Rengeteg ígéretes termékcsalád van a piacon, és mi soknak megadtuk az esélyt, de hiába. Hol a hatékonysággal voltak problémák, hol pedig a magas árfekvés okozott gondot.

Ha fontos a tisztaság, válasszunk körültekintően vegyszereket minden területen!

 

Most, hogy lassan vége a műanyagmentes júliusnak, figyelmünket azért továbbra is tarthatjuk a környezettudatosság vénáján. Az élet számos területén fontos lehet ez effajta nézőpont, de főleg, ha éppen vegyszereket használunk. A takarítás egy kifejezetten olyan terület, melyen számos alternatíva áll rendelkezésre, akár tudatosak vagyunk, akár nem. Egy biztos: mindenki számára fontos a hatékonyság, és az ellenállhatatlanul tiszta eredmény. Hogy jobban képbe kerüljünk a lehetőségekről, ma Dékány Lászlóval, a Spirit autókozmetika tulajdonosával beszélgettünk. A vállalkozás nagy mérföldkőhöz érkezett, de erről hagy meséljen ő maga!

  • Ha nem tévedek, nektek a Spiritnél már a kezdetektől fogva fontos szempont volt a minőség…

Dékány László: Igen, ezt jól látod! Az a filozófiánk, hogy a vendégeinket tökéletesen elégedetté kell tenni, hogy visszatérjenek hozzánk, ezzel stabil ügyfélkört építsünk. Természetesen idő volt, mire rátaláltunk az ehhez szükséges alkalmatosságokra, de most már büszkén mondhatom, hogy azok a vegyszerek, amiket mi alkalmazunk az autótisztítások és kozmetikai kezelések során, a legjobbak a piacon!

  • Sokat kipróbáltatok, mielőtt rábukkantatok az RR Customs termékekre?

Dékány László: Rengeteg ígéretes termékcsalád van a piacon, és mi soknak megadtuk az esélyt, de hiába. Hol a hatékonysággal voltak problémák, hol pedig a magas árfekvés okozott gondot. Sőt! Az egyik legdrágább termék, amit kipróbáltunk, volt a legkevésbé hatékony, ha jól emlékszem. Sok mindent szem előtt kellett tartanunk, de végül az RR Tuning-nál megtaláltuk, amit kerestünk.

  • Ezek a termékek környezet tudatosak is a hatékonyság mellett?

Dékány László: Igen, ez is egy fontos szempont volt a választás során, de azt is el kell mondanom, hogy erre vonatkozóan nagyon szigorú szabályozások is kötnek minket. Minden esetre az RR Customs termékek nem tartalmaznak nehezen lebomló foszfátokat, így hatékonyságukért nem kell nagyot áldoznunk a környezetszennyezés oltárán.

  • Említettem a felvezetésben, hogy nagy lépést tettetek a vállalkozással. Mesélnél erről?

Dékány László: Az ötletet az adta, hogy sokszor keresték nálunk személyesen a kozmetikában a termékeket, amiket munka során használunk. Szerették volna hazavinni és az egyszerűbb tisztítási feladatokat néha maguk elvégezni. Erre hamar megteremtettük a lehetőséget, de kicsit tovább is gondoltuk, és online is elérhetővé tettük a választékunkat. Így jött létre a www.spirit-shop.hu

  • Viszont, ha jól láttam, nem csak az RR Tuning termékei kaphatóak a webáruházban.

Dékány László: Összeválogattuk azokat a termékcsaládokat, amikről azt gondoljuk, hogy hatékonyságukkal és szuper ár-érték arányukkal verhetetlenek a maguk piaci közegében. Szélesítettük ezzel a termékkínálatot, így azoknak is vannak nagyszerű ajánlataink, akik otthoni takarításra, vagy éppen hajó takarításra vagy ápolásra keresnek jól működő vegyszereket. Emellett pedig egy prémium illatosító márkát is bevettünk a kínálatba. Ezzel a céggel is régóta együtt dolgozunk.

  • Nem féltek, hogy mivel elérhetőek a vegyszerek otthoni használatra is, kevesebben járnak majd hozzátok?

Dékány László: Egyáltalán nem. Hagy érzékeltessem neked egy egyszerű példával, miért. Ha most adok a kezedbe egy tollat és egy papírt, le tudsz írni szavakat, igaz? De ettől még nem leszel költő, és nem fogsz tudni maradandó műveket alkotni. Nagyjából ugyan ez a helyzet az autókozmetikával is. A szakértelmet és a professzionalitást nem adjuk a termékek mellé, tehát ha valaki profi autótakarítást és ápolást szeretne, el kell jönnie hozzánk. Ellenben mindig tarthat magánál egy nagyszerű jég-, vagy bogár oldót, néha megpucolhatja maga az autó ablakait a nagyszerű, csíkmentes autóüveg tisztítónkkal, vagy éppen áttörölgetheti a bőrüléseket, hogy védje őket a kirepedéstől.

  • És ha valaki továbbra is igényli a profi munkátokat, hol talál meg benneteket?

Dékány László: Továbbra is az 5500 Gyomaendrőd Bajcsy Zsilinszky u 100 szám alatt vagyunk elérhetőek. Várunk minden régi és új ügyfelet nagyon sok szeretettel!

AUTÓKOZMETIKA: www.spirit-autokozmetika.hu

WEBÁRUHÁZ:         www.spirit-shop.hu