A Rusrielt sok éves tapasztalattal az orosz-magyar nyelvű ingatlanközvetítésben, így új piacok meghódítását tudja lehetővé tenni a magyar ingatlanos réteg számára

Ha sikerorientált ingatlanközvetítőnek tartod magad, ragadd meg a lehetőséget!

A Rusrielt segít céljaid megvalósításában!

 

El tudsz képzelni egy olyan világot, amelyben az ingatlanosok könnyedén és nagy hatékonysággal értékesítenek minden felvett ingatlant?

Látod magad előtt, hogy nem kell végeláthatatlan küzdelmeket folytatnod egy-egy vevőért, nem kell azon trükköznöd, hogyan nyomd le az árat, hogy mihamarabb el tudj adni, nem kell szóba állnod olyan jelentkezőkkel, akikről már az első mondat után tudod, hogy biztosan nem lesznek vevők? Mi lenne, ha megkímélnéd magad az összes olyan tevékenységtől, amit eddig utáltál és csak azokra a folyamatokra koncentrálhatnál, amik valóban célra is vezetnek?

Ebben a világban nagyrészt készpénzes vásárlók jönnek, határozott vásárlási szándékkal, problémamentesen. Mert igen, ez a világ létezik, és ha élsz egy nagyszerű lehetőséggel, hamarosan te is a részese lehetsz. Gyere, és csatlakozz a Rusrielt csapatához, ahol már nincsenek kínos és felesleges tiszteletkörök, csak zökkenőmentes és gyors eladások várnak rád.

Hogy mégis hogyan?

A Rusrielt sok éves tapasztalattal rendelkezik az orosz-magyar nyelvű ingatlanközvetítésben, így új piacok meghódítását tudja lehetővé tenni a magyar ingatlanos réteg számára. A hirdetések orosz nyelvű fordítása csak a kezdet, de mivel jelen vannak a legrelevánsabb orosz nyelvű ingatlanértékesítő csoportokban és portálokon, így azok meghirdetését is hatékonyan el tudják végezni.

Aggódsz, hogy ha orosz nyelvű lesz a vevő, hogyan fogsz vele kommunikálni?

Nem kell ettől sem tartanod, mert a Rusrielt-nél ehhez is kapsz szakértő segítséget. Szakfordító lesz segítségedre mind a tárgyalások, mind a szerződéskötés folyamán, és a szerződés szövegét is lefordíttathatod, ha erre van igényed.

A legjobb ingatlanos szakemberek már mind belevágtak ebbe a nagyszerű lehetőségbe, és már aratják is az együttműködés gyümölcsözőbabérjait.

Kidolgozott szolgáltatási csomagok közül válogathatsz, melyeket még extra szolgáltatásokkal is kiegészíthetsz, így teljességgel személyre szabott lesz az eladás folyamata és menete.

És hogy mik az extra szolgáltatások?

Profi ingatlanfotókat kérhetsz utómunkával, vagy akár ingatlanvideót is, hogy a legvonzóbb színben tudd feltüntetni kiajánlott ingatlanodat. Hogy minél részletesebben bemutathasd, már az alapszolgáltatás keretében készül egy orosz nyelvű prezentáció, de akár PR cikkek és komplett Landing oldalak is erősíthetik értékesítési stratégiádat.

Ilyet még biztosan nem hallottál! Komplett marketing stratégiát is építhetsz a z eladás köré, aminek köszönhetően fénysebességgel terjed majd eladó ingatlanjaid híre!

Mire vársz még?

Ez egy ellenállhatatlan ajánlat, ha az a célod, hogy a közeljövőben számottevő szakmai sikereket érj el az ingatlanértékesítésben. Előzd be a szakma nagy részét, és vedd igénybe MOST a Rusrielt szolgáltatását, hogy mire a többség kapcsol, addigra neked kiépített kapcsolataid legyenek az orosz nyelvű ingatlan befektetői rétegben.

Akik eddig belevágtak, nem bánták meg döntésüket!

Készen állsz, hogy új szakmai szintre lépj?

Még több információért keresd fel a weboldalt: www.rusrielt.hu

Vissza