingatlanügynök bevonásától az értékesítési folyamatba, mert attól tartanak, hogy a relatív magas költségért cserébe az ingatlanos még jól le is alkudja majd az árat, hogy minél hamarabb létrejöjjön az üzlet és így az eladó hatalmas összegektől esik majd el az eladás során.

Hogy miért a Homexpress?

Mert ők tényleg értenek az ingatlanokhoz!

 

Az utóbbi évek nagy ingatlanipari fellendülésének köszönhetően megszaporodtak kis hazánkban a magukat profi ingatlanos szakembernek kikiáltó személyek. De, mint azt tudni lehet, nem minden arany, ami fénylik. Ez a szakma is felhígult, egyre nehezebb megtalálni az igazán jó szakembereket.

 

Milyen egy igazán profi ingatlanos, aki valóban ért a szakmájához?

Órákig lehetne sorolni az ismérveket és ellenérveket, de ami talán a legfontosabb, hogy egy jó ingatlanos szakember az eladó és vevő érdekeit úgy tartja szem előtt, hogy közben folyamatosan szakmai korrektségre is törekszik! Tapasztalatából adódóan jól fel tud mérni egy ingatlant, főleg az értékét illetően, meglátja a lehetőségeket és a piaci réseket, úgy értékesít, hogy összekapcsolja a tökéletes vevőket az eladói réteggel.

Sokan azért ódzkodnak ingatlanügynök bevonásától az értékesítési folyamatba, mert attól tartanak, hogy a relatív magas költségért cserébe az ingatlanos még jól le is alkudja majd az árat, hogy minél hamarabb létrejöjjön az üzlet és így az eladó hatalmas összegektől esik majd el az eladás során. De nem így van ez a Homexpress ügyfeleinél!

Ha valaki gyorsan, de mégis biztonságosan szeretne megszabadulni eladó ingatlanjától úgy, hogy neki a lehető legkevesebb terhet jelentsen a folyamat, akkor a Homexpress-nél biztosan megtalálja majd a számítását.

Rendkívül felkészült, sok tapasztalattal rendelkező ügynökök várják az eladók jelentkezését Budapest szerte.

Amire egy ügyfél számíthat a Homexpress Ingatlanközvetítő hálózat-nál:

– Professzionális hozzáállásra,

– Megbízhatóságra és precizitásra,

– Hatékony eladási stratégiákra,

– Vonzó, jó képekkel illusztrált hirdetésekre,

– Meggyőző érvekre, profi kommunikációra,

– Problémamentes, egyeztetett körbevezetésekre,

– Gyors ügyintézésre,

– Extra szolgáltatásokra.

Ki ne akarná, hogy egy olyan szakemberekből álló csapat segítse adásvételét, akikben buzog a tettvágy és ahol a sikerek közös érdeknek számítanak?

A nagyobb, már-már multinak számító ingatlanirodák személytelen és hideg, számító hozzáállásához képest szinte üdítő lesz az a morál, amivel a Homexpress munkatársai végzik munkájukat.

Legyen szó akár egy kisebb lakásról vagy nagyobb házról, de lehet akár az ipari ingatlan is, minden esetben magas fokú odafigyeléssel és minden szakmai tudásuk bevetésével fókuszálnak az üzlet mihamarabbi, minden fél számára kedvező lebonyolítására.

Mire vársz még? Keresd fel a Homexpress-t még ma, és add el ingatlanod akár már holnap! Ha nem akarod az örökkévalóságig mutogatni idegeneknek ingatlanodat, örülnél, ha valóban a komolyan érdeklődők jelentkeznének, akkor rájuk kell bíznod a feladatot, mert ők biztosan ismerik a számodra legkedvezőbb megoldásokat!

Keresd fel őket budapesti irodáikban vagy a telefonos elérhetőségeken. Hidd el, rájuk bízhatod magad! Ez lesz életed egyik legjobb döntése!

Homexpress.hu

Vissza